Kezdőoldal / Beauty Academy / Amatőr sminkverseny! Játssz velünk és nyerj!

Amatőr sminkverseny! Játssz velünk és nyerj!

Amatőr sminkverseny! Játssz velünk és nyerj!

Amatőr sminkverseny kezdőknek!

Elindult legújabb nyereményjátékunk!

Készíts sminket otthon, fotózd le és nyerj 60 000 Ft értékű részvételt márciusi Professzionális Sminktanfolyamunkra!

Amatőr sminkverseny – A játék menete:

1, Készíts egy sminket otthon! A sminket elkészítheted magadon vagy más modellen is.

2, Fotózd le az elkészült munkád, és küldd el nekünk az szaboimreverseny@gmail.com e-mail címre! Fontos, hogy arcközeli képet készíts, hogy a smink minden apró részlete jól látszódjon!

3, Minden fotót felteszünk egy albumba, ahol bárki szavazhat fotódra. A legtöbb like-ot begyűjtő fotó készítője ingyenes részvételt nyer a márciusi Professzionális Sminktanfolyamunkra! Szakmai zsűrink egy különdíjas nyertest is kiválaszt, aki szintén részvételt nyer a novemberi sminktanfolyamunkra. A játékosok képeit folyamatosan hirdetjük és megosztjuk majd facebook oldalunkon, így minden résztvevőnek lesz esélye szavazatokat gyűjteni sminkjével!

4, Jelöld be Facebook eseményünkön, hogy ott leszel, oszd meg az eseményt Facebook oldaladon, és gyűjtsd a kedveléseket fotódra!

Fontos! Készíthetsz nappali vagy esti sminket, menyasszonyi vagy fantázia makeupot, rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre. Az elkészült sminket fotózhatod telefonnal is, de a kép legyen jó minőségű és a sminknek látszódjon minden részlete!

Az online amatőr sminkverseny január 10-től február 25-ig tart, ezalatt az idő alatt lehet szavazatokat gyűjteni fotódra!

Fotó beküldésének határideje: február 25.

Küldj képet a szaboimreverseny@gmail.com oldalra, és légy a két szerencsés nyertes egyike!

A játékban való részvétel feltételei:

1, Csak kezdő sminkesek vehetnek részt a játékban, akik otthon tanultak meg ügyes kézzel sminkelni, nincs sminkes előképzettségük és korábban nem jártak profi sminkes iskolába. Ez azért fontos, mert szeretnénk a “csiszolatlan gyémántoknak” is esélyt adni, hogy egy profi sminkoktatáson kamatoztathassák tehetségüket! Amennyiben a játékra való jelentkezés után felmerül a gyanú egy résztvevővel szemben, hogy nem felel meg ennek feltételnek, a nyereményjátékban a továbbiakban nem vehet részt.

2, Csak jó minőségű képeket tudunk feltölteni a nyereményjáték facebook albumába, amin jól látszik a smink minden részlete. A rossz minőségű képeket sajnos nem tudjuk közzétenni, de ilyen esetben értesítést küldünk a játékosnak, hogy lehetősége legyen új fotót küldeni munkájáról.

3, Minden játékos 1 db általa készített sminkkel vehet részt a játékban.

A sminkedről készült fotót a szaboimreverseny@gmail.com e-mail címre várjuk, melyet ezután közzéteszünk facebook albumunkban, ahol elkezdheted gyűjteni a szavazatokat!

Eredményhirdetés: 2018. február 26.

Játékunk során 2 nyertest fogunk kisorsolni, – valamint a szavazók és megosztók között is kisorsolunk egy 25.000 Ft értékű webshop utalványt – az egyik nyertesünk, aki a legtöbb like-ot gyűjti a facebook oldalunkon lévő mappánkba általunk feltöltött fotójára, a más nyertesünket pedig a szakmai zsűrink választja ki!
1. Az elkészített munkákat a szaboimreverseny@gmail.com email címre várjuk, névvel együtt! A beérkezett képeket feltesszük egy mappába a Facebook oldalunkra – ahogy felkerült a fotó, már csak rajtad áll, elkezdheted gyűjteni a like-okat rá! 🙂
2. Szakmai zsűrink pedig kiválasztja azt a versenyzőt, aki szerintük a legszebb munkát küldte be!

Nyereményjátékunk tartalma

  • Török Mónitól (L’Oreal Paris sminkese) és Geiger Zsófiától (kozmetikus, sminkes) sajátíthatod el a profi 3D alapozás művészetét, az arcforma változtatást, tökéletes száj és szemöldök formázást
  • Profi oktatóinktól megtanulhatod, hogyan tedd gyönyörűvé a problémás, heges, aknés bőrt, valamint hogyan sminkeld szépen az idősödő bőrt, természetes szépséget kölcsönözve viselőjének
  • Megismerheted, hogyan készíts magadnak tökéletes és hibátlan sminket, akár öt perc alatt is! A dús ajkak elérése és a profi highlighter-használat szintén sminktudásod gazdagítják majd
  • A teljes elméleti és gyakorlati oktatás mellett minden résztvevőnknek 3 nyelven kiállított oklevelet adunk át a tanfolyam elvégzéséről
  • Prémium minőségű make up eszközök és anyagok a tanfolyam teljes ideje alatt biztosítottak résztvevőinknek, az oktatás végén, ha elégedett voltál az általunk biztosított eszközökkel, meg is vásárolhatod azokat
  • A tanfolyam ideje alatt teljes étel-ital ellátást biztosítunk tanulóinknak (szendvicsek, édességek, snack-ek, üdítők, kávé), hogy mindig felfrissülve gyakorolhassák az új ismereteket

A szakmai zsűriről

Szakmai zsűrink olyan szakemberekből állt össze, akik a szépség- és divatipar területén tevékenykednek, és múltjukból, valamint tapasztalatukból adódóan szalonjaink örömmel bízták rájuk játékunk különdíjasának kiválasztását!

Török Móni, a L’Oreál Paris sminkeseként hazai tervezők bemutatóit, look book-okat, katalógusokat, divatmagazin megjelenéseket itthon és külföldön egyaránt referenciái között tudhat, Budapest legnagyobb divateseményei mellett: Marie Claire Fashion Days, Elle Divatnapok. Küldetésének tartja, hogy szépség- és sminktanácsaival segítse a hölgyeket nőiességük kiteljesedésében, így a zsűri tagjaként is magas szakértelemmel figyeli majd a sminkeket.

Geiger Zsófia, a Professzionális Sminkoktatásunk oktatója, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a sminkelés területén, számtalan fotózás, és médiamegjelenés áll már mögötte az évek során, melyek keretében már sok híresség is szépült kezei alatt! Zsófi nélkül nem lenne teljes a zsűri csapatunk! Professzionális hozzáértését mi sem bizonyítja jobban, hogy mindenkiről meg tudja mondani már első ránézésre is, hogy számára milyen smink állna jól!

Farkas Csaba, a WAW stúdió tulajdonosa, nemcsak profi fotósként de oktatóként is pótolhatatlan helyet tölt be a hazai fotós szférában. Számos modellfotózáson van túl, mely által széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett, így a profi sminkeket is csalhatatlan érzékkel veszi észre. Szakmai rátermettségének legnagyobb bizonyítéka nem más, mint az általa készített fotók: http://wawstudio.hu/galeria/.

Egy ilyen különleges sminkverseny zsűrijéből nem hiányozhat egy modell, így a mi zsűrinkben az ismert és elismert modell és szépségkirálynő Kocsis Korinna kapott helyett, aki a modellkarrierje mellett a Camicia by Korinna (http://camiciabykorinna.hu/) egyik tulajdonosa.

A szavazók és megosztók is nyernek!
 
A képekre szavazók és a képek megosztói között kisorsolunk egy 25.000 Ft értékű ajándékutalványt, melyet bármilyen termékre beválthatsz szalonjainkban és webshopunkban!
Ha nem szeretsz sminkelni, de imádod a szép sminkeket, ne habozz, szavazz vagy oszd meg a kedvenc képed és nyerj Te is!

 Ha nem bíznád a véletlenre és szeretnél profi sminkoktatóktól tanulni intenzív sminktanfolyamunkon, jelentkezz következő, március 3-4-én megrendezésre kerülő Professzionális Sminktanfolyamunkra!

A kétnapos smink workshop ára: 60.000 Ft.

Ha csak a szombati napon szeretnél részt venni: 25.000 Ft

Ha csak a vasárnapi napra érkeznél: 35.000 Ft.

Úgy érzed, hogy neked találták ki a professzionális sminkoktatásunkat? Szeretnéd megtanulni tökéletesen sminkelni magad a mindennapokra? Szeretnéd elkápráztatni barátnőidet új tehetségeddel? Jelentkezz sminktanfolyamunkra!

Sminkesek szakmai véleménye oktatásunkról

kep_zsofi

Geiger Zsófia – sminkoktató véleménye sminkoktatásunkról

Szakmai gyakorlatomat Sipos Zita kozmetikus és sminkmester mellett tölthettem el, itt sajátítottam el a sminkelés alapját. Véleményem szerint a Szabó Imre Hair & Beauty keretein belül felépített 2 napos Sminkoktatás fantasztikus lehetőség azok számára, akik  valóban szeretnék megtanulni, hogyan tudják a smink segítségével tökéletesíteni a megjelenésüket! Kezdők számára ideális választás!

kep_dia1

Würfel Diána – kozmetikus és sminkes véleménye sminkoktatásunkról

Kozmetikusként rendkívül hasznosnak tartom a tanfolyamot azok számára, akik szeretnék a sminkelés alapvető technikáit és praktikáit elsajátítani. Sokaknak nincs idejük több hónapos tanfolyamot elvégezni, így ez a kétnapos képzés azok számára is tökéletes, akik rövid idő alatt szeretnék megtanulni a sminkelés különböző módszereinek elméleti részét, amit aztán majd gyakorlatban is tudnak hasznosítani.

Tanulók véleménye a sminkoktatásunkról

Az egész tanfolyamot imádtam, jó társaságban és családias hangulatban telt. Végre megtanulhattam azt, ami mindig is érdekelt, és mindezt profi, összeszedett környezetben. Azt gondolom, hogy egy olyan tudást kaptam, amivel már el tudok indulni, és tudok rá építeni. – Évi

Óriási álmom volt, hogy egyszer elvégezzek egy sminktanfolyamot, de azt sosem gondoltam volna, hogy ennyire profi szinten fogom abszolválni! Nagyon sok érdekes és új dolgot tanultam, mind elméletben, mind gyakorlatban. Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget és a csodás élményt! – Timi

A hírességek is ajánlják Professzionális Sminkoktatásunkat

Korábbi Amatőr Sminkversenyünk versenyzői

Előző sminkversenyünk néhány versenyzőjének fotójából ötleteket meríthetsz! A versenybe jelentkezhetsz összevágott fotóval, valamint egy képet is a sminkedről – csak arra figyelj, hogy jól látszódjon az elkészült makeup!

Nézd meg korábbi sminkoktatásainkon készült videóinkat

Jelentkezz és játssz velünk! Sminkelj és gyűjtsd a like-okat! Ne maradj le erről a szuper lehetőségről, és vegyél részt 2 napos Professzionális Sminkoktatásunkon INGYEN! 

Ha úgy érzed, nem tudsz még úgy sminkelni, hogy benevezz egy versenyre, de nagyon szeretnéd megtanulni a tökéletes makeup titkát profi szakembereinktől, jelentkezz Sminkoktatásunkra!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel