Kezdőoldal / meli-kellenek / Szponzorált Marketing Gyakornoki Program

Szponzorált Marketing Gyakornoki Program

Szponzorált Marketing Gyakornoki Program

Szponzorált Marketing gyakornoki program 

Szeretettel várunk a Szabó Imre Marketing School & Management képzéseire!  Most szponzorált gyakornoki programunk keretein belül ingyenesen részt vehetsz marketing képzésünkön, cserébe csupán annyit kérünk, tölts el irodánkban heti 1 napot, és szerezz értékes tapasztalatot valós feladatok megoldásával !
.
Olyan ambiciózus tanulókat várunk gyakornok csapatunkba, akik szeretnének gyakorlati tapasztalatot szerezni az online és offline marketing területén. Nálunk a marketing képzés kizárólag a gyakorlati tapasztalatokra épít, mindenben kipróbálhatod magad és kiváló referenciát szerezhetsz a későbbi munkakereséshez. Kiemelt gyakornoki pozícióban team managerként kisebb projekt csapatok munkáját koordinálhatod, így vezetői tapasztalatra is szert tehetsz, mely a referenciádba is bekerül majd.
Fél éves alapozó marketinges programunk után lehetőséged nyílhat újabb 6 hónapon keresztül részt venni szponzorált mesterképzésünkön is, melynek során már anyagilag is támogatjuk munkádat. A marketinges tudásod teljes mértékben kiaknázhatod és utána akár azonnal elhelyezkedhetsz a területen. A mesterképzésünk során lehetőséged nyílhat a szponzorát gyakornoki pozíció betöltésére, emellett pedig tovább mélyítheted gyakorlati tudásod a marketing területén.
 

Alap- és mesterképzésünk anyaga

Konkurenciaelemzés és piackutatás – Hogyan működnek a versenytársak? Listák és elemzések készítése

Email marketing – hírlevél stratégiák, adatbázis építés, célzott címlista

Social media: Facebook, Google+, Instagram, Pinterest. Közösségi oldalak napi kezelése, a célközönség igényeinek felmérése, kimutatások készítése, látogatottság elemzés.

Blog írás, poszt írás, marketing szövegírás, tartalommarketing – Weboldalakon webszövegírás a Google elvárásainak megfelelően.

Digitális elemek

Google megoldások – Google Adwords és Analytics

Mobilmarketing – optimalizálás és marketing stratégiák

Brand -és arculat tervezés: grafikai feladatok, kép és kiadványszerkesztő programok, offline stratégia

SEO ismeretek, vagyis keresőszó optimalizálás – organikus keresési eredmények javítása

Marketing stratégiák – célcsoport tervezés és marketing kampányok szervezése

Webshop marketing – termékkategóriák, marketingszövegek és SEO

Webszerkesztési alapismeretek – WordPress használata, webszöveg írása, webfejlesztés

Vállalkozásfejlesztés – Kis- és középvállalkozások tevékenységének elemzése, fejlesztése

Remarketing – látogatói szegmensek létrehozása, célcsoport szűrése: Hogyan fogd meg azokat, akik már eljutottak a weboldaladra?

Filmforgatás és operatőri feladatok– image filmek készítése és vágása

Fotózás – profi fotózáson való részvétel, képszerkesztés és utómunka

Hogyan épül fel képzésünk?

Az első próbahónapban a digitális marketinggel ismerkednek meg a tanulók. A médiafogyasztási trendek mellett a reklámtechnológiákkal, stratégiai tervezéssel, kereső- és közösségi média marketinggel, mobil és videóhirdetésekkel, digitális reklámpiac és médiatervezéssel, videóvágással, reklámtechnológiákkal foglalkozunk.

A második hónaptól már specifikus képzést kapnak. Beleláthatnak marketingügynökségünk életébe, megtanulhatják a csapatmunkát, ügynökségünk által adott feladatokba is átültethetik a nálunk tanultakat. Marketing képzésünk során végig valós feladatokat bízunk gyakornokainkra, akik így releváns tapasztalatot és kézzel fogható tudást szereznek az online marketing számos területéről.  A hatodik hónapban lezárul az alapképzés, melyet – írásos és szóbeli – prezentációval zárunk!

A félév végén a megszerzett tudásról oklevelet és referenciát is adunk. Ekkor a tanuló dönthet úgy is, hogy befejezi a képzést, illetve tanulmányait folytathatja is marketing mesterképzésünkön. Szponzorált marketing gyakornokaink a mesterképzésen is ingyen vehetnek részt, a legkiválóbb gyakornokoknak pedig a mesterképzés idején már anyagi szponzorációval is honoráljuk munkájukat.

 

Képzési formáink

Képzési formánkkal igyekszünk lemodellezni minden lehetséges ügynökségi munkafolyamatot, így gyakornokaink többféle szinten is kipróbálhatják magukat a gyakorlat során. Programunk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egy flexibilis képzést valósítsunk meg, amely valóban alkalmazkodik tanulói időbeosztásához és igényeihez, így oktatásaink mindig előre egyeztetett időpontban zajlanak. Havi szinten több elméleti oktatás egészíti ki a gyakornoki programot, emellett pedig heti szinten tartunk képzést és személyre szabott konzultációs lehetőségek is biztosítva vannak gyakornokaink számára. Oktatásaink így a következő formákban valósulnak meg:

– marketing műhely heti 1 napban + 1 nap home office lehetőség

– csoportos előadás kijelölt időpontokban

– csoportos marketing gyakorlat

– egyéni és minicsoportos oktatás specifikus témákban

 

Hogyan zajlik a gyakornoki programunkba való bekerülés?

Alapvető feltétel, hogy a jelentkező tudja vállalni a heti 1 napot. A jelentkezés a lenti form kitöltésével zajlik. Emailen felvesszük a kapcsolatot a jelöltekkel, behívjuk őket interjúra valamint írásos próbafeladatot is adunk nekik A képzés első hónapjában a diákok próbahónapjukat töltik, ennek végén dönthetnek arról, végigcsinálják-e az alapképzést. Tanulóink a szakmai gyakorlatot is eltölthetik nálunk, ebben az esetben az iskola felé is igazolni tudjuk a gyakorlatot.

marketing

Mitől különleges képzésünk?

Rugalmas beosztás és kezdési lehetőség – Továbbképzéseinkre bárki jelentkezhet kortól függetlenül, aki marketing gyakorlatot és referenciát szeretne szerezni az egyik legnevesebb hazai marketing csapattól, szakmai végzettséget vagy folyamatban lévő marketing tanulmányokat nem várunk el, de szakmai gyakorlatodként is bátran választhatsz minket. Nincsenek kötelezettségeid, programunkba bármikor csatlakozhatsz, és ha úgy érzed, egy másik terület jobban érdekel, válthatsz képzéseink között. Rugalmasan alkalmazkodunk hozzád és az időbeosztásodhoz, a heti 1 nap bejárás mellett home office lehetőségünk is nyitott számodra, melynek keretei között csupán az elméleti oktatásainkra kell bejönnöd, azon felül viszont otthonról is dolgozhatsz és kipróbálhatod magad az online marketing területén.

Elméleti oktatások és speciális továbbképzések – Folyamatos, tematikusan felépített oktatásokat szervezünk, emellett egyénileg foglalkozunk mindenkivel, aki a programunkban részt vesz. Nálunk mindig képben lehetsz a legfrissebb trendekkel és online marketing stratégiákkal. Szuper intenzív oktatási anyagunkat a nemzetközi legfrissebb marketing trendek szerint állítjuk össze. A marketing határterületeibe is betekintést nyerhetsz, legyen szó luxusmárka menedzsmentről vagy éppen oktatásszervezésről, számos különböző feladatkörben kipróbálhatod magad képzésünk során!

Széleskörű marketingtevékenységek és komplex program – A marketing oktatáson és tanácsadáson kívül profi rendezvényszervező és beauty oktatás szervező irodaként is működünk. Olyan márkákat képviselünk a hazai és nemzetközi piacon, melyek számára a komplett marketing szolgáltatáson kívül az értékesítési és üzemeltetési feladatokat is irodánk látja el. Így ügynökségünk és iskolánk egyedülállóan hatékony és komplex programmal várja ügyfeleit és tanulóit. Nem esettanulmányok alapján vagy modellezéssel tanítunk, nálunk valódi projektfeladatok vannak és kizárólag a leghatékonyabb marketing módszerekkel dolgozunk.

Kiemelkedő referencia – A képzés ideje alatt tapasztalatot szerezhetsz többek között a grafikusi munkák, rendezvényszervezés és vállalkozásfejlesztés vagy sales területén is. Marketing gyakornoki programunkon keretén belül a mesterképzésünk is ingyenes. Tanulóink számára szponzorált gyakornoki helyet kínálunk, a program befejezte után kiváló tanulóink számára fix helyet biztosítunk csapatunkban. Elismert referencia levelünkkel és megszerzett szakmai tudásoddal a későbbiekben könnyen elhelyezkedhetsz. Az elmúlt hat évben több száz beauty és marketing szakember tanult iskolánkban, akik közül sokan piacvezető cégeknél helyezkedtek el vagy saját vállalkozást alapítottak.

Publikálási lehetőség –  Tanulóink kreatív gondolatait, terveit és írásait folyamatosan publikáljuk, így ösztönözzük Őket, hogy szervesen vegyenek részt az irodánk által képviselt brandek építésében. Munkájukkal folyamatosan hozzájárulnak irodánk működésének és fejlődésének elősegítéséhez, így valóban értékes referenciát szerezhetnek a gyakorlati idő alatt. Kiemelkedő gyakornokaink blogcikkeit meg is hirdetjük több tízezres követőtáborral rendelkező közösségi média oldalainkon, így biztosítva nekik a megjelenési lehetőséget.

Különleges lehetőségek gyakornokaink számáraKépzésünk résztvevőit tehetségprogramunk keretein belül folyamatos oktatásokkal és konzultációkkal segítjük, ezen felül pedig szeretnénk őket exkluzív lehetőségekkel és ajándékokkal motiválni. Minden hónapban megválasztjuk a Hónap gyakornokát, aki értékes ajándékutalványban részesül, szalonunk szolgáltatásait is kipróbálhatja vagy prémium terméket választhat webshopunkból. Gyakornokaink amellett, hogy oktatásainkon részt vesznek, mesterképzésünkön már oktatóként is kipróbálhatják magukat és így a marketing oktatásában is referenciát szerezhetnek. Folyamatos továbbfejlődési lehetőséget biztosítunk csapattagjaink számára, a 2017/18-as tanévben már nemzetközi továbbképzéseket is szervezünk gyakornokaink részére. Így képzésünk résztvevői egy exkluzív olaszországi tanulmányút keretein belül nyerhetnek betekintést különböző nemzetközi luxusmárkák marketingtevékenységébe, valamint értékes nemzetközi referenciával bővíthetik marketing szakmai tapasztalataikat.

Miben szerezhetsz Nálunk tapasztalatot?

Online Kereskedelem

Marketing alapok

Integrált marketingkommunikáció

Márkázás nemzetközi környezetben

Piackutatás; Public Relations elmélet és gyakorlat

Közösségi médiafelületek kezelése

Reklám-és médiatervezés

Digitális marketing

Reklámpszichológia

Rendezvényszervezés

Kisvállalati marketing

Üzletfejlesztés- vállalkozásfejlesztés

 Karrierprogram és elhelyezkedési lehetőségek

Gyakornokaink kis létszámú oktatásunk és programunk során elsajátítják a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat az online marketing területéről, emellett belülről is megismerik egy marketing ügynökség működését. A képzés után könnyebben igazodnak majd el a marketing szakma berkein belül, tisztába kerülnek az alapfogalmakkal és a működési elvekkel. Képzésünk széleskörű rálátást biztosít a marketing határterületeire is, így a program utáni elhelyezkedés során többféle területen is kipróbálhatják magukat gyakornokaink, legyen az marketing, kereskedelem, értékesítés, e-business, kommunikáció, reklám vagy PR.

Hogy milyen pozicióban lehet elhelyezkedni képzésünk után? Akár multinacionális, akár hazai cégek kereskedelmi és marketing osztályainak munkatársaiként, értékesítőként, sales szakemberként. Reklám- és PR ügynökségek munkatársaiként, de startup vállalkozóként vagy KKV vezetőjeként is.

A megfelelő tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkező szakember még mindig hiányt képez a marketing szakmán belül. Éppen ezért legkiválóbb gyakornokainkkal mi is hosszú távon számolunk. Külsős cégekhez ajánljuk be őket a program elvégzése után, a marketing irodánk által képviselt luxusmárkák folyamatosan keresik az új és tehetséges marketing szakembereket. Programunk legtehetségesebb résztvevőit nem is szívesen engedjük el, jelenlegi marketing csapatunk nagy része szintén gyakornokként kezdte nálunk, így a hosszútávú munkalehetőséggel is számolhatnak kiemelkedő gyakornokaink.

Oktatóink

bacsalmasi_mariann_1

Bácsalmási Mariann

Bácsalmási Mariann vagyok a Budapest Beauty and Marketing Academy alapítója. 2006-ban fejeztem be marketing gyakornoki tanulmányaimat és ezután azonnal mélyvízként a beauty márkák világába kerültem. Évekig luxus márkákat képviselhettem, mely által olyan széleskörű tapasztalatot szereztem, hogy 2011-ben elindíthattam saját marketing ügynökségem és iskolámat. Ügynökségünk által képviselt brandek számára készítek stratégia terveket és marketing oktatási programunk vezetőjeként a főbb tantárgyak előadásait is én tartom. Számomra minden egyes új brand és gyakornok egy újabb kihívás, mely a további tanulásra és fejlődésre ösztönöz.

A marketing oktatáson és tanácsadáson kívül profi rendezvényszervező és beauty oktatás szervező irodaként is működünk. Olyan márkákat képviselünk a hazai és nemzetközi piacon, melyek számára a komplett marketing szolgáltatáson kívül az értékesítési és üzemeltetési feladatokat is irodánk látja el. Így ügynökségünk és iskolánk egyedülállóan hatékony és komplex programmal várja ügyfeleinket és tanulóinkat. Nem esettanulmányok alapján vagy modellezéssel tanítunk, nálunk valódi projektfeladatok vannak és kizárólag a leghatékonyabb marketing módszerekkel dolgozunk. Az elmúlt hat évben több száz beauty és marketing szakember tanult iskolánkban, akik közül sokan piacvezető cégeknél helyezkedtek el vagy saját vállalkozást alapítottak. Büszkeséggel tölt el, hogy olyan tehetséges és jól képzett szakemberek dolgoznak és tanítanak csapatomban, akik a szakma jeles képviselői és valódi eredményeket tudnak felmutatni. Különleges elismerés számunkra, hogy idén nemzetközi oktatók is csatlakoztak csapatunkhoz, illetve a 2017/18-as tanévben nemzetközi továbbképzéseket is szervezünk mind a beauty, mind a marketing szakemberek számára.

“Vannak dolgok, amikről tudni lehet, hogy meg fognak történni a jövőben. Az igazi kihívás az, hogy rájöjj, mi az, ami már most lehetséges, és pontosan hogyan lehet véghezvinni.” Mark Zuckerberg

timar_marta

Timár Márta

Timár Márti vagyok, már a Budapest Academy alapításában is aktívan részt vettem. 2016-ban szereztem meg első diplomámat, Kereskedelem és Marketing szakon, és jelenleg is a Műszaki  Egyetem Msc képzésének keretein belül tanulok Marketinget. 2012 óta foglalkozom marketinggel, kezdetben gyakornokként,  majd 2013-tól gyakorlatot szereztem a marketing oktatások szervezésében, értékesítésében, és menedzselésében, majd később, kellő tapasztalatot szerezve az oktatói világában is! Egész életemben rajongtam a fashion és a beauty világáért, imádom a szépségápolás minden területét – évek óta az általunk képviselt brand-ek lelkes használója, mára pedig képviselője is vagyok! A Beauty Academy keretein belül a gyakornoki program egyik vezetőjeként fontos feladatom, hogy ügynökségünk valódi, kézzel fogható feladatokon keresztül komplex marketing és értékesítési tudást adjunk a hozzánk jelentkező beauty szakembereknek és gyakornokoknak egyaránt. Nem csak a szervezésben, hanem oktatóként is tevékenykedek, Velem találkozhatnak a gyakornokaink és tanulóink a Social Media kurzusok alkalmával!  A tantárgy keretében a legfrissebb online marketing trendekkel, valamint Facebook, Instagram marketing szövegírással, hirdetések létrehozásával, menedzselésével, és a riportolással is megismerkedhetnek gyakornokaim. Továbbá a social mediahoz elengedhetetlen Adobe Photoshop és blogírási alapismeretek sem maradnak el!

Imádom a csapatunkat, minden gyakornokunkkal közeli, baráti kapcsolatot szoktunk kiépíteni folyamatos csapatépítőkkel és munka utáni közös kikapcsolódással – mi igazán értékeljük az emberi kapcsolatok fontosságát!

hosso_roxana

Hossó Roxána

Gyakornokként csatlakoztam évekkel egyetemi éveim alatt a Marketing School csapatához. Korábban kevés rálátásom volt a területre, az egyetemi képzésem és más gyakornoki helyszíneim – melyekből nem kevés volt  (üzleti kapcsolatépítő cégnek, magyar online híroldalak, étterem) nem azt a tudást adták át, ami igazán érdekelt. A Szabó Imre Marketing School beauty marketingjét éreztem először magamhoz illőnek, nem utolsó sorban azért, mert itt nem egy helyben állok, hanem folyamatosan fejleszthetem tudásomat – ami az online trendek terén alapvető szükséglet.

A Szabó Imre Hair & Beauty sales managereként webshop építés és fejlesztés területén tartok oktatást, melyek során gyakornokaink választ kaphatnak többek között arra, milyen teendők vannak egy kezdő webshoppal, hogyan lehet folyamatosan növelni az eladásokat, bővíteni a termékpalettát, hogyan érdemes hirdetni és népszerűsíteni a webshopot és persze: Hogyan lehet kiemelkedni a tömegből! Piackutatási, sales és social média stratégiákat osztunk meg gyakornokainkkal.

A Szabó Imre Beauty Academy oktatás szervezőjeként gyakornokainknak rálátást adok a rendezvényszervezés és az ehhez kapcsolódó üzletfejlesztési alapokra. Tehetséges gyakornokaink rendszeresen részt vesznek smink és fodrász-oktatásainkon nemcsak modellként, de a háttérmunkálatok aktív segítőjeként is, hogy a későbbiekben akár egyedül is el tudjanak kezdeni nagy létszámú események szervezését.

Miért tartom hasznosnak oktatni azt, amivel foglalkozom?  Mert gyakornokaink beleláthatnak egy exkluzív üzlet fejlesztésének online és offline eszközeibe, melyet hosszútávon alkalmazhatnak majd az értékesítési piacon.

marjan_melinda

Marján Melinda

A Szabó Imre Marketing School & Management csapata tagjaként fő feladataim az általunk kezelt márkák weboldalainak fejlesztése, arculatuk tervezése és webdesign feladatok ellátása. Online és offline grafikai anyagok szerkesztése, blogok készítése és javítása, bloggereinkkel való teljes körű  feladatok ellátása és oktatása. Emellett luxus kozmetikai márkáink brand managerelését, marketing munkálatait  végzem.

rapala_dora_2

Rapala Dóra

A Szabó Imre Marketing School & Management csapat tagjaként elsősorban a videószerkesztéssel kapcsolatos teendőkkel foglalkozom, valamint a szalonjainkban történő filmforgatások leszervezése is feladataim közé tartozik. Emellett gyakornokaink oktatását és koordinálását végzem marketing irodánkban, ahol szeretnénk egy valóban gyakorlati tudásra építő gyakornoki programot működtetni.

sarosi_tamas

Sárosi Tamás

A Szabó Imre Hair & Beauty marketing csapatában régóta foglalkozom már a webfejlesztési és programozási munkálatokkal, hogy a beauty csapat online jelenléte a lehető legjobb és legerősebb legyen. Munkámhoz elengedhetetlen, hogy 2017 legújabb online trendjeivel tisztában legyek és ezeket aktívan alkalmazzam, így a gyakornokainknak is igyekszek a legaktuálisabb net-trend témákról oktatást tartani, hogy kreatív tudásukat biztos technikai háttértudással ötvözzék.

Miért tartom fontosnak, hogy a marketing tapasztalatokhoz egy biztos webes alaptudás is társuljon? Mert profin egy kézben lehet tartani a dolgokat, amivel át lehet látni a teljes, sikeres online jelenlét hátterét.

.. Jelentkezés ..

Amennyiben érdekelnek gyakornoki képzéseink és programjaink az oldal alján található form kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk!

A kitöltést követően kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

Indítsd karriered Budapest leginnovatívabb szalonjánál! 🙂

Rólunk mondtákVégzett és jelenlegi gyakornokaink listáját a linkekre kattintva tudod megnézni! 

A diplomám kiegészítéseként jelentkeztem a programba, és nem bántam meg! Az oktatóktól a folyamatos támogatás és nyitottság mellett naprakész, a gyakorlatban is használható ismereteket, és személyre szabott tudásanyagot kaptam. A marketing mindig is különösen érdekelt, de most, hogy a gyakorlati oktatás során konkrét helyzetekben próbálhattam ki magam, még inkább szenvedélyemmé vált.– Czifra Zsófia, marketing gyakornoki programunk résztvevője

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a programra, mert a gyakorlati képzés és oktatások tökéletesen kiegészítik az egyetemen megszerzett elméleti tudásomat. A rugalmasságnak köszönhetően pedig gond nélkül összetudom egyeztetni az iskolát és a programot. Nagyon jó érzés, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatok oktatóim felé, és az elméleti tudásomat a gyakorlatban is kipróbálhatom és bővíthetem. – Bárczy Dóra, marketing gyakornoki programunk korábbi résztvevője

Habár a tanulmányaimat nem marketing területen végeztem, mindig is izgalmasnak tartottam ezt a szakmát. Ezzel a gyakornoki képzéssel valós gyakorlati tapasztalatra tehettem szert. Kifejezetten tetszik a programban, hogy nagy hangsúlyt fektet az online marketingre, ezáltal érdekes és naprakész dolgokat tanulhatok meg. – Tauber Kinga, marketing gyakornoki programunk korábbi résztvevője

További programjaink

Érdekel a marketing világa, de tehetségedet és kreativitásodat inkább grafikus munkákba szeretnéd kiélni?  Netán szívedhez az írás,  a blogolás vagy a vlogolás áll a legközelebb? Ismerd meg további képzéseinket, és válassz Te magad! Nem tudod, melyikben lennél a legjobb? Mi segítünk megtalálni a személyiségedhez és a tehetségedhez legközelebb álló képzésünket!

Referencia munkáink

A képre kattintva megtekintheted eddigi referencia munkáinkat, kampányainkat és rendezvényeken végzett munkáinkat. Online és offline anyagainkat áttekintve jobban megismerheted a egyéni stílusunkat, munkáink felépítését. Videóink között minden eddigi referencia videónkat megtekintheted, a Galériában pedig az összes képanyagunkat találod meg. Mindennapi munkánk során olyan hazai hírességekkel dolgozunk együtt, mint Kocsis Korinna, Mádai Vivien, Horváth Éva, Vásáry André vagy Mahó Andrea.

Márkák, akiket képviselünk

.. Jelentkezés ..

Amennyiben érdekelnek gyakornoki képzéseink és programjaink az alábbi form kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk!

A kitöltést követően kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

Indítsd karriered Budapest leginnovatívabb szalonjánál! 🙂

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel