Kezdőoldal / BLOG / Karácsonyi meglepetések – Nálunk garantáltan AJÁNDÉK az eltöltött idő!

Karácsonyi meglepetések – Nálunk garantáltan AJÁNDÉK az eltöltött idő!

Karácsonyi meglepetések - Nálunk garantáltan AJÁNDÉK az eltöltött idő!

Karácsonyi meglepetések – Nálunk garantáltan AJÁNDÉK az eltöltött idő!

Szalonjainkban egész decemberben karácsony van! Gyere el hozzánk az ünnepek előtt és garantált meglepetések várnak rád a szépülés mellett!

Nem lehet elég korán kezdeni az ünnepekre való felkészülést, így úgy döntöttünk, nálunk mindennap karácsony lesz! December 6-jétől mindkét szalonunkban meglepetésekkel várjuk vendégeinket, akik a szépülés mellé értékes ajándékokat is kapnak, hogy még jobb hangulatban teljen az ünnepi készülődés.

Miért érdemes decemberben ellátogatnod szalonjainkba?

  • Különleges Karácsonyi programunk keretein belül minden vendégünket – aki legalább 20.000 Ft értékben vett igénybe szolgáltatást, vagy vásárolt terméket – egy exkluzív goodbye csomaggal lepjük meg!
  • Vendégeink az alábbi ajándékcsomagjaink egyikével gazdagodnak majd:
    • Goodbye Extra csomagunk (mellyel minden vendégünket meglepünk, aki legalább 20.000 Ft-ért* vett igénybe szolgáltatás vagy vásárolt terméket) tartalmaz: egy több, mint 50.000 Ft értékű kuponfüzetet, mely hihetetlen kedvezményeket tartalmaz szolgáltatásainkra és termékeinkre. Egy finom csokoládéval és karácsonyi üdvözlőlappal is gazdagabb leszel, emellett exkluzív OriginalMineral mini vagy L’Oréal, vagy Kérastase illetve Deynique termékek egyikével lepünk meg
    • Goodbye VIP csomagunk (mellyel minden vendégünket meglepünk, aki legalább 30.000 Ft-ért* vásárolt terméket) tartalmaz: egy több, mint 50.000 Ft értékű kuponfüzetet, mely hihetetlen kedvezményeket tartalmaz szolgáltatásainkra és termékeinkre. Egy finom csokoládéval és ünnepi üdvözlőlappal is meglepünk, emellett és prémium Kérastase, L’Oréal Professionnel, Deynique Cosmetics termékek egyikével lepünk meg. Mindezt kiegészítjük egy vásárlási utalvánnyal, melyet a White Collection exkluzív, luxus minőségű ruhamárka darabjaira használhatod fel.

EXTRA és VIP karácsonyi csomagunkban férfi és női vendégeinknek egyaránt sok meglepetéssel kedveskedünk. Kedvezményutalványaink között fodrászati szolgáltatásainktól kezdve (pl. hajregeneráló, hajgyógyászati kezelések), különleges szolgáltatásokon át (esküvői csomagok, sminkoktatás) a kedvezményes termékvásárlásig és nyereményjátékig számos különleges ajánlatot találsz majd összesen több, mint 50.000 Ft értékben.

Ajándék-kuponjaink széles választékából garantáltan megtalálod a számodra megfelelőt, és a többi sem vész kárba! Lepd meg vele kedvesed, anyukád, barátnőd vagy egy kedves munkatársad exkluzív ajánlataink egyikével!

Karácsonyi goodbye csomagjainkban Te is megismerkedhetsz prémium fodrászati és kozmetikai termékeinkkel! Minden goodbye csomagunk tartalmaz egy meglepetés-terméket, így Kérastase, L’Oréal, OriginalMineral, valamint Deynique Cosmetics termékeinket lesz szerencséd ingyen kipróbálni. Elégedett vagy az ajándéktermékkel? Vedd meg akár karácsonyra egy kedves ismerősödnek!

Karácsonyi meglepetéseinkben minden vendégünk részesül, aki december 6 és december 23 között látogat el szalonunkba!*

*Az ajándékozásban való részvétel feltétele, hogy vendégünk legalább 20.000 Ft értékben vegyen igénybe szolgáltatást vagy vásároljon terméket szépségszalonjaink egyikében. A Karácsonyi Programunk  december 23-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Karácsonyi promóciónk támogató partnerei:

Különleges ajándékot keresel szeretteidnek?

Nálunk garantáltan megtalálod mindenkinek személyre szólóan a tökéletes meglepetést! 

Szabó Imre webshopunk karácsonyi ajánlatait vendégeink és vásárlóink különleges igényei alapján állítottuk össze. Lehetőséged van pár perc alatt megtalálni a tökéletes ajándékot vagy ajándékutalványt barátaidnak vagy családtagjaidnak webshopunkban, és pár napon belül már visszük is házhoz a választott ajándékot! 🙂 Ajándékutalványt rendelnél? Szalonjainkban és webshopunkban flexibilisen beválthatóak az utalványok fodrászati szolgáltatásra (akár egy trendi vágásra, hajregeneráló kezelésre vagy egy gyönyörű balayage ombre festésre) és prémium fodrászati, kozmetikai, sminktermékeinkre is, akár vegyesen! Igény esetén kiküldjük postán a megrendelt utalványt, így garantáltan kerül majd meglepetés a fa alá.

Ismerkedj meg webshopunk különleges ajándékötleteivel, és válassz Te is személyre szólóan tökéletes meglepetést minden szerettednek!

Gyorsan telik decemberi naptárunk, foglalj minél hamarabb időpontot, hogy Te se maradj le karácsonyi meglepetéseinkről! Jelentkezz be szalonunkba online, vagy telefonon és várunk szeretettel profi szépülésre és felüdülésre!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel