Kezdőoldal / Csomag / Kiszállásos esküvői szolgáltatásaink

Kiszállásos esküvői szolgáltatásaink

Kiszállásos esküvői szolgáltatásaink

Kiszállásos esküvői szolgáltatásaink

Fontos számodra, hogy életed nagy napján egy nyugodt, privát környezetben, barátaiddal és családoddal körbevéve szépülhess? Kiszállásos esküvői szolgáltatásaink a tökéletes választás számodra is! 

Nem szeretnél a városban ide-oda autókázva egyik helyszínről a másikra rohanni, kockáztatva ezzel, hogy kicsúszol a készülődésre szánt időből? Egy csodálatos vidéki esküvőt álmodtál meg, de nem találsz profi szakembert, aki gondoskodna a sminkedről és a frizurádról?

Ha a válaszod bármelyik kérdésünkre igen, akkor kiszállásos esküvői szolgáltatásunkat neked találtuk ki!

Profi csapatunk kiváló top stylist és esküvői frizura fodrászokból, sminkesekből és esküvői köröm stylist-ból áll, ezzel garantálva, hogy tetőtől talpig csodaszép lehess a Nagy napodon. Szakembereink kizárólag prémium termékekkel és luxus minőségben, elégedettségi garanciával dolgoznak!

Nincs számunkra lehetetlen, akár 20 vendég alkalmi frizuráját és sminkjét elkészítjük egy időben, vidéki kiszállás esetén is!

A Szabó Imre Szalonokat már több mint 40 éve Budapest legnívósabb szépségszalonjai között tartja számon a szakma. A  hosszú évtizedek munkájának köszönhetően pedig, alkalmi, esküvői frizurák és sminkek terén mindenkinél nagyobb tapasztalattal és referenciával rendelkezünk.

Szakembereinket rendszeresen kérik fel a legnagyobb hazai esküvői magazinok fotózásaikra és filmforgatásaikra, munkáink minden jelentősebb online és offline felületen megtalálhatóak. Vendégeink között számos hírességet köszönthetünk, akik minden alkalommal elégedetten és őszinte mosollyal távoznak szalonjainkból.

Szalonjainkban egy esküvői szezon alatt (áprilistól-októberig) több száz elégedett menyasszony, koszorús lány  és vőlegény szépül minden héten, az elmúlt évek innovációinak köszönhetően pedig, vendégeink összes igényét kielégítve 2014-től már kiszállásos esküvői szolgáltatásunkat is bevezettük, hogy az ország összes pontján, korlátok nélkül megszépülhessetek.

kiszallas_eskuvo_03

  Helyszíni kiszállás, vidékre is!

 • Esküvői frizura és smink az előzetesen, a próbák alatt egyeztetett módon
 • Stresszmentes szépülés a nagy napon szeretteid és családod körében
 • Tematikus esküvők tökéletes megvalósítása a smink és a haj esetében is
 • Luxus minőségű smink és fodrászati termékek, hogy garantáltan egész napon át tartós maradjon a végeredmény
 • Akár az egész násznép megszépítése. Nagyobb létszám esetén több szakembert is biztosítunk!
 • Teljes körű Esküvői Csomagok, hogy hercegnőként érezd magad életed egyik meghatározó napján

Kiszállásos esküvői szolgáltatásaink esetében is minőségi garanciát vállalunk, ezért előzetesen szerződésben rögzítjük a legfontosabb részleteket.

Betegség esetén szerződés szerinti kötelességünk olyan helyettesítő szakembert biztosítani, aki a kért frizurákat vagy sminkeket ugyanolyan minőségben el tudja készíteni. Bármely felmerülő probléma esetén, a szerződésben rögzített esetekben mi minden helyzetet maximálisan kivizsgálunk és jogos reklamáció alkalmával kompenzációt vállalunk.

A jelentkezés lépései:

 1. Bejelentkezni legalább 1 hónappal az esküvő napja előtt e-mailen, a vipprogram@szaboimre.hu címen tudsz.
 2. Bejelentkezéskor a következő adatokra lesz szükségünk: az esküvő pontos dátuma és időpontja, milyen szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni a felkészülés során és az esküvő napján (smink, frizura, 3D műszempilla, hajfestés, kozmetikai kezelések stb.), hány fő számára kell majd sminket és frizurát készítenünk a nagy napon, mikor tudnál a próbákra befáradni hozzánk.
 3. Próbák időpontjának egyeztetése
 4. Előleg befizetése, szerződés: a próbák alkalmával a teljes ár legalább 50%-át kérjük előlegként befizetni. Ez alkalommal kerül aláírásra a szolgáltatási szerződés, melyben az esküvővel és a szolgáltatással kapcsolatos minden részlet szerepel.
 5. Fizetés: a fennmaradó összeget minden esetben legkésőbb az esküvőt megelőző munkanapon kérjük befizetni. Ezt átutalással és személyesen is megteheted, átutalás esetén a számlát postai úton juttatjuk el hozzád

Tekintsd meg Esküvő Classic Magazin fotózásáról készült kisfilmjeinket is!

Aktuális áraink:

Esküvői Szépségcsomagok kiszállással Budapesten

A menyasszony sminkje az esküvő napján kiszállással Budapesten, és a szalonban történő próbasmink készítéssel59.900 Ft
A menyasszony frizurája az esküvő napján kiszállással Budapesten, és a szalonban történő próbakonty készítéssel59.900 Ft
A menyasszony frizurája és sminkje az esküvő napján kiszállással Budapesten, és a szalonban történő próbasmink és próbakonty készítéssel84.900 Ft
Menyasszony + Koszorúslányok (menyasszony- frizurája +sminkje + próbák a szalonban, 3 koszorúslány vagy 2 koszorúslány +örömanya smink+frizura)134.000 Ft helyett 120.990 Ft
A násznépből szépülő személyek számára alkalmi frizura
10.000 Ft/ fő
A násznépből szépülő személyek számára alkalmi smink
10.000 Ft/ fő
A násznépből szépülő személyek számára konty mely elkészítése 60- 80 percet vesz igénybe
15.000 Ft/ fő

 

Esküvői Szépségcsomagok kiszállással Vidéken 50 km-en belül

A menyasszony frizurája és sminkje az esküvő napján kiszállással Vidéken, ( 50 km-en belül) és a szalonban történő próbasmink és próbakonty készítéssel. Nagyobb távolság esetén egyedi ajánlat alapján.94.900 Ft
Menyasszony + Koszorúslányok (menyasszony- frizurája +sminkje + próbák a szalonban, 3 koszorúslány vagy 2 koszorúslány +örömanya smink+frizura)144.400 Ft helyett 130.990 Ft
A menyasszony sminkje az esküvő napján kiszállással Vidéken , és a szalonban történő próbasmink készítéssel ( 50 km-en belül). Nagyobb távolság esetén egyedi ajánlat alapján.69.900 Ft
A menyasszony frizurája az esküvő napján kiszállással Vidéken , és a szalonban történő próbakonty készítéssel ( 50 km-en belül). Nagyobb távolság esetén egyedi ajánlat alapján.69.900 Ft
Indul a nászmenet programunk vidéki kiszállással. A teljes násznép megszépítése az esküvő napján akár 20 fő
Egyedi árajánlat alapján

További esküvői árainkat és kedvezményes csomagjainkat az alábbi linkeken érheted el:

ESKÜVŐI SZÉPSÉGCSOMAGOK

ESKÜVŐI ÁRLISTA

Kiszállásos esküvői csomagunknak köszönhetően profi szakemberek kezei alatt szépülhetsz meg. Mindezt nyugodt környezetben, kényelemben, jó hangulatban, hogy a Nagy napodon csak a szeretteiddel és Önmagaddal foglalkozhass! 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel