Kezdőoldal / Beauty Academy / Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Balayage ombre oktatás fodrászoknak és fodrásztanulóknak

Legyél naprakész a legújabb trendek terén, és sajátítsd el a legmodernebb technikákat egy profi csapattól! 

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára.

Jelentkezz trendi, intenzív ombre oktatásunkra és tanuld meg a legfrissebb trendek szerinti festéseket elkészíteni!

Következő ombre oktatásaink:

Január 20. (szombat) 15 – 20:30 (MEGTELT!)

Március 10. (szombat) 15 – 20:30 (MÉG 8 szabad hely!)

Készíts tökéletes balayage frizurákat vendégeidnek, akár a klasszikusabb, akár az extrémebb árnyalatokat kedveli!

Ombre artist oktatónk a természetes szőke, karamell árnyalatok színkeverése és festése mellett a trendi pasztell árnyalatok (rosegold, levendula) színkezelését is bemutatja!

   Mivel vár Rád intenzív 1 napos ombre képzésünkön?

15:00 – 16:00 – Intenzív elméleti oktatásunkon megismerheted a balayage, copacabana, écaille, sombre és babylights technikák profi elkészítését és a hajszínváltoztatás legfontosabb tudnivalóit. Az oktató fodrász: Rikter Máté ombre artist és szalon tréner a színek felvitelének technikái mellett a színkeverés, roncsolás nélküli szőkítés és profi színkezelés titkát is megosztja a résztvevőkkel. Tökéletes átmenet, és az árnyalatok tökéletes harmóniája? Mindezt megismerheted!

16:00 – 16:20 – Szünet, résztvevőinknek ételt és italt biztosítunk. (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítő, kávé, tea)

16:20 – 20:30 – Intenzív gyakorlati oktatás általunk biztosított hajmodelleken. Rikter Máté bemutatja a különböző ombre festési technikákat, és a résztvevők modellen gyakorolják a tanultakat az oktató fodrász segítségével. Képzésünk workshopszerűen működik, egy modellen 2-3 tanuló dolgozik egyszerre, oktató fodrászunk minden egyes lépésnél segít majd, így a modell hajszíne garantáltan tökéletes leszKépzésünkre végzett fodrászok, és fodrász tanulók jelentkezését egyaránt várjuk!

Az oktatás ára: 49.900 Ft

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

 .


   Mit tartalmaz az oktatás ára?

A legfrissebb trendek szerinti elméleti és gyakorlati tudásanyagot

Résztvevőinknek minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk

Hajmodelleket, melyeken a résztvevők közösen gyakorolhatják a tanultakat oktató fodrászunk segítségével

3 nyelven kiállított diplomát a Szabó Imre Beauty Academy képzésének elvégzéséről

Az oktatás teljes ideje alatt frissítőt biztosítunk résztvevőinknek!

Werk fotó-sorozatot az oktatásról

  Vedd fel a ritmust, szolgáld ki a legigényesebb vendégeid igényeit is!  

Professzionális elméleti és gyakorlati tudásanyagunkkal 1 nap alatt elsajátíthatod az év legtrendibb festési technikáinak titkát!


Ismerd meg oktató fodrászunkat, Rikter Máté ombre artistot és szalon trénert!

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Rikter Máté mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Máté szakértelmét referenciafilmjei és munkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Hajszínváltoztatások és ombre festések terén a természetes szőke, karamell színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Máté specialitásai közé tartoznak. Ki is lehetne megfelelőbb arra, hogy megtanítsa a tökéletes, roncsolás nélküli szőkítés és akár teljes hajszínváltoztatás titkát, mint egy igazi color expert szakértő?

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Horváth Éva szépségkirálynő, Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

   Résztvevőink mondták

“Máté szuper oktató volt, minden kérdésemre választ kaptam, nagyon elégedett voltam a színelmélettel is, a nap végére gyönyörű hamvas szőke balayage-t tudtam produkálni.”

/K.  Renáta, Budapest/

“Nagyon jó hangulatú volt az oktatás, tetszett az elméleti rész, és a hajmodellen való gyakorlás is. Külön kiemelném Rikter Máté oktató szakértelmét és segítőkészségét.”

/P. Balázs, Esztergom/

“Egyik kolléganőm vett részt korábban ezen az 1 napos képzésen, az ő ajánlására jelentkeztem én is és nem bántam meg! Eddig bátortalan voltam a színek keverésében is, és hogy a vendégemen milyen technikát használjak? Az fodrász oktató mindenben segített, nagyon jól éreztem magam a szalonban, köszönöm a profizmust!”

/H. Márta Nikolett, Győr/

“Imádtam az oktatás minden percét, a tanárunk nagyon figyelmes és profi volt, végig segített, így én is bátrabban csináltam modellem haját. Életem első rosegold festése nagyon jól sikerült!”

/K. Andrásné, Veszprém/

“Mit is emelhetnék ki? A szalon nagyon szép volt, az elméleti rész pont olyan hosszú, amire szükség volt. A gyakorlati részt vártam a legjobban és az is jól telt, mindenben segítettek és elégedett voltam a felszereléssel is. Az oklevem már a fodrászüzletemben lóg :)”

/T. Nóra, Baja/

Ízelítő Rikter Máté ombre artistunk munkáiból:

Jelentkezz most 2018. március 10-i oktatásunkra, és válj profi ombre artisttá! 

(JANUÁRI OKTATÁSUNK MEGTELT!)

Szeretnél Te is profi kezek között megújulni, és kipróbálni az idei év legújabb és legtrendibb hajszíneit? Jelentkezz be Rikter Máté ombre artisthoz, aki elkészíti neked álmaid frizuráját, legyen az rosegold vagy levendula, esetleg szőke, karamell árnyalat! Gyere el budai szalonunkba és megszínesítjük a napod – és Téged!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel