Kezdőoldal / Beauty Academy / Fodrász tanfolyamok – fodrász szakembereknek és tanulóknak

Fodrász tanfolyamok – fodrász szakembereknek és tanulóknak

Fodrász tanfolyamok - fodrász szakembereknek és tanulóknak

Fodrász tanfolyamok – fodrász szakembereknek és tanulóknak

Válj profi fodrásszá te is egy exkluzív szépségszalonban! A Szabó Imre Beauty Academy egyedülálló képzéseket és továbbképzéseket kínál akár tanulóknak, akár végzett fodrászoknak. Ismerd meg tanfolyamjainkat, válaszd a Neked megfelelőt és tanulj a legnagyobb szalon trénerektől!

Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy tanulók számára, akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára.

Oktatásunk keretében az alap fodrászati szolgáltatások technikáinak tökéletesítéséről, mint a hajvágás, szárítás, festés sokrétű gyakorlati tudást szerezhetsz nagy múltra visszatekintő szalonjainkban, tapasztalt fodrászainktól.

.. Végzett fodrászoknak… Már a fodrász szakmában dolgozol és szeretnéd megtanulni a legfrissebb trendeket? Esetleg szeretnéd felfrissíteni a tudásod akár vágások, festések vagy alkalmi frizurák terén? Válassz kedvedre intenzív képzéseink közül, és sajátítsd el a legnagyobb szakmai trendeket akár 1 hónap alatt! Az oktatás megkezdése előtt egyeztetünk elvárásaiddal kapcsolatban, átbeszéljük, pontosan milyen területeken szeretnél leginkább fejlődni és ezekre helyezünk hangsúlyt a nálunk töltött idő alatt

Ha pedig szívesen részt vennél egy exkluzív szalon mindennapjaiban és profi oktatóktól szereznél gyakorlatot, válaszd akár 1 éves ingyenes képzésünket. A választott képzés elvégzése után 3 nyelven kiállított diplomát adunk át.

.. Tanulóknak… Most kezdted fodrásztanulmányaid és szakmai gyakorlatra keresed a tökéletes helyszínt? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi oktatási helyszíneddel, és szívesen fejlődnél profi szalon trénerek által? A tanműhely mellett szeretnéd magad az első perctől kezdve élesben kipróbálni? Jelentkezz 1 éves ingyenes képzésünkre, ahol tanulószerződéssel tudunk fogadni.  A legtehetségesebb diákjainknak karrierlehetőséget biztosítunk szalonjainkban. A képzés elvégzése 3 nyelven kiállított diplomát és referencialevelet adunk át Szabó Imre mesterfodrásztól.

text01

   Szabó Imre Beauty Academy

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal Szabó Imre mesterfodrász és profi szalon trénereink által.

Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat, így biztosan nem maradsz le semmilyen szakmai trendről.

Miért ne válhatnál profivá minden területen? Szalon trénerek, ombre artistok, top stylist fodrászok és esküvői frizura stylistok állnak rendelkezésedre szalonjainkban, hogy profi tudásra tegyél szert a legfrissebb és legnépszerűbb fodrászati trendeket illetően!

Rólunk mondták

Mindenkinek ajánlom az 1 hónapos képzéseket, aki gyorsan és precízen szeretne fejlődni. Korábban nem ment jól a hajvágás, de azóta biztos kézzel készítem vendégeim frizuráját.

/Kállai Dániel, fodrász/

Nagyon sokat tanultam, nagyon jól éreztem magam. Oktató fodrászom szuper volt! Szigorú, de igazságos. Minden fodrásznak bizalommal ajánlom a Szabó Imre szalonok képzéseit.

/Sümegi Sarolta, fodrász/

.Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg az itt fodrásztanulóként töltött 1 év alatt, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberektől szeretné tanulni a szakma trendjeit

/Kocsis Anita, fodrász/

.

Ismerd meg részletesen képzési lehetőségeinket és válaszd a hozzád illőt!

Szerezz szakmai tudást prémium színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Tanulj a legjobbaktól és válj a legjobbá!

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 16:00 óra között.

hair07

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel