Kezdőoldal / Beauty Academy / Mikropigmentáció oktatás – orvos-esztétikai fejbőr tetováló tanfolyam

Mikropigmentáció oktatás – orvos-esztétikai fejbőr tetováló tanfolyam

Mikropigmentáció oktatás - orvos-esztétikai fejbőr tetováló tanfolyam

Mikropigmentáció oktatás – orvos-esztétikai fejbőr tetováló tanfolyam

Az orvos-esztétikai tetoválások új generációja

A legújabb orvosi technológiára épülő, egészségügyi pigmentációs képzés került kidolgozásra a Szabó Imre Medical Academy-n, mely átfogó elméleti és gyakorlati oktatással segít 2 napos tanfolyam keretében kozmetikusoknak elsajátítani a haj-mikropigmentációs eljárást. 

   A mikropigmentálásról

A mikropigmentálás új innovatív területe már az egész világon hódít: ez az erősen ritkuló vagy kopasz fejbőr kozmetikai tetoválása. Ez a technika tökéletes választás bárkinek kopaszodás, hajhullás és ritkulás vagy bármilyen betegség okozta hajvesztés ellen. A hajtetoválás évekre elfedi a hajritkulás, vagy hajhullás okozta kopasz foltokat a fejbőrön. A végeredmény egy profi kozmetikai tetováló mestertől a valóságtól alig megkülönböztethető hajimitáció, így viselőjének hosszú ideig nem kell a ritkuló foltok látványa miatt aggódnia.

Miért érdemes ezt a forradalmi fejbőr-mikropigmentáló technikát ajánlani ügyfeleidnek? Mert a hajtetoválás a legbiztonságosabb, kedvező árú és tartós eredményt ígérő választás – nincsenek a műtét után visszamaradó hegek, vagy ritkás optikai megjelenés egyes helyeken, mint hajátültetés során.

A fejbőr tetoválása speciális mikropigmentáló készülékkel történik, ami garantálja a pontos, tartós és természetes hatású végeredményt. Az egyéni adottságoktól függően a többi kozmetikai tetováláshoz hasonlóan a hajtetoválás tartósságára körülbelül 2-5 évig lehet számítani. A fejbőrbe vitt festékanyag fokozatosan halványul el, nincs egyenetlen kopás és foltok. Az eljárás a későbbiekben tetszés szerint megismételhető újra, kockázatok nélkül, így viselőjének nem kell többé lemondani a szép, üde látványt nyújtó frizuráról.

   OKTATÁSUNK

Az orvosi mikropigmentáció egy nagyon nagy felelősséggel járó beavatkozás, mely kizárólag profi eszközökkel és bevizsgált orvosi minősítésű anyagokkal történik. Ez az a terület, melyet nem érdemes bárhol megtanulni, érdemes nagyon körültekinteni és valóban megfelelő szakemberhez fordulni, aki nem csak maga az oktatás anyagával foglalkozik, hanem tanácsadással is ellát! Mivel nagy odafigyelést igényel, ezért nálunk csak személyes,vagy 2 fős oktatással találkozol, hogy Szegődi Anita sminktetováló és tréner a lehető legtöbb figyelmet tudja Rád fordítani.

A képzés előtt minden jelentkezőnknek lehetősége van egy konzultáció formájában megbeszélni oktatónkkal a képzés részleteit és bizalommal fordulhatnak felé kérdéseikkel.

 Elméleti és gyakorlati oktatás

 1. OKTATÓNAP FELÉPÍTÉSE
 • Elméleti alapok az orvosi mikropigmentációról, az eljáráshoz szükséges eszközökről, anyagok és higiénia ismereteiről
 • Bőranatómia, bőrtípusok és fejformák
 • A kopaszodás és hajritkulás lehetséges okai és megjelenési formái
 • Pigmentek és színelmélet
 • Mikropigmentációs hajtetoválás elkészítése, szabályok, utóápolás, korrekció – tanácsadással egybekötve
 • Fejbőr tetoválás tervezése és rajzolása
 • Mikropigmentáció gyakorlás szilikon lapon
 • Mikropigmentáció elkészítése modellen  – szálas technikával

2. OKTATÓNAP FELÉPÍTÉSE

 • Fejbőr tetoválás tervezése – zónás és teljes kopaszodáshoz igazítva
 • Fejbőr típusokhoz igazodó technikák gyakorlása modellen
 • Mikropigmentáció elkészítése modellen – satír technikával

Oktatásunkon kizárólag professzionális minőségű Nouveau Contour anyagokkal és eszközökkel dolgozunk!

Helyszín:  Exkluzív budai tetováló oktató központunk és szépségklinikánk

.A 2 NAPOS KÉPZÉS ÁRA: bruttó 300.000 Ft (mely tartalmazza a teljes elméleti és gyakorlati oktatást, alapeszközöket, a képzés során felhasznált anyagokat és 3 nyelven kiállított diplomát az oktatás elvégzéséről)

 Nouveau Contour eszközökről és anyagokról 

A Nouveau Contour ® orvosi műszer engedéllyel a legmodernebb technológián alapuló digitális, számítógép vezérelt mikropigmentáló gépeket gyártó cég. Az intelligens medical tetováló gép megfelel a legmagasabb egészségügyi (EN 46001) és minőségi (ISO 9001) elvárásoknak.

A gép precíz Chip technológiának köszönhetően külön programok állnak rendelkezésemre, hogy a szakember kiválaszthassa, milyen területen fogok tetoválni – ennek megfelelően más-más munkafolyamatot tud végezni a gép medical program (fejbőr tetoválás), szemöldök, szem vagy száj funkció esetén.

A Nouveau Contour ® kizárólag új higiéniai modulokat használ: az általa gyártott kézifejben egy, egyszer használatos elemben található a tű és a tűvezető is, mely szintén hozzájárul a fertőzések elkerüléséhez. Minőségi garanciával bíró, 51 színárnyalat közül választhatja ki a szakember a vendége számára a legmegfelelőbb pigmentet. A válogatott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a festékek bent maradnak a bőrben, az évek alatt fokozatosan elhalványodnak de nem színeződnek el, végig stabil árnyalatot tartanak.

   Milyen esetekben alkalmazható a mikropigmentálás?

A legújabb forradalmi hajszimulációs technika hatékony kezelést nyújt bármilyen eredetű hajhiány elfedésére. A mikropigmentálás sötétíti a fejbőrt, ezáltal replikálja a hajhagymákat. A leggyakoribb alkalmazásai a következők:

 • ALOPÉCIA: A fejbőr bármely részét érintheti – hirtelen kopaszodással és visszatérő súlyos hajvesztéssel jár, erre nyújt a mikropigmentáció megoldást.
 • PATKÓ- HATÁSÚ KOPASZODÁS: A hajvonal hátrahúzódása gyakori jelenség férfiaknál. A mikropigmentálás remek megoldás a regionális tetoválásra, így az eredeti hajvonal visszaállításával a fiatalos megjelenés is visszanyerhető.
 • HAJHIÁNY A FEJTETŐN: A fejtetőn fellépő kopaszodás szintén gyakori jelenség, elsősorban férfiaknál. A fejtető egyenletes mikropigmentálásával jól elfedhetők a kopaszodó foltok.
 • TELJES HAJVESZTÉS: A teljes kopaszodás sajnos gyakran néhány év alatt bekövetkezik. A mikropigmentálás tökéletes választás a teljes hajvesztés elfedésére és a legoptimálisabb megjelenés elérésére.

Szegődi Anita mikropigmentáló szakember, tetováló tréner és vezető kozmetikus

Szegődi Anita évek óta dolgozik a Szabó Imre Hair & Beauty-nál mikropigmentáló szakemberként, tetováló oktatóként és vezető kozmetikusként. Oktatóként a vendégei teljeskörű kiszolgálása mellett a jövő tehetséges orvosi tetoválóit és kozmetikusait a legújabb technikákkal és anyagokkal képezi.

Sminktetoválói ismereteit hazai és külföldi tetováló mesterektől szerezte. Az Amszterdamban megrendezésre kerülő Permanent Make Up World Conference kongresszuson a sminktetoválás széles skáláját elsajátította, jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásai közé tartozik a haj mikropigmentáció és a szemöldöktetoválások.

Szegődi Anita legfontosabb célja, hogy vendégeinek segítse elérni a számukra tökéletes megjelenést, ezt pedig magas szakértelemmel, a legminőségibb anyagokkal és technológiákkal teszi orvos-esztétikai kozmetikánkban. Ezt a tudását a jövő tehetséges tetoválóinak maximálisan átadja képzései során.

   Oktatásunk résztvevői mondták

Mikor eldöntöttem, hogy belevágok a tetoválásba, csak a legjobbtól akartam tanulni. Nagyon nagy figyelmet, precizitást, higiéniát és bizalmat igénylő szolgáltatásról beszélünk, így nem bíztam a véletlenre. Nagyon élveztem Anitánál az oktatást, rengeteget tanultam és 2 napos képzés után már magabiztosan kezdem el a saját karrieremet építeni fejbőr tetoválóként.

/G. Anita, kozmetikus, Miskolc/

Ez a két nap nagyon intenzív, tartalmas és hasznos volt, jól választottam szalont. Az oktatóhelyszín nagyon szép, higiénikus volt, minden apró részletre figyelt az oktatóm. Mindenképp jövök még más tetoválás képzésekre is!

/G. Balázs, plasztikai sebész, Eger/

Egy barátnőm ajánlotta a Szabó Imre szalonokat, aki korábban többször is tetováltatott már Szegődi Anitánál. Örülök, hogy Tőle tanulhattam a fejbőr tetoválás menetét, most már teljes körű tájékoztatást tudok adni vendégeimnek, és valóra válthatom álmaikat. Bizalommal ajánlom az oktatást minden kollégának!

/M. Judit, kozmetikus, Budapest/

   Kiknek ajánljuk képzésünket?

Olyan kozmetikusoknak, akik szeretnék szélesíteni szolgáltatási körüket a legújabb orvos-esztétikai pigmentáló szolgáltatással, melyet világszerte ajánlanak elismert plasztikai sebészek és kozmetikusok

Akik szívesen sajátítanák el a mikropigmentálás szakterületét, a legmagasabb higiéniai körülményeknek megfelelő medical hangulatú oktatóközpontban, professzionális minőségű anyagokkal és eszközökkel

Akik látják a lehetőséget a hazai orvos-kozmetikai piac leggyorsabban terjedő szolgáltatásában, mely hiánypótló megoldásként működik bármilyen eredetű kopaszodás elfedésére

► Akik egy elismert és elégedett vendégek, tanulók százait maga mögött tudó tetováló trénertől és mikropigmentáló szakembertől szeretnének tanulni, ezzel garantálva a maximális elméleti és gyakorlati tudást és a széleskörű rálátást az orvosi tetoválások menetére.

Jelentkezz orvosi mikropigmentáló oktatásunkra, és sajátítsd el a fejbőr természetes hatású tetoválásának forradalmi technikáit, hogy ügyfeleidben segíthess a tökéletes megjelenést és önbecsülésüket visszanyerni, a hajveszteség professzionális elfedésével.

.. A jelentkezéseket az info@szaboimre.hu email címen, névvel és telefonszámmal, valamint telefonon a +36709426348 számon várjuk! ..

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel