Kezdőoldal / BLOG / New Look Day – Átváltoztatjuk fotózás – Egy nap, ahol minden Rólad szól!

New Look Day – Átváltoztatjuk fotózás – Egy nap, ahol minden Rólad szól!

New Look Day - Átváltoztatjuk fotózás - Egy nap, ahol minden Rólad szól!

Feltöltődésre vágysz? Úgy érzed Magadra már egyáltalán nem jut időd? Szeretnéd megváltoztatni az életed egy napra? Egész nap a munkán jár az eszed, reggeltől estig a sikerért dolgozol? Itt az ideje, hogy egy kicsit kikapcsolj, és csak magadra koncentrálj! Jelentkezz most New Look Day nyereményjátékunkra, és ragyogj megújult külsővel! Ne feledd, a kor csak egy szám, játssz velünk, hiszen nyertesünk számára csodás frizurát és sminket készítünk, majd egy portré fotósorozattal meg is örökítjük az átváltozást!

Változz át Velünk!

Ez a különleges, New Look Day nyereményjáték Érted jött létre, hogy megtapasztalhasd a megfelelő frizura és smink erejét  – egyben pedig magabiztosságot és határozottságot nyerj!

Játékunk nyertese számára szakembereink segítségével megtaláljuk a személyiségéhez és az arcformájához legjobban illő frizurát, illetve sminkes munkatársaink a prémium minőségű Karaja makeup segítségével hosszantartó és gyönyörű sminket készítenek Neki, ezen felül pedig profi sminktanácsadást is nyújtanak nyertesünknek, hogy a jövőben saját magának is minden alkalomra tökéletes sminket tudjon készíteni! Valamint programunk része egy egyéni portré fotózás is, hogy megörökítsük a változást!

25 fős csapatunk tagjai között megtalálható profi fotós, sminkes, fodrász, hajhosszabbító szakember, kéz és lábápoló, műköröm építő és operatőr is. Mi mindent biztosítunk, Neked csak hátra kell dőlni és izgatottan várni a végeredményt!

Mi nem tökéletes modellt keresünk , hanem igazi hús-vér nőt, aki, úgy érzi, hogy szépsége megfakult, önbizalma lecsökkent, hiszen Neki – és követőinknek – szeretnénk megmutatni, hogy pici változtatások segítségével bárki ismét gyönyörűnek érezheti magát!

Számolj le a média által közvetített ideálokkal és ragyogj igazi fényedben Nálunk!

Egy nap amely csak rólad szól…

Hogy mit foglal magába pesti és budai szalonunk New Look Day programja? 

 • Előtte portré fotó készül Rólad, hogy az átváltozás előtti pillanatot is megörökítsük! Ez fontos, hiszen kell, hogy legyen visszacsatolás – ha össze tudod hasonlítani a végeredményt azzal, amilyen előtte voltál, még inkább tudatosodik benned, milyen tökéletes lettél!
 • Kérastase luxus hajszerkezet regeneráló kezeléssel ápoljuk hajadat, ezáltal olyan fényes és ragyogó lesz, mint amire egész életedben vágytál!
 • Fodrászaink egy legfrissebb trendeknek megfelelő hajvágással, hajfestéssel vagy hajszínváltoztatással frissítik fel frizurád – Ők egytől egyig olyan profi szakemberek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek s emellett folyamatosan képzik magukat, hogy a lehető legjobbat nyújthassák Neked!
 • Szakembereink végül elkészítik a fotózásra választott alkalmi frizurádat is.
 • Részt vehetsz sminktanácsadásunkon, majd sminkeseink professzionális Karaja sminket készítenek neked! A Karaja termékei professzionális, minőségi alapanyagokból készülnek, tartósak, és gyönyörűen pigmentáltak!
 • Közösen találjuk ki a részleteket és megtervezzük előre a fotózás és az outfitek stílusát. Így a végeredmény biztosan olyan lesz, amivel te is elégedett leszel!
 • Megújulásodat egy profi fotós által készített portré fotósorozattal zárjuk a szalon által biztosított helyszínen! Úgy érezheted magad, mint egy híres modell! Ki ne akarna egyszer részese lenni egy ilyen élménynek?
 • A megszépülés és a fotózás közben profi operatőrünk filmet készít az átváltozásodról!

 

 • A fotózás során 30 fotót készítünk Rólad, és ebből 10 képet ki is választhatsz, amit retusálunk Neked. Az elkészült fotókat pedig online adjuk át! További fotók retusálását is kérheted fotósunktól, melyeket plusz költségért tudunk biztosítani.
 • Az egész szépítkezés közben finom nasikkal, nespresso kávéval, és frissítőkkel kényeztetjük vendégünket.
 • Anti Aging programunkra magaddal hozhatsz egy személyt aki végig veled maradhat, akár a fotózás közben is!

Ők már megszépültek velünk:

Bármikor lehetsz GYÖNYÖRŰ! És mi ki is hozzuk belőled a maximumot! Ha szívesen változtatnál a külsődön, akkor játssz velünk és nyerd meg New Look Day programunkat!

IDE kattintva megtalálod nyereményjátékunkat, és a játék feltételeit is!

A szerencsés nyeretsünk elhozhat egy általa kiválasztott személyt aki ugyanígy részt vehet a megszépülésben. Töltsetek el együtt egy szuper napot szalonunban és szerezzetek életre szóló élményt!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

Játssz velünk, és nyerj egy megszépítő átváltozást!

ugrás fel