Kezdőoldal / BLOG / Bőrápolás ősszel – Kozmetikai kezelések a hidegebb hónapokra

Bőrápolás ősszel – Kozmetikai kezelések a hidegebb hónapokra

Bőrápolás ősszel - Kozmetikai kezelések a hidegebb hónapokra

Bőrápolás ősszel- Kozmetikai kezelések a hidegebb hónapokra

A bőrápolás ősszel is nagyon fontos! Ahogy enyhül az idő, csökken a hőmérséklet, szárazabb lesz a levegő, bőrünk elveszíti  értékes nedvességet. Ilyenkor sokan küzdenek vízhiányos és száraz bőrükkel. Ez az átmeneti időszak, amikor a nyári hatásokat korrigálhatod, és az őszi bőrápolás során felkészítheted a bőröd a hidegebb időjárásra.

Tisztítás

A tökéletes arcápolási rutin alapja a rendszeres tisztítás. A nyáron használt arctisztítód nem biztos hogy a hidegebb hónapokra is megfelelő. Nyáron előszeretettel használjuk a gyümölcsös, frissítő hatású arctisztítókat, de ősszel és télen inkább  egy  teltebb krémesebb termék lehet számunkra megfelelő. Az évszakok váltakozásával a bőrünk típusa is alakulhat. Egyeseknél a zsíros bőr, normalizálódik, vagy a normál bőr szárazabb lehet, sokunknál alakul ki vízhiány. Fontos hogy a bőrápolás ősszel  is  a bőrtípusodnak megfelelő termékekkel egészüljön ki! Ha tudod a típusod, akkor itt tudsz ötleteket, tanácsokat meríteni.

Tisztító kezelések

Az otthoni arcápolás mellett minden bőrtípusnak szüksége van időnként egy nagyobb, mélyebb tisztításra, melyet kozmetikus szakembernél tudsz igénybe venni. Ez a rendszeres bőrápolás nélkülözhetetlen kiegészítője, természetesen bőrtípus és életkor szerint személyre szabható.

bőrápolás ősszel

Örök fiatalság

Szervünk regenerációs képességéért a sejtjeinkben megtalálható különböző információhordozó molekulák felelnek. Ezeknek a mennyisége 25 éves kortól egyre inkább csökken, a sejtek közötti és a sejten belüli információ csere gyengül. A Deynique Cosmetics speciális termékei a sejt anyagcsere folyamatokat képesek befolyásolni azzal, hogy több oxigénhez juttatják a sejteket, így a regenerálódási és megújulási folyamatok felgyorsulnak. Ez a folyamat eredményezi a bőr fiatalodását. Első alkalommal amikor eljössz egy kezelésre profi kozmetikusaink bőrdiagnózist készítenek, feltérképezik a bőrtípusod és a bőrproblémákat. Utána ezek alapján állítják össze a személyre szabott, egyéni kezelésedet.  Ha úgy érzed neked is szükséged van erre, válassz Te is kezeléseink közül! A bőrápolás ősszel is legyen teljes!

Kozmetikai hámlasztás

Hatékony,biztonságos kezelés, amely során az elhalt hámréteget távolítják el a bőrről. Lényegében ez egy hámlasztó, bőrfiatalító eljárás, amely lágyabbá, és fényesebbé teszi a bőrt, továbbá javítja a kollagén és az elasztin termelés növekedését, mivel a test új bőrréteget termel.
A legtöbb kozmetikai hámlasztó eljárásnak pont ez a hátránya is. Mivel a felső bőrréteg leválik, bőrünk fokozottan ki van téve mindenféle fertőzésnek. Nagyon fontos, hogy miután el lett távolítva az elhalt hámréteg, az egészséges bőrt vissza is kell táplálni, így újra aktiválódnak a védekező funkciók.
Pont ezért, a Deynique Cosmetics Skin Laborjainkban kifejlesztett bőrmegújító programunk 2 fázisból áll:
1. Fázis: A bőr gyengéd hámlasztása több részletben. Erre azért van szükség, hogy ne sokkoljuk a bőr védekező rendszerét.
Egy speciális vírus-gomba és baktérium ölő termékkel kezdik a kezelést, majd utána jön a Deynique hámlasztó maszkja.
2. Fázis: A bőr funkcióinak újraaktiválása. Ennek a kulcsa egy rendkívül erős immunrendszer erősítő hatással rendelkező hatóanyag, a Béta Glukán. Ez a különleges poliszacharid képes bejutni a bőr legmélyebb rétegeibe, melynek hatására aktiválódnak a bőr védekező funkciói, és a bőr belülről kezd megújulni.
A Kozmetikai hámlasztást kúraszerűen ajánljuk, de már egy kezelés is hatékonyan megújítja, megfiatalítja a bőrt.
Minden bőrtípuson működik, az őszi bőrápolás tökéletes kiegészítője  azoknak akik fiatalabb, egészségesebb bőrt szeretnének, mivel ebben az időszakban legcélszerűbb alkalmazása.

bőrápolás ősszel

 Xo cell plasma

Egyedülálló, fájdalommentes kezelés, azonnal látható hatás! Ezt a technológiát a sebészet és bőrgyógyászat területén már régóta alkalmazzák, és most a kozmetikusok is sikeresen használják. Mindannyian tudjuk hogy vannak a  szilárd, folyékony és gáznemű halmazállapotok,  a plazma a negyedik halmazállapot, ami tulajdonképpen ionizált gáz. A plazma sugár kölcsönhatást generál a negatív töltésű szabad elektronok és a pozitív ionok között. Ezt a felszabaduló energiát használják fel a regenerációs kötőszövethez, aminek maradandó hatása van a sejtekben. A felnőtt szervezetben a sejtek száma általában állandó szinten van. Ha egy sejt elpusztul, a szervezet pótolja, így fenntartva a belső egyensúlyt. A plasma kezelés ezt az önmegújító folyamatot használja ki. Azonnal beindítja a sejthalált a károsodott sejtekben, így a szervezet arra kényszerül hogy új és egészséges sejteket termeljen helyettük. A plasma kezelésnél mindenképp szükség van egy kozmetikumra, mely védőréteget képez a Plasma sugár és a bőr között.  Kozmetikusaink a Silver Gel-t használják erre a célra, amely minden bőrtípusra alkalmazható, antibatkeriális és mélyen hidratáló hatása van. A termék csökkenti a gyulladásos folyamatokat, emellett nyugtat, fertőtlenít és hidratál is. Válaszd XO CELL Plasma kezelésünket, akár problémás, rosáceás, vagy öregedő bőröd van!

bőrápolás ősszel
Deynique cosmetics

Az őszi bőrápolás során is nagyon fontos, hogy megfelelő termékeket használjunk.  A Deyniq Cosmetics egy innovatív márka, amely már több mint 60 féle kozmetikai kezelést kínál. A legújabb kozmetikai széria különlegessége, hogy a legértékesebb hatóanyagokat nanokozmetikumokba zárja, a vivőanyag pedig organikus aloe-vera. Ennek lényege, hogy így a vitamin és ásványi anyagok képesek a bőr mélyebb rétegeibe is eljutni, kozmetikai gépek nélkül! Hatásuk így jóval hosszabb ideig tart mint más nagymolekulájú kozmetikumok,azonnal érezhető és azonnal látható eredményt biztosít. A Deynique kozmetikumok egyik különlegessége, hogy minden termék koncentrátum, így egy terméket akár három hónapig is tudunk használni. Ezek a készítmények bőrbarát kozmetikumok, amik természetes alapanyagokat tartalmaznak. Alma- őssejt és tengeri kivonatokat, az aloe vera hidegen préselt nedvét, 200 féle gyógynövényt és vitaminbombát. Ez az extra magas természetes hatóanyag tartalom biztosítja, hogy elképesztő gyors, és látványos eredményt lehet elérni a termékekkel.

 bőrápolás ősszel

Ápolás Belsőleg

A mindennapos kozmetikumokkal történő bőrápolás mellett, ne felejtsd el hogy az ételek, és italok amiket beviszel a szervezetedbe, nagyban befolyásolják bőröd állapotát. Fontos, hogy változatosan táplálkozz, megfelelő mennyiségű antioxidánst, vitamint és  ásványi anyagot vegyél magadhoz. Ezek mellett, az egyik legjobb dolog amit tehetsz a bőröd érdekében, hogy odafigyelsz a rendszeres vízivásra! A víz hidratál, csökkenti a ráncok megjelenését, egészségesebb és rugalmasabb lesz tőle a bőröd! Figyelj oda rá Te is, hidd el a bőröd meg fogja hálálni!

bőrápolás ősszel

Ne feledd, a bőrápolás minden évszakban fontos és mindig kicsit másra van szüksége szervezetednek és bőrödnek. Ezt figyelembe kell venni a nyári, melegebb, vagy az téli, hidegebb hónapokban is. Készítsd fel magad az őszre és válassz professzionális és luxus kezeléseink közül! Otthonra pedig válaszd természetes és hatékony kozmetikumainkat, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Szerző: Jámbor Orsolya


PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel