Kezdőoldal / BLOG / Mikropigmentáció – hajhiány pótlás forradalmi technológiával

Mikropigmentáció – hajhiány pótlás forradalmi technológiával

Mikropigmentáció - hajhiány pótlás forradalmi technológiával

Mikropigmentáció – hajhiány pótlás forradalmi technológiával

Forradalmi újítás az esztétikai tetoválások terén!

   A mikropigmentálásról

A mikropigmentálás új innovatív területe már az egész világon hódít: ez az erősen ritkuló vagy kopasz fejbőr kozmetikai tetoválása. Ez a technika tökéletes választás bárkinek kopaszodás, hajhullás és ritkulás vagy bármilyen betegség okozta hajvesztés ellen. A hajtetoválás évekre elfedi a hajritkulás, vagy hajhullás okozta kopasz foltokat a fejbőrön. A végeredmény egy profi kozmetikai tetováló mestertől a valóságtól alig megkülönböztethető hajimitáció, így viselőjének hosszú ideig nem kell a ritkuló foltok látványa miatt aggódnia.

Miért érdemes ezt a forradalmi fejbőr-mikropigmentáló technikát választani? Mert a hajtetoválás a legbiztonságosabb, kedvező árú és tartós eredményt ígérő választás – nincsenek a műtét után visszamaradó hegek, vagy ritkás optikai megjelenés egyes helyeken, mint hajátültetés során.

A fejbőr tetoválása speciális mikropigmentáló készülékkel történik, ami garantálja a pontos, tartós és természetes hatású végeredményt. Az egyéni adottságoktól függően a többi kozmetikai tetováláshoz hasonlóan a hajtetoválás tartósságára körülbelül 1-3 évig lehet számítani. A fejbőrbe vitt festékanyag fokozatosan halványul el, nincs egyenetlen kopás és foltok. Az eljárás a későbbiekben tetszés szerint megismételhető újra, kockázatok nélkül, így viselőjének nem kell többé lemondani a szép, üde látványt nyújtó frizuráról.

   Az alopéciáról

Az alopécia olyan hajhullás betegség, mely férfiaknál, nőknél és gyerekeknél egyaránt megjelenhet. Ez a rendellenesség hirtelen fellépő és gyakran visszatérő hajveszteséggel, kopaszodással jár. Az alopécia a népesség 17%-át érinti. Szalonunk orvos-esztétikai szolgáltatásait bővítettük aszerint, hogy hajhullással küzdő vendégeinknek is teljes körű kiszolgálást biztosíthassunk:fejbőr pigmentációval kezeljük a kopaszodást, hajritkulást.

Az alopéciának több kórformája is van, ettől függően kialakulásának okai is többféle lehet: genetikai vagy hormonális eredet, autoimmun betegségek, immunrendszeri hiányok, kémiai ágensek (pl. ólom, káros hajfesték).

Hajritkulási betegség esetén a haj növekedésének fázisai nem rendeltetésszerűen működnek:

  • Anagén (növekedési) fázis: a hajszál növekedése ebben a fázisban folyamatos (kb. 3-5 év)
  • Katagén (átmeneti) fázis: a haj növekedése lelassul, majd megáll
  • Exogén (szórási) fázis: a haj leválik az utolsó pozícióját elérve a növekedés során
  • Telogén (nyugalmi) fázis: az új hajszállal ismét beindul a növekedés

Orvos-esztétikai kozmetikánkban mindig szeretjük túlszárnyalni vendégeink elvárásait, és mindig a legújabb legforradalmibb technológiákkal biztosítjuk a tökéletes végeredmény elérését. A mikro-hajtetoválás során speciális, a természetes hajszínnel megegyező színű pigmenteket irányítanak az epidermiszbe. Hozzáértő szakemberünk hihetetlenül természetes hatást biztosít a hajtetoválás viselőjének.

Olyan innovatív kezelésről beszélünk, ami szembeszáll a kopaszodás, alopécia, bármilyen hajritkulás és hajhullás tüneteivel és a valódi haj látványát nyújtja. A hajhullás sok ember életében elkerülhetetlenül bekövetkezik, azonban már van megoldás arra, hogy ne legyen negatív kihatással önképünkre és önbecsülésünkre, és ne kelljen beletörődni az elkerülhetetlen hajvesztéssel.

A Szabó Imre Hair & Beautynál NŐKNEK és FÉRFIAKNAK egyaránt vállaljuk a mikro hajtetoválást, hiszen  a tökéletes megjelenés és magabiztosság mindenkinek jár! Egy előzetes ingyenes konzultáción Szegődi Anita sminktetoválónknál minden kérdésed felteheted a várható végeredménnyel és az eljárás pontos menetével kapcsolatban! A színek kiválasztása és az elképzelés megvalósítása mindig gondos megbeszélés után történik. A tetoválás tartóssága egyéntől függ, 2-5 évig is tarthat, és nem egyenetlenül kopik, hanem szépen elhalványul. A tetoválás bármikor megismételhető, így akár életed végéig élvezheted a gyönyör, természetes hajszimulációt.

   Mire nyújt megoldást a fejbőr mikropigmentáció?

• Bármely eredetű hajritkulásra, alopécia (hajhullás betegség) kezelésére

• Kopaszodás esetén akár lokálisan vagy egész fejbőrre is

• Hajbeültetés, műtét után visszamaradó hegek elfedésére

• Bárkinek ajánljuk, aki szeretné visszanyerni komfortérzetét és magabiztosságát a természetes hatású fejbőr tetoválás legújabb generációjával.

Szegődi Anita mikropigmentáló szakember és tetováló tréner

Szegődi Anita évek óta dolgozik a Szabó Imre Hair & Beauty-nál mikropigmentáló szakember és tetováló tréner. Oktatóként a vendégei teljeskörű kiszolgálása mellett a jövő tehetséges tetoválóit, sminkeseit és kozmetikusait is oktatja.

Sminktetoválói ismereteit hazai és külföldi tetováló mesterektől szerezte. Az Amszterdamban megrendezésre kerülő Permanent Make Up World Conference kongresszuson a sminktetoválás teljes skáláját elsajátította, jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásai közé tartozik a haj mikropigmentáció és a szemöldöktetoválások.

Szegődi Anita legfontosabb célja, hogy vendégeinek segítse elérni a számukra tökéletes megjelenést, ezt pedig magas szakértelemmel, a legminőségibb anyagokkal és technológiákkal teszi orvos-esztétikai kozmetikánkban.

Haj mikropigmentációnkat egyéni igényekre szabottan, nőknek és férfiaknak is biztosítjuk szalonjainkban. Szolgáltatásunkról, árainkról bővebben olvass tovább oldalunkon:

Jelentkezz be szakemberünkhöz előzetes konzultációra, ahol minden kérdésedre készséggel válaszol a hajtetoválással kapcsolatban. Válaszd a profizmust és minőséget, és nyerd vissza önbizalmad a természetes hatású fejbőr mikropigmentációval.

.. A jelentkezéseket az info@szaboimre.hu email címen, névvel és telefonszámmal, valamint telefonon a +36709426348 számon várjuk! ..

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel