Kezdőoldal / A "kortalan Nő" blogja / Haj mikropigmentáció nőknek

Haj mikropigmentáció nőknek

Haj mikropigmentáció nőknek

Haj mikropigmentáció nőknek

A hajpigmentáció (vagy fejbőr tetoválás), egy olyan innovatív kezelés az alopécia, kopaszodás, hajritkulás tüneteivel szenvedők számára, amely valódi haj látványát nyújtja viselőjének. A végeredmény a tökéletes, az igazi haj látványát élvezheti vendégünk, a különbség észrevehetetlen lesz környezete számára is.

Orvos-esztétikai kozmetikánkban mindig szeretjük túlszárnyalni vendégeink elvárásait, és mindig a legújabb legforradalmibb technológiákkal biztosítjuk a tökéletes végeredmény elérését.

A mikro-hajtetoválás során speciális, a természetes hajszínnel megegyező színű pigmenteket irányítanak az epidermiszbe. Hozzáértő szakemberünk hihetetlenül természetes hatást biztosít a hajtetoválás viselőjének.

   NŐKNEK

Nőknél már a huszonéves korban megjelenhetnek a hajritkulás és alopécia különböző formái. A haj mikropigmentáció olyan egyedülálló megoldást nyújt a ritkás fejbőr elfedésére, mely viselőjének visszaadja magabiztosságát és megszokott külsejét.

Hajtetoválás során speciális festéket használunk, mely eltér a hagyományos tetoválás során használt festéktől, így nem színeződik el az idő előrehaladtával sem.

A hajtetoválás festéke az évek alatt fokozatosan elhalványul és lassan elkopik a bőrből. Az eljárás során szalonunkban a legmagasabb minőségű anyaggal, modern felszereltséggel, magasan képzett szakemberekkel és exkluzív környezetben készítik el a kívánt hajsűrűséget és formát egyaránt. A hatás hosszú évekig élvezhető az ideiglenes megoldásokkal szemben, nem kell tartani a környezeti hatásoktól sem.

Az alopécia  a nőknél leggyakrabban a hajválaszték közelében jelentkezik először. A hajtetoválás megoldást nyújt akár az egész fejbőrön az erősen ritkuló, vagy foltokban való kopaszodás eltüntetésére. A hajpigmentációt a ritkulás mértékétől függően elvégezhetjük csak lokálisan, egy kis területet érintve elválasztásoknál vagy akár a teljes fejbőrön is.

A fejbőr tetoválás forradalmi, megbízható és veszélytelen eljárás, mellyel hosszú évekre láthatatlanná tehető a hajritkulás és hajhiány. Szalonunkban teljes diszkrécióval kezeljük vendégeink kéréseit.

A hozzánk érkező hölgyeket egy előzetes konzultáción tetováló szakemberünk teljes körűen tájékoztat az haj-szimulációs tetoválás menetéről, a lehetséges kockázatokról és a várható végeredményről. Vendégünk minden kérdésére választ kap az eljárást megelőzően is, és természetesen a tetoválást követő korrekció alkalmával is. A konzultációs alkalomkor akár azonnal elvégezhető egy tesztkezelés, mely előkészíti a tökéletes színválasztást.

Az eljárást követő korrekciós alkalmat a haj mikropigmentáció ára magában foglalja.

   Egyéni konzultáció tesztkezeléssel

Minden mikropigmentációs fejbőr tetoválásra jelentkező vendégünk előzetes konzultáción vesz részt Szegődi Anita mikropigmentáló szakértőnél. A teljes diszkrécióval zajló konzultáció során vendégünk minden kérdésére választ kap az eljárásról. Medical hangulatú tetováló központunkban szakemberünk bemutatja a tetoválás során használt, a legmagasabb higiéniai feltételeknek megfelelő orvosi pigmentációs anyagokat és eszközöket. Ismerteti a tetoválás pontos menetét, a várható végeredményt és előzetes árkalkulációt. Számunkra a legfontosabb, hogy vendégünk már a hajtetováló eljárás előtt meggyőződhessen róla, hogy nálunk a legjobb kezekben lesz! A konzultáció során azonnal elvégezhető egy tesztkezelés, hogyan fog a tetoválás mutatni a fejbőrön. A tesztkezelés ár a végső árból levonásra kerül.

Szegődi Anita sminktetováló és tetováló tréner, vezető kozmetikus

Szegődi Anita évek óta dolgozik a Szabó Imre Hair & Beauty-nál sminktetoválóként, sminkoktatóként és vezető kozmetikusként. Oktatóként a vendégei teljeskörű kiszolgálása mellett a jövő tehetséges tetoválóit, sminkeseit és kozmetikusait is oktatja.

Sminktetoválói ismereteit hazai és külföldi tetováló mesterektől szerezte. Az Amsztredamban megrendezésre kerülő Permanent Make Up World Conference kongresszuson a sminktetoválás teljes skáláját elsajátította, jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásai közé tartozik a haj mikropigmentáció és a szemöldöktetoválások.

Szegődi Anita legfontosabb célja, hogy vendégeinek segítse elérni a számukra tökéletes megjelenést, ezt pedig magas szakértelemmel, a legminőségibb anyagokkal és technológiákkal teszi orvos-esztétikai kozmetikánkban.

   Haj mikropigmentációs árak

Konzultáció tesztkezeléssel egybekötve20.000 Ft (A tesztkezelés ára az eljárás végleges árából levonásra kerül.)
Mikropigmentáció tenyérnyi területen (halántékon/fejtetőn)80.000 Ft-tól
Mikropigmentáció fejtető + korona területen150.000 Ft-tól
Mikropigmentáció teljes fejtetőn350.000 Ft-tól

Az árak tájékoztató jellegűek, az első konzultációs alkalommal egyéni árajánlatot ad szakemberünk.

Az ár tartalmazza a szükséges terület pigmentálását, minden professzionális eszközt és anyagot, valamint egy 2. korrekciós alkalmat is.

   Nouveau Contour – az orvosi tetoválás élén

A Nouveau Contour ® orvosi műszer engedéllyel a legmodernebb technológián alapuló digitális, számítógép vezérelt mikropigmentáló gépeket gyártó cég. Az intelligens medical tetováló gép megfelel a legmagasabb egészségügyi (EN 46001) és minőségi (ISO 9001) elvárásoknak.

A gép precíz Chip technológiának köszönhetően külön programok állnak rendelkezésemre, a szakember a medical program alkalmazásával a fejbőrhöz alkalmazkodva készíti el a természetes hatású tetoválást.

A Nouveau Contour ® kizárólag új higiéniai modulokat használ: az általa gyártott kézifejben egy, egyszer használatos elemben található a tű és a tűvezető is, mely szintén hozzájárul a fertőzések elkerüléséhez. Minőségi garanciával bíró, több, minr 50 színárnyalat közül választja ki szakemberünk a vendége számára a legmegfelelőbb pigmentet. A válogatott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a festékek bent maradnak a bőrben, az évek alatt fokozatosan elhalványodnak de nem színeződnek el, végig stabil árnyalatot tartanak.

   Vendégeink véleménye

Nagyon padlón volt az önbizalmam, a fültövemnél és a fejtetőmön nagyon erősen kopaszodtam, és a sötét hajam miatt még erősebben látszódott. Elmentem a Szabó Imre szalonokhoz, ahol  elképesztően természetes hatású tetoválást készítettünk a fejemre. Kaptam egy trendi rövid frizurát is, azóta nagyon jól érzem magam a bőrömben! Köszönöm!

/S. Emese Anna, Csongrád/

25 éves korom óta kopaszodok, rengeteg pénzt öltem a hajnövesztő csodaszerekbe, de semmi nem használt. Láttam, hogy külföldön mennyire népszerű lett a fejbőr-tetoválás, így eldöntöttem, adok egy esélyt én is nekik. Csak profihoz akartam menni, barátnőm pedig Szegődi Anitát ajánlotta, aki a szemöldökét tetoválta. Csodát tett a hajammal, alig akartam elhinni, hogy amit látok, tetoválás! Biztosan ide jövök vissza újra.

/G. Márta, Budapest/

Betegségem miatt sajnos elég látványos hézag lett a fejbőrömön. Fésülgettem már mindenhogy a hajam, de látszott nagyon és rosszul éreztem magamat tőle. Féltem volna belevágni egy hajátültetéses műtétbe, a bőrgyógyászom viszont mesélt az esztétikai tetoválásról. 2 nap alatt elkészült a hajtetoválásom és végre visszakaptam az önbizalmamat!

/M. Viktória, Pécs/

   GYIK

Mekkora területet lehetséges kezelni hajtetoválással?

Akár az egész fejtetőt.

Igényelhetek tanácsadást a beavatkozást megelőzően?

Természetesen. Mikropigmentáló medical központunkban egy előzetes konzultáció alkalmával minden kérdésedre választ ad szakemberünk. Részletes tájékoztatót tart az eljárásról, ezenkívül a várható végeredményt, a javasolt színeket és technikát, az előzetes árajánlatot is megosztja veled. Megnézheted a használt anyagokat, eszközöket, a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelő medical hangulatú helyszínt, valamint egy próbakezelés során a szakemberrel közösen megnézhetitek, milyen jellegű a tetoválás menete.

Mennyibe kerül a mikropigmentációs hajtetoválás?

A hajtetoválás ára a kezelendő rész nagyságától függő, az eljárás legalacsonyabb költsége kis területen 80.000 Ft.

Milyen színű lehet a fejbőr tetoválás?

Több, mint 50 alapszínű pigmentációs sebészi Nouveau Contour festéket használunk mikropigmentációs szolgáltatásaink során, ezek kombinálásával bármilyen további szín is kikeverhető, így garantáltan az eredeti hajszínnel megegyező lesz a végeredmény.

Mennyi ideig tart egy tetoválás?

A hajtetoválás eredménye akár 3 évig is kitart. Ez után a festék fokozatosan kikopik. A pigmentáció tartóssága egyéni adottságoktól is függ (pl. bőrtípus), illetve, a napon való tartózkodás is befolyásolhatja, mert a nap hamarabb kiszívhatja a színt.

Milyen típusú tetoválások vannak?

Mikropigmentáló eljárásaink során a következő technikákkal dolgozunk:

– DOT-technika: apró szőrtüsző jellegű micro pöttyök, melyeket azoknak javaslunk, akik max 1 mm hosszan szeretnék hordani a hajukat

– FIBER-Technika: apró hajszálak a normál vagy hosszabb hajszál közé; valamint azoknak, akik 2-4 mm hosszan terveznek maximum hordani a hajukat

Milyen végeredmény várható?

Ügyfeleink visszajelzései alapján nagyon elégedettek a hajtetoválással. Elmondásuk alapján ismerőseiknek fel sem tűnik a tetoválással dúsítottak frizurájukon, annyira természetes hatású és a természetes hajszínnel harmonizáló a végeredmény.

Hegesedés előfordul a hajtetoválás után?

A beavatkozás alatt nincs vérzés, tehát hegesedés sem jellemző. A kezelt felület nem dagad be az eljárás után, mint egy hagyományos tetoválás.

Keresd fel Te is bizalommal Szegődi Anita mikropigmentáló szakértőt, aki egy előzetes konzultáció során minden kérdésedre válaszol a haj mikropigmentációt illetően. A természetes, sűrű haj látványa minden hölgyet megillet, ezért törekszünk szalonunkban a legtökéletesebb végeredmény elérésére, teljes diszkréció mellett.

Bármilyen kérdés esetén keresd szakértőnket bizalommal!

 

.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel