Kezdőoldal / BLOG / Luxus barber szolgáltatások

Luxus barber szolgáltatások

Luxus barber szolgáltatások

Szerző: Czerman Réka, Horváth Fanni

Luxus barber szolgáltatások- Férfiaknak

Szépségszalonunkban nem csak a nők szépségének megőrzésére, de a férfiak ápoltságának fenntartására is széleskörű lehetőségeket kínálunk. Luxus szolgáltatásaink közül az igényességet és különlegességet kereső férfiak számára barber szakemberünk is rendelkezésre áll.  Most összegyűjtöttük, mit is takarnak ezek a szolgáltatások, hogy férfi vendégeink is el tudjanak igazodni, nekik ajánlott, széleskörű szolgáltatásaink palettáján.  

Barber – A zabolátlan szakáll és bajusz megszelídítője

yfd1A barber, azaz a borbély elsősorban a szakállas, illetve bajuszos férfiak kifogástalan megjelenéséért felel. Varga Szabolcs, budai szalonunk profi barber stylistja mesélt nekünk a csodás barber szakma rejtelmeiről. A szolgáltatás alapjában véve hagyományos borotvapengés borotválást takar, ami lehet teljes borotválás vagy az arcszőrzet igazítása. Amennyiben teljes borotválást szeretnél, szappannal habosítjuk fel az arcszőrzetet, majd a higiéniás elvárásoknak megfelelően cserélhető fejes borotvapengével kezdjük meg a szakáll vágását. Igazítás esetén kontúrokat borotválunk a nyaktól kezdve az arc vagy az állkapocs mentén, ha pedig szükséges, formára vágjuk az előre, oldalra vagy lefelé terebélyesedő szakállat fésű segítségével – mondja a szakember.

A szakáll ápolására is nagy gondot fordítunk, mely során elsősorban az egyéni igényeket tartjuk szem előtt, attól függően, hogy erős, gyenge arcszőrzettel vagy érzékeny bőrrel rendelkezel. Különböző problémákra más-más termékkel tudunk szolgálni, így elkerülhető a bőr irritációja és a kellemetlen viszketés is.

Személyre szabott gondoskodás – extra kívánságok

bdf2

Ahány fajta ember, annyiféle arcforma és csontozat, így a személyiségedhez illő szakáll kialakítására törekszünk – emeli ki barber stylistunk. Erős állcsontozat esetén követjük az áll vonalát, így elérve a kifogástalan végeredményt. Extra igényeket is teljesítünk, így szóba jöhet a szakállba vágott motívum, vagy szakálltetoválás is. Azoknak a vendégeknek, akik dúsabb hatást szeretnének elérni, a szakállfestés lehet a megoldás, de olyan extra kéréseknek is eleget teszünk, mint a szakáll szőkítése. A barber stílustanácsokat is ad, amely segítségével a kialakított forma a karakteredhez és az elképzeléseidhez is passzol.

Kinek ajánljuk?

hbi3Elsősorban azoknak, akik nem szeretnének sokat vesződni a reggeli borotválkozással, hiszen sokkal különlegesebb élmény kényelmesen hátradőlni a barber székben, és ellazulva a szakember kezei által megtapasztalni ezt a folyamatot, ami után az arcszőrzet a megfelelő szakállápoló termékekben részesül.

Egészen biztos, hogy ha megtapasztalod a hamisítatlan barber szakértelmet, teljesen más szemszögből fogod megközelíteni a borotválkozást, és az eddig utált, otthoni procedúrából a barber szakértő kezei által egy semmihez sem hasonlítható, luxus élménnyé válik ez a folyamat.

A következő barber szolgáltatásaink közül választhatsz:

Barber luxus borotválás pengével és géppel: 3.500 Ft

Barber Stylist Szakállvágás – igazítás: 2.000 Ft

Szakállfestés: 1.500 Ft

Csomag 1.

Barber luxus borotválás + stylist hajvágás: 8.000  Ft

 

Csomag 2.

Barber luxus borotválás + stylist hajvágás + kozmetikai hatóanyagos masszázs: 12.500 Ft

 

Mindig az igényességet helyezed előtérbe és nem is szeretnél lemondani róla? Akkor válassz luxus barber szolgáltatásaink közül! A különböző szépségápolási csomagjaink között minden igényes Férfi megtalálja a számára legtökéletesebb szolgáltatást. Képzett szakembereink a professzionális kezeléseken túl hasznos tanácsokkal is ellátnak majd, hogy a jövőben Neked is még gördülékenyebben menjen otthon többek között a borotválkozás.

Férfi szépségápolási csomagjaink

gomb3

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel