Kezdőoldal / Beauty Academy / Nyári Fodrász Egyetem – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Nyári Fodrász Egyetem – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Nyári Fodrász Egyetem - Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Nyári Fodrász Egyetem – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Szívesen töltenéd a nyarat egy exkluzív szépségszalonban, ahol Szabó Imre mesterfodrásztól és profi szalon trénerektől sajátíthatod el a legújabb szakmai trendeket – mindezt ráadásul ingyen? Szabó Imre Beauty Academy megnyitja kapuit a tehetséges fodrász tanulók és végzett fodrászok előtt! Tölts el szalonjainkban heti 3 napot 3 hónapon keresztül, válj profivá a legfrissebb fodrász technikákban, hogy az őszi szezont igazán felpezsdülve kezdhesd! Leendő vendégeid hálásak lesznek érte… 😉 Ha nyárra keresel gyakorlati helyet, szalonjainkban azt is leigazoljuk!


.

MIÉRT PONT MI?

.

 1 

Extra tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg 

Oda vagy a legújabb technikákért, és szívesen megtanulnád őket, legyen szó akár egy gyönyörű festésről, vagy egy trendi hajvágásról? Oktató fodrászainknál a legjobb kezekben van! Rendszeresen dolgoznak fotózásokon és forgatásokon, így tőlük nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan nyújtsd a maximumot vendégeidnek, de megismerheted az igazán látványos frizurák titkait is – mindezt ráadásul INGYEN.

Néhány dolog, amit szalonunkban garantáltan megtanulhatsz…

A legdivatosabb festéstechnikák és színek

Szalonunk ombre artistjai és color expert szakértői ismerik az összes festéstrendet: a balayage, ombre, sombre, tiger eye vagy écaille technikákra vagy kíváncsi? Vendégeid imádni fogják! Te is kipróbálnád a trendi pasztell hajszínek festését? Készíts gyönyörű rosegold, levendula, granny vagy barack festéseket. Fodrászaink a teljes hajszínváltoztatás titkait is ismerik: milyen színű hajból, milyen szín érhető el, hogyan kell az extrém világosításokat roncsolódás nélkül elérni… A legjobb color expert szakértőinktől megismerheted a hajszínek titkát!

Vágj bele! Csak a legjobbaktól

Oda vagy a rövid női frizurákért? Szívesen megtanulnád a pixie, bubi, bob vágások technikáját? Tanulj top stylist fodrászainktól és teszteld tudásod hajmodelleken. Bár nyáron hódítanak a rövid női frizurák, természetesen a félhosszú és hosszú vágásokat is hibátlanul elsajátíthatod.

Férfi hajvágás és barber

Az igényes férfinak igényes szolgáltatás jár – szalonjainkban luxus barber szolgáltatással várjuk vendégeinket. Profi barber szakembereinktől és top stylist férfi fodrászainktól elsajátíthatod a trendi férfi hajvágási technikákat, és a nálunk töltött idő után a divatos szakállvágás sem jelent többé kihívást.

Alkalmi frizurák, esküvői kontyok

Évente több száz menyasszony választja szalonunkat, így természetesen esküvői stylist fodrászaink a legtrendibb frizura-ötletekkel állnak rendelkezésükre. Lesd el a szebbnél szebb kontyok és alkalmi frizurák titkát. Rendszeresen szervezett fotózásainkon és forgatásainkon megismerheted a tuti kamera-biztos frizurák titkát.

Hajstílus tanácsadás a legjobbaktól

Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

 2 

Egy élő legenda és profi szalon trénerek 

Szabó Imre mesterfodrász a mai napig aktív résztvevője a szalonjaink mindennapjainak, profizmusát pedig nemcsak évtizedes szakmai múltja, nemzetközi és haza versenyen elért díjai sokasága bizonyítják, de elégedett vendégköre is – less meg egy igazi profit te is munka közben, és tanulj a legjobbtól!  Emellett szalon trénereink mindegyik örömmel foglalkozik veled, hiszen a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől ellesed a trendi szakmai technikákat! Tanulóinknak minden eszközt és felszerelést rendelkezésre bocsátunk szalonjainkban, emellett a hajmodelleken, babafejen való gyakorlás is biztosított, így a friss ismereteket gyakorlatba is bemutathatod. Nyárra keresel gyakorlati helyet? Szalonjainkban ezt is biztosítjuk!

 3 

Több nyelven kiállított diploma

A nálunk eltöltött 3 hónap után több nyelven állunk ki diplomát számodra, amiket akár külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz. Akár fodrásztanuló vagy már végeztél fodrásztanulmányaiddal, egy exkluzív szalon referenciája remekül gazdagítja a portfóliód, így a későbbiekben könnyebben helyezkedhetsz el a szakmában is.

 4 

Profi marketingháttér, ami segít a karrierépítésben!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Nálunk való tapasztalatra tehetsz szert: Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkba!

 5 

Feledhetetlen nyár egy fiatalos csapattal 

Hogyan is tölthetnéd el jobban a nyarat, mint egy laza, fiatalos és profi fodrászcsapattal, akik nemcsak a szakmai fejlődésedben segítenek, de mindent meg is tesznek azért, hogy jól érezd magad szalonjainkban? Nálunk nemcsak egy “gyakornok” leszel, de a csapat fontos tagja is!

Jelentkezz hozzánk intenzív Nyári Egyetemünkre, less be egy exkluzív szépségszalon mindennapi életébe és válj profi fodrásszá, a legprofibbak segítségével!PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel