Kezdőoldal / BLOG / Mikropigmentáció tanfolyamok

Mikropigmentáció tanfolyamok

Mikropigmentáció tanfolyamok

Mikropigmentáció tanfolyamok

Orvosi mikropigmentációs és sminktetoválás képzések kozmetikusoknak!

Tanulj Te is profi mikropigmentáló szakembertől és tetováló trénertől!

   Szemöldöktetoválás tanfolyamok

Kozmetikusként szívesen továbbfejlesztenéd magad, és elsajátítanád az egyik legnépszerűbb szolgáltatás művészetét?

A sminktetoválás egy nagyon nagy felelősséggel járó alkotás, mely kizárólag profi eszközökkel és bevizsgált orvosi minősítésű anyagokkal történik. Ez az a terület, melyet nem érdemes bárhol megtanulni, érdemes nagyon körültekinteni és valóban megfelelő szakemberhez fordulni, aki nem csak maga az oktatás anyagával foglalkozik, hanem tanácsadással is ellát! Mivel nagy odafigyelést igényel, ezért nálunk csak személyes,vagy 2 fős oktatással találkozol, hogy Szegődi Anita sminktetoválás oktató és mikropigmentáló szakember a lehető legtöbb figyelmet tudja Rád szentelni.

Szemöldöktetováló oktatásaink keretében tetszőlegesen választhatsz 1 napos intenzív microblade (szálas) technika, soft powder (púderes) technika és ombre hatású szemöldöktetováló technika közül, melyet részletes elméleti és gyakorlati oktatás keretében sajátíthatsz el. Ha több oktatásra is jelentkezel, kedvezményes áron vehetsz részt a tanfolyamon!

További információkért és jelentkezésért görgess lentebb!

   Orvosi pigmentáció – Fejbőr tetoválás

Forradalmi technológia bármilyen eredetű kopaszodás elfedésére!

Az orvosi mikropigmentáció egy nagyon nagy felelősséggel járó beavatkozás, mely kizárólag profi eszközökkel és bevizsgált orvosi minősítésű anyagokkal történik. Ez az a terület, melyet nem érdemes bárhol megtanulni, érdemes nagyon körültekinteni és valóban megfelelő szakemberhez fordulni, aki nem csak maga az oktatás anyagával foglalkozik, hanem tanácsadással is ellát! Mivel nagy odafigyelést igényel, ezért nálunk csak személyes,vagy 2 fős oktatással találkozol, hogy Szegődi Anita sminktetováló és tréner a lehető legtöbb figyelmet tudja Rád fordítani.

A képzés előtt minden jelentkezőnknek lehetősége van egy konzultáció formájában megbeszélni oktatónkkal a képzés részleteit és bizalommal fordulhatnak felé kérdéseikkel.

További részletekért kattints a Téged érdeklő képzésünkre!

Bármi további kérdésed lenne oktatásokkal kapcsolatban, keress minket bizalommal a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen, vagy a +36 70 942 6348 telefonszámon!

Szépségszalonjaink és oktatóközpontjaink

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel