Kezdőoldal / BLOG / Haj mikropigmentáció férfiaknak

Haj mikropigmentáció férfiaknak

Haj mikropigmentáció férfiaknak

Haj mikropigmentáció férfiaknak

A hajpigmentáció (vagy fejbőr tetoválás), egy olyan innovatív kezelés az alopécia, kopaszodás, hajritkulás tüneteivel szenvedők számára, amely valódi haj látványát nyújtja viselőjének. A végeredmény a tökéletes, az igazi haj látványát élvezheti vendégünk, a különbség észrevehetetlen lesz környezete számára is.

Orvos-esztétikai kozmetikánkban mindig szeretjük túlszárnyalni vendégeink elvárásait, és mindig a legújabb legforradalmibb technológiákkal biztosítjuk a tökéletes végeredmény elérését.

A mikro-hajtetoválás során speciális, a természetes hajszínnel megegyező színű pigmenteket irányítanak az epidermiszbe. Hozzáértő szakemberünk hihetetlenül természetes hatást biztosít a hajtetoválás viselőjének.

Férfiaknál már a huszonéves korban megjelenhetnek a hajritkulás és alopécia különböző formái. A haj mikropigmentáció olyan egyedülálló megoldást nyújt a ritkás fejbőr elfedésére, mely viselőjének visszaadja magabiztosságát és megszokott külsejét. Hajtetoválás során speciális festéket használunk, mely eltér a hagyományos tetoválás során használt festéktől, így nem színeződik el az idő előrehaladtával sem.

A hajtetoválás festéke az évek alatt fokozatosan elhalványul és lassan elkopik a bőrből. Az eljárás során szalonunkban a legmagasabb minőségű anyaggal, modern felszereltséggel, magasan képzett szakemberekkel és exkluzív környezetben készítik el a kívánt hajsűrűséget és formát egyaránt. A hatás hosszú évekig élvezhető az ideiglenes megoldásokkal szemben, nem kell tartani a környezeti hatásoktól sem.

    FÉRFIAKNAK

Elsősorban kopaszodó fejtető vagy halánték korrigálására javasoljuk. A rövidre vágott haj esetén a haj színével megegyező szálakat tetoválunk a fejbőrbe a tökéletes látvány és eredmény eléréséért.

Hajtetoválás során speciális festéket használunk, mely eltér a hagyományos tetoválás során használt festéktől, így nem színeződik el az idő előrehaladtával sem.

A hajtetoválás festéke az évek alatt fokozatosan elhalványul és lassan elkopik a bőrből. Az eljárás során szalonunkban a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelő minőségű anyaggal, modern felszereltséggel, magasan képzett szakemberekkel és medical hangulatú orvos-kozmetikai központunkban készítik el a kívánt hajimitációt.

.

Az alopécia  a férfiaknál leggyakrabban a hajválaszték közelében jelentkezik először. A hajtetoválás megoldást nyújt akár az egész fejbőrön az erősen ritkuló, vagy foltokban való kopaszodás eltüntetésére. A hajpigmentációt a ritkulás mértékétől függően elvégezhetjük csak lokálisan, egy kis területet érintve elválasztásoknál vagy akár a teljes fejbőrön is.

A fejbőr tetoválás forradalmi, megbízható és veszélytelen eljárás, mellyel hosszú évekre láthatatlanná tehető a hajritkulás és hajhiány.

Szalonunkban teljes diszkrécióval kezeljük vendégeink kéréseit. Vendégünk minden kérdésére választ kap az eljárást megelőző konzultációkor, és természetesen a tetoválást követő korrekció alkalmával is. A konzultációs alkalomkor akár azonnal elvégezhető egy tesztkezelés, mely elősegíti a tökéletes színválasztást.

Az eljárást követő korrekciós alkalmat a haj mikropigmentáció ára magában foglalja!

   Egyéni konzultáció tesztkezeléssel

Minden mikropigmentációs fejbőr tetoválásra jelentkező vendégünk előzetes konzultáción vesz részt Szegődi Anita mikropigmentáló szakértőnél. A teljes diszkrécióval zajló konzultáció során vendégünk minden kérdésére választ kap az eljárásról. Medical hangulatú tetováló központunkban szakemberünk bemutatja a tetoválás során használt, a legmagasabb higiéniai feltételeknek megfelelő orvosi pigmentációs anyagokat és eszközöket. Ismerteti a tetoválás pontos menetét, a várható végeredményt és előzetes árkalkulációt. Számunkra a legfontosabb, hogy vendégünk már a hajtetováló eljárás előtt meggyőződhessen róla, hogy nálunk a legjobb kezekben lesz! A konzultáció során azonnal elvégezhető egy tesztkezelés, hogyan fog a tetoválás mutatni a fejbőrön. A tesztkezelés ár a végső árból levonásra kerül.

Szegődi Anita mikropigmentáló szakember és tetováló tréner

Szegődi Anita évek óta dolgozik a Szabó Imre Hair & Beauty-nál mikropigmentáló szakemberként és tetováló trénerként. Oktatóként a vendégei teljeskörű kiszolgálása mellett a jövő tehetséges tetoválóit, sminkeseit és kozmetikusait is oktatja.

Sminktetoválói ismereteit hazai és külföldi tetováló mesterektől szerezte. Az Amszterdamban megrendezésre kerülő Permanent Make Up World Conference kongresszuson a sminktetoválás teljes skáláját elsajátította, jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásai közé tartozik a haj mikropigmentáció és a szemöldöktetoválások.

Szegődi Anita legfontosabb célja, hogy vendégeinek segítse elérni a számukra tökéletes megjelenést, ezt pedig magas szakértelemmel, a legminőségibb anyagokkal és technológiákkal teszi orvos-esztétikai kozmetikánkban.

   Haj mikropigmentációs árak

Konzultáció tesztkezeléssel egybekötve20.000 Ft (A tesztkezelés ára az eljárás végleges árából levonásra kerül.)
Mikropigmentáció tenyérnyi területen (halántékon/fejtetőn)80.000 Ft-tól
Mikropigmentáció fejtető + korona területen150.000 Ft-tól
Mikropigmentáció teljes fejtetőn350.000 Ft-tól

Az árak tájékoztató jellegűek, az első konzultációs alkalommal egyéni árajánlatot ad szakemberünk.

Az ár tartalmazza a szükséges terület pigmentálását, minden professzionális eszközt és anyagot, valamint egy 2. korrekciós alkalmat is.

   Nouveau Contour – az orvosi tetoválás élén

A Nouveau Contour ® orvosi műszer engedéllyel a legmodernebb technológián alapuló digitális, számítógép vezérelt mikropigmentáló gépeket gyártó cég. Az intelligens medical tetováló gép megfelel a legmagasabb egészségügyi (EN 46001) és minőségi (ISO 9001) elvárásoknak.

A gép precíz Chip technológiának köszönhetően külön programok állnak rendelkezésemre, a szakember a medical program alkalmazásával a fejbőrhöz alkalmazkodva készíti el a természetes hatású tetoválást.

A Nouveau Contour ® kizárólag új higiéniai modulokat használ: az általa gyártott kézifejben egy, egyszer használatos elemben található a tű és a tűvezető is, mely szintén hozzájárul a fertőzések elkerüléséhez. Minőségi garanciával bíró, több, minr 50 színárnyalat közül választja ki szakemberünk a vendége számára a legmegfelelőbb pigmentet. A válogatott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a festékek bent maradnak a bőrben, az évek alatt fokozatosan elhalványodnak de nem színeződnek el, végig stabil árnyalatot tartanak.

    Vendégeink véleménye

Egy betegség miatt sajnos szinte teljesen elvesztettem a hajszálaimat és ez nem tett jót az önbizalmamnak. Sokáig kerestem olyan megoldást, ami biztonságos, anyagilag is megengedhetem magamnak, míg rátaláltam a hajtetoválásra. Nagyon örülök, hogy emellett döntöttem, mert nagyon szép lett a végeredmény, az egész fejbőrömet tetoválták. Mintha visszakaptam volna a hajamat.

/G. Balázs, Budapest/

Még én is alig tudtam megkülönböztetni a tetovált szálakat a saját hajamtól, annyira megegyezett a színük. Szegődi Anita a halántékomat tetoválta és visszaadta az önbizalmamat. Én mindenképp bizalommal ajánlom férfitársaimnak.

/K. Tamás, Szeged/

Hosszú ideig reggelente legalább egy órán át színeztem porral a fejbőrömet, hogy elviselhető legyen a ritkás hajam. A fodrászom említette a hajtetoválást és nagyon örülök, hogy emellett döntöttem, abszolút nem fájt és nagyon természetes lett a végeredmény. Köszönöm, Szabó Imre szalonok!

/P. Ágoston, Bécs/

   GYIK

Mekkora területet lehetséges kezelni hajtetoválással?

Akár az egész fejtetőt.

Igényelhetek tanácsadást a beavatkozást megelőzően?

Természetesen. Mikropigmentáló medical központunkban egy előzetes konzultáció alkalmával minden kérdésedre választ ad szakemberünk. Részletes tájékoztatót tart az eljárásról, ezenkívül a várható végeredményt, a javasolt színeket és technikát, az előzetes árajánlatot is megosztja veled. Megnézheted a használt anyagokat, eszközöket, a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelő medical hangulatú helyszínt, valamint egy próbakezelés során a szakemberrel közösen megnézhetitek, milyen jellegű a tetoválás menete.

Mennyibe kerül a mikropigmentációs hajtetoválás?

A hajtetoválás ára a kezelendő rész nagyságától függő, az eljárás legalacsonyabb költsége kis területen 80.000 Ft.

Milyen színű lehet a fejbőr tetoválás?

Több, mint 50 alapszínű pigmentációs sebészi Nouveau Contour festéket használunk mikropigmentációs szolgáltatásaink során, ezek kombinálásával bármilyen további szín is kikeverhető, így garantáltan az eredeti hajszínnel megegyező lesz a végeredmény.

Mennyi ideig tart egy tetoválás?

A hajtetoválás eredménye akár 3 évig is kitart. Ez után a festék fokozatosan kikopik. A pigmentáció tartóssága egyéni adottságoktól is függ (pl. bőrtípus), illetve, a napon való tartózkodás is befolyásolhatja, mert a nap hamarabb kiszívhatja a színt.

Milyen típusú tetoválások vannak?

Mikropigmentáló eljárásaink során a következő technikákkal dolgozunk:

– DOT-technika: apró szőrtüsző jellegű micro pöttyök, melyeket azoknak javaslunk, akik max 1 mm hosszan szeretnék hordani a hajukat

– FIBER-Technika: apró hajszálak a normál vagy hosszabb hajszál közé; valamint azoknak, akik 2-4 mm hosszan terveznek maximum hordani a hajukat

Milyen végeredmény várható?

Ügyfeleink visszajelzései alapján nagyon elégedettek a hajtetoválással. Elmondásuk alapján ismerőseiknek fel sem tűnik a tetoválással dúsítottak frizurájukon, annyira természetes hatású és a természetes hajszínnel harmonizáló a végeredmény.

Hegesedés előfordul a hajtetoválás után?

A beavatkozás alatt nincs vérzés, tehát hegesedés sem jellemző. A kezelt felület nem dagad be az eljárás után, mint egy hagyományos tetoválás.

Keresd fel Te is bizalommal Szegődi Anita mikropigmentáló szakértőt, aki egy előzetes konzultáció során minden kérdésedre válaszol a haj mikropigmentációt illetően. A természetes, sűrű haj látványa minden férfit megillet, ezért törekszünk szalonunkban a legtökéletesebb végeredmény elérésére, teljes diszkréció mellett.

Bármilyen kérdés esetén keresd szakértőnket bizalommal!

.. A jelentkezéseket az info@szaboimre.hu email címen, névvel és telefonszámmal, valamint telefonon a +36709426348 számon várjuk! ..

.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel