Kezdőoldal / meli-kellenek / Marketing szolgáltatások

Marketing szolgáltatások

Marketing szolgáltatások

Legyen profi megjelenésed!– Marketing és Management szolgáltatásaink

Világunkban a marketing mindenhol jelen van és fontos, hogy mindenki, aki saját vállalkozással rendelkezik, ezt ki is használja. Különböző eszközökkel megismertethető brandünk a világgal és célközönségünk is könnyebben ránk talál. Évek óta foglalkozunk különböző cégek marketing feladatainak ellátásával, melyekről elmondhatjuk, mind eredményes és ismert márkává nőtte ki magát.  Szolgáltatásaink között szerepelnek többek között Social media oldalak készítése és ezeken tevékenységek végzése, Webfelületek létrehozása és tartalommal való feltöltése, vagy akár profi Image film és fotózás lebonyolítása. Emellett folyamatos oktatásokat is tartunk cégtulajdonosok, beauty szakemberek és marketingesek számára, hiszen célunk minden esetben az, hogy az általunk képzettek elvégezhessék vállalkozásuk marketinges feladatait.

Ismerd meg csomagjainkat és válaszd

a cégednek és igényeidnek megfelelőt

Kíváncsi vagy referenciáinkra?

Ismerd meg őket: 

Beauty szakember oktatás

Rengetegen kerestek meg minket azzal, hogy az általuk alkalmazott marketingesektől nem azt az eredményt kapták, amit elvártak volna. Éppen ezért, szakemberek oktatásával az a célunk, hogy a hazai kis és középvállalkozóknak ne legyen problémája, ha cégének megismertetésről van szó. Az általunk megszerzett tudással mindenki könnyedén és kimagasló eredményekkel végezheti akár maga is a marketinges feladatokat.

Több szépségipari vállalkozást és kozmetikai céget képviselünk Magyarországon, melyek mára kivívták nevüket a piacon. Mivel hosszú évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a szépség világában, ezért kifejezetten beauty szakemberek számára is vállalunk marketing képzéseket. Nagyon fontos, hogy egy, a szépségiparban dolgozó szakember jelen legyen online és offline is és mi ebben nyújtunk segítséget. Kozmetikus marketing, illetve fodrász marketing képzéseinken konkrétan, a szakmákhoz hasznosítható tudást és segítséget nyújtunk.

Minden téren segítünk:

  • Hogyan építsd ki és növeld vendégkörödet
  • Hogyan legyél hiteles szakmádban
  • Milyen marketing eszközökkel érheted el a legjobb eredményeket
  • Miként építsd fel brandedet

Ismerd meg Kozmetikus marketing oktatásunk részleteit:

Ismerd meg Fodrász marketing oktatásunk részleteit:

ugrás fel