Kezdőoldal / Fodrászat / Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány – Adományozz hajat!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány – Adományozz hajat!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány - Adományozz hajat!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány – Adományozz hajat!

A hajad nagy adomány egy kicsi beteg számára!

Szabó Imre mesterfodrász egész életében nagylelkűen támogatott minden olyan programot, ami önzetlen segítségnyújtási szándékkal jött létre. Mi, a szépségiparban dolgozók pedig szinte „kötelességünknek” érezzük, hogy hozzájáruljunk a beteg apróságok parókáinak elkészítéséhez. Naponta amúgy is több 10 méter hajat vágunk le, ami a szemétben végezné. Így reményeink szerint boldogabbá tehetjük a beteg gyermekeket és a családjaikat.

Egy paróka ára sajnos nagyon költséges, és jó minőségű, valódi hajhoz nehéz hozzájutni, ráadásul igen drága is. Sajnos sok gyermeket érintenek manapság olyan súlyos betegségek, amelyeknek gyógyításával együtt jár a hajhullás. A gyerekek számára viszont ugyanolyan fontos, hogy gyönyörűnek érezhessék magukat, hogy a betegség és a gyógyulás alatt is bátran vethessék bele magukat a hétköznapokba. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, mert tudjuk, milyen nehéz és költséges valódi hajból készült parókákhoz hozzájutni. Mi ezen szeretnénk segíteni. A Szabó Imre Szalonok szeretné támogatni a gyerekek felépülését és segíteni a gyógyulás folyamatát.

Éppen ezért indítottunk hajadományozó kampányt!

Szalonjainkban nemcsak levágjuk a felajánlott hajat, de ezután profi frizurát is készítünk, amely során figyelembe vesszük a vendégünk kéréseit, a személyiségét és a legfrissebb trendeket is, hogy ne csak az adományozásra, hanem a végeredményre is büszke lehessen, aki eljön hozzánk. Szalonjainkban a kisgyerekek VIP vendégek, azonban nagyon örülünk annak, hogy hajadományozóink között egyre több gyerkőcöt köszönthetünk. Nagyon nagy lelkesedéssel és szívvel – lélekkel érkeznek szalonjainkba felajánlani tincseiket, hogy segíthessenek a velük egykorú gyerekek mindennapjaikon. Számunkra és hatalmas nagy öröm és büszkeség, hogy már ilyen fiatalon is gondolnak az adományozásra.

Egyre több önzetlen és nagyszerű ember csatlakozott felhívásunkhoz! Nézd meg galériákban az átváltozásokat!

Egyetlen paróka elkészítéséhez általában négy-öt copfra van szükség. Ez soknak tűnhet, de elég belegondolni, hogy egy-egy Hölgytől 2 copfot kapunk. Adományainknak hála nagyon sok beteg kisgyermek napját tehetjük szebbé. A parókákat a kicsiknek több különböző hajból rakják össze, hogy igazán természetes legyen az összhatás.

Szalonjaink fodrászai vállalták, hogy bármennyi vendégük és munkájuk is legyen, nálunk mindig lesz szabad időpont azoknak, akik jótékony céllal érkeznek! A mi munkánk legfontosabb része a copfok levágása és a hajadományok összegyűjtése, amit havonta egyszer személyesen viszünk el az együttműködő alapítványoknak.Hajadományainkkal mosolyt csalhatunk ezeknek az erős és bátor gyerekeknek az arcára!

Hajadomány

Várjuk sok szeretettel minden olyan hosszú hajjal rendelkező vendégünket, aki szívesen részt venne ebben a jótékony akcióban. A hajvágás a hajat felajánló vendégek számára ingyenes!

A hajvágás feltételei:

 • Legalább 30 centiméter hosszúságú hajat lehet adományozni
 • Nem festett,  jó minőségű  hajra van szükség
 • Az egészséges és tiszta haj alapfeltétele az adományozásnak

A hajadományokat személyesen visszük el az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára.

Szalonunk egyik legfiatalabb jótékony vendége a tízéves Zselyke, aki gyönyörű, derékig érő haját vágatta le azért, hogy hozzá hasonló korú gyerekeken segítsen, ráadásul teljesen önszántából ajánlotta fel a tincseit, miután az anyukája mesélt neki a kezdeményezésről.

Ahhoz, hogy hajat adományozz, a következő lépéseket kell megtenni:

 1. Előző este, vagy aznap reggel moss hajat, mert legelőször az eladományozandó tincset vágják le a szakemberek!
 2. Miután helyet foglaltál, a fodrász mérőszalag segítségével leméri, alkalmas-e a haj adományozásra, megvan-e a minimum 30 cm. Kérjük, előzetesen mérje meg mindenki, megvan-e a 30 centiméternyi levágható haj!
 3. Miután megállapította, hogy a haj állapota és hossza is megfelelő, összegumizza, majd a copfot levágja.
 4. Ezután hajmosás, majd a vendég frizurájának kialakítása következik.
 5. A levágott tincseket ezután személyesen visszük el az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára.
 6. A hajakat beérkezése után egy parókakészítő veszi kezelésbe; ez azt jelenti, hogy a hajszálakat méretenként és árnyalatonként különíti el, hogy a legszebb parókákat készíthesse el a kislányok számára. Egy parókához nagyjából 5-6 adományozott tincs szükséges.

Hírességek, akik támogatják programunkat

 

A kezdeményezés első vendége Jachimek Anett, modell volt, s a vágás során 30 centiméternyi hajat adományozott az alapítvány számára!

“Igazából hónapok óta készültem már levágatni a hajamat, egy új fazont kipróbálni. Mikor hallottam a lehetőségről, egy percig sem haboztam! Másnak sokkal nagyobb szüksége van a hajamra, mint nekem, így örömmel ültem be a fodrászszékbe. Mindenki kérdezgette, hogy biztos ezt akarod, biztos meg akarod csinálni? Bár kiskorom óta nem volt ilyen rövid hajam, én teljesen eltökélt voltam, hiszen tudtam, hogy egy jó cél érdekében történik minden.”

“Nagyon boldog és izgatott voltam, amikor megtörtént a haj lemérése, majd vágása, mert a tudat, hogy valakit boldoggá teszek, sokkal többet ér, mint a hajam hossza. Másnak is csak ezt tudom mondani: a hajad hamar megnő, így viszont megvalósíthatod egy kislány álmát.”

Büszkék vagyunk rá, hogy szalonjainkban profi szakembereink örömmel járulnak hozzá a kezdeményezéshez és ahhoz, hogy mosoly kerüljön a kislányok arcára!

Együttműködő Alapítvány:

edgya

Nézd meg hajadományozási programunkról készült kisfilmünket!

@szaboimreszalonok
 • Vegyél részt Te is marketing oktatásunkon és szerezz releváns szakmai tapasztalatot, amivel könnyedén megállhatod a helyed az online marketing világában!📱✨
Várunk téged szeretettel gyakornoki programunkba ha:
- érdekel a marketing világa
- lelkes és kreatív vagy
- szívesen dolgoznál csapatban
- szívesen tanulnál a keresőoptimalizálásról, bloggolásról,kép és weblapszekesztésről
- ráérsz legalább 2 napot egy héten
- tudod, hogy ezen a területen elengedhetetlen az írás és grafikus készség folyamatos fejlesztéseJelentkezz most fényképes önéletrajzzal, illetve egy rövid bemutatkozóval az info@szaboimre.hu e-mail címen, vagy az alábbi linken: /szaboimre.hu/marketing-gyakornoki-program/@szaboimreszalonok @budapestbeauty @budapestacademy_
.
.
.
#budapestacademy_ #beautymarketing #marketingonline #marketingdigital #marketingtips #budapestmarketingtip #marketingagency #marketingplan #marketingstrategy #socialmediamarketing #socialmediamarketingtips #socialmedia #seo #adwords #googleanalytics #instagram #ads #onlineads #beautyblogger #marketingblog #beauty #beautysaloon #salonmarketing #bloggerlife #marketinglife #lifestyle #beauty #fashion #sb
 • Te is imádod magad sminkelni? Szeretnéd megmutatni hogy milyen tehetséges vagy? Jelentkezz amatőr sminkversenyünkre és nyerj egy profi sminktanfolyamot! Küldd be kedvenc fotódat melyen a Te általad készített smink látszik! Nem vagy profi sminkes, és szeretnél fejlődni? Győzd meg a szakmai zsűrit vagy gyűjtsd a likeokat, és legyél Te az év egyik felfedezettje!
Jelentkezz most!
>>>szaboimre.hu/online-sminkverseny-kezdoknek/ <<<
@szaboimreszalonok @budapestbeauty#makeup #professionalmakeup #ilovemakeup # wakeupmakeup #makeupaddict #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #makeupjunkie #wakeupandmakeup #makeuptutorial #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #makeupartistsworldwide #makeupmafia #makeupgeek
#eyemakeup #makeuplook #makeupblogger #makeupart #makeuplovers #makeuplove #makeupobsessed #naturalmakeup #martuus
 • Tudtad, hogy a 2018-as év színe az ultraviola?🤔😮 Ha szeretnél hasonló színekben pompázni, akkor válaszd Dirner Enikő top stylist fodrászt, aki hasonlóan gyönyörű frizurát készít neked! Jelentkezz be szalonunkba és élvezd fodrászati szolgáltatásainkat!😍☺ Do you know, 2018’s color is ultraviolet? If you would like to wear similar color, choose Dirner Enikő top stylist hairdresser, who make you beautiful hair. Visit our saloon and enjoy the hairdressing services.🙋✨ szaboimre.hu/kapcsolatphoto by @enzsy@szaboimreszalonok @budapestbeauty @budapestacademy_ #szaboimreszalonok #hair #hairstyle #naturalhair #hairstylist #hairstyling #powerofnature #musthave #organichair #luxuryhair #besthair #newhairstyle #hairstyles #instahair #hairdresser #hairdo #behindthechair #virginhair #newhair #hairfashion #hairoftheday #messyhair #chair #healthyhair #freshair #hairofinstagram #hairpro #beautifulhair #love #szn
 • Az egyedülálló Argireline tartalmú toxSKINCARE Tonic segítségével bőröd ragyogóan tiszta és hidratált lesz, és egyensúlyba kerül a környezettel. / This exclusive enriched Argireline toxSKINCARE Balancing Tonic perfects the skin's surface and keeps them in balance with the Environment.🌸🌱
@szaboimreszalonok @budapestbeauty
.
Legyen ragyogó arcőröd 2018-ban, és tekintsd meg honlapunkat a legjobb ajánlatokért! Get glowing face in 2018 and check our website to see our best deals!👇
//webshop.szaboimre.hu/termek/toxskincare-balancing-tonic-100-ml/
.
.
.
#toxskincarecosmetics #skin #skincare #skincareroutin #myskin #myskincare #myskincareroutine #organic #organicskin #organicskincare #organiccosmetics #organicbeauty #nature #natural #hyaluron #argireline #botox #naturalcosmetics #beauty #beautyblog #beautiful #young #weekend #lifestyle #lifestyleblog #health #healthy #pll
 • Szeretnéd hogy a nagy nap a lehető legtökéletesebb legyen? 💥💎Szolgáltatásainkkal azon vagyunk, hogy ez így legyen! Válassz csomagajánlataink közül, mert a legjobbat érdemled!
Our bride's satisfaction is the most important for us! We work, you enjoy it!
@szaboimreszalonok @budapestbeauty /szaboimre.hu/eskuvoi-csomagjaink
.
.
.
#szaboimreszalonok #budapestbeauty #disneywedding #vipwedding #hair #wedding #makeup #makeuptrend2017 #weddingtrend #trend #nagynikoletta #weddingday #mysalon #beautysalon #love
#styletips #szaboimre #budapest #eskuvoclassic #start #forever #bride #groom #wife
#husband #life #family #together #ourday #sisi
 • Szeretnéd, ha kislányod pihe-puha haja hullámos loknikba formázva ragyogna egy frissítő hajvágás után? 👯💓
A beauty blogjaink között böngészve gyeremekek számára is gyönyörű hajinspirációra lelhetsz. Nézz szét honlapunkon, hogy megtaláld számotokra a legjobban tetszőt!🎀👑 Cute girls with lovely waves!🌈 Check our website to find the perfect haircut for your daughter and bring her to the saloon to make the miracle happen!
.
Photo by: @fashionkids @clementstwins
.
@szaboimreszalonok @budapestbeauty @budapestacademy_
.
👉 /szaboimre.hu/nalunk-minden-gyermek-vip-vendeg/🎆
.
.
#szaboimreszalonok #hairstyle #kidshair #kidshairstyle #kidshaircut #girlythings #childrenhair #childhair #childhairstyle #hairtrend #kidsinstyle #kidsstyle #professionalhair #hairfashion #likeaprincess #alwaysperfect #freshhair #healthyhair #twins #hairstyle #naturalhairstyles #goodhairday #bestoftheday #hairinspiration #naturalhairstylist #fashion #instahair #photooftheday #instadaily #str

ugrás fel