Kezdőoldal / Beauty Academy / Profi sminkoktatás és tanácsadás szalonjainkban

Profi sminkoktatás és tanácsadás szalonjainkban

Profi sminkoktatás és tanácsadás szalonjainkban

Legyen profi sminked minden nap, tanuld meg elkészíteni magadnak a hozzád illő tökéletes sminket!

Tanácsadás egy profi sminkes szakembertől személyre szabottan, aki a legújabb trendek szerinti sminkek elkészítésének rejtelmeibe is bevezet téged, úgy hogy mindeközben arra is rávezet, mi az, ami kifejezetten jól áll neked!

profi_smink_01

Professzionális sminktanácsadás a Szabó Imre Szalonok profi sminkmestereivel, melynek keretében elsajátíthatod a helyes bőrápolás elveit, a legújabb sminktrendeket, a könnyen alkalmazható technikákat és ami a legfontosabb, hogy mik azok a színek, amikkel érdemes szépülnöd!

A sminkelés is olyan, mint a főzés. Nem minden Nőnek megy egyből jól, azonban meg lehet tanulni és miután ez is meghatározó része a női mivoltunknak, ezért érdemes fejlődni ezen a téren is. Az arcunk meghatározó része megjelenésünknek, ezért korántsem mindegy, hogy sminkeled magad, hiszen egy rossz sminkkel látványos esztétikai hibát okozhatsz küllemedben.


A tanácsadáson szó kerül arról:

♥ Hogyan ápold bőröd a hétköznapok során?

♥ Milyen smink illik vonásaidhoz?

♥ Mely színek mutatnak jól rajtad?

♥ Mely termékek és anyagok kellenek neked?

Valamint ajánlást teszünk arra, hogy mely professzionális Karaja termékek szükségesek neked ahhoz, hogy otthon is érvényesíteni tudd a tanultakat!

  03_szoveg

► A hétköznapi bőrápolás lényegessége…

A smink csak az ápolt és egészséges bőrön mutatna igazán jól, ezért nagyon fontos az otthoni bőrápolás, mert csak akkor lesz az arcbőr ragyogóan szép, ha azt rendszeresen kezelik és a megfelelő termékekkel.

► Miért jó a smink?

A smink lényege, hogy kiemeljük arcunk igazi szépségét. Fontos, hogy a hozzánk leginkább illő sminket viseljük, hogy így még magabiztosabbak lehessünk. Fontos az is, hogy a megfelelő alkalomra a megfelelő smink legyen rajtunk. Oda kell figyelnünk arra, hogy arcunk formáját megfelelően árnyékoljuk, kiemeljük legszebb részeit, és alaposan fedjük annak hibáit.

► Smink a divatban…

Mint minden divatirányzatban, a sminkben is folyamatos a megújulás. Minden évben, évszakban más-más jön divatba, olykor visszaköszönnek régi korok sminkjei, és megjelennek új, merészebb stílusok. De ettől függetlenül nem mindegy, hogy az épp megtetsző sminknél milyen színeket használunk, hiszen nem biztos, hogy az aktuális divatszín, illik szemünkhöz, bőrünkhöz, egyéniségünkhöz. Az sem mindegy, milyen anyagokat viszünk fel arcunkra.

► Sminkes eszközök és kellékek…

A sminkeléshez elengedhetetlenek a megfelelő, jó minőségű sminkes eszközök és kiegészítők. A kellemes tapintású, különböző nagyságú és formájú ecsetek, amiknek külön-külön meg van a maga szerepe a sminkelés fázisaiban, a puha pufnik, szivacsok, a szépen csillogó, színes strasszok, a természetesnek ható, szolid, vagy a más-más színű, méretű extrém soros és tincses szempillák.

► A tartós smink…

A sminket nem csak egy-egy órára, akár egy egész éjszakára tartóssá kell tennünk.  Nem elég, ha csak a buli helyszínéig, a szalagavató kezdetéig, vagy az esküvői fotózásig szép a sminkünk! A hétköznapokban is nagyobb önbizalmat ad, ha egész napon át tart ez az élmény.

Professzionális sminkoktatáshoz csak minőségi dekorkozmetikai termékeket lehet használni, ezért a mi választásunk a Karaja Make Up!

► A tudatos és is igényes választás fontossága…

Nagyon sok kozmetikai és dekorkozmetikai termék van a polcokon a drogériákban, de nem mindegy, hogy mit használsz bőrápoláshoz vagy sminkeléshez!

Hatásos és látványos eredményt sokszor csak prémium kategóriás, márkás termékekkel lehet elérni. Segítünk neked eligazodni a több száz termék között, úgy hogy költségkereted szerint ajánlunk neked Karaja termékeket, hogy mit használj az otthoni bőrápoláshoz és mit tartalmazzon a sminkcsomagod. A Karaja termékek, olyan luxus, ami minden nőnek jár…

 80 perces sminkoktatás ára 19.900 Ft

180 perces sminkoktatás 29.900 Ft

A sminkelés ősi művészet, és a nők évezredek óta festik magukat, hogy kiemeljék szépségüket. Van, aki csak egy kis szempillaspirált tesz fel, van, aki a pattanásait tünteti el némi korrektorral, és van, aki minden reggel teljes sminket készít.

Ahhoz azonban, hogy az arcfestés tökéletes legyen, gyakorlás és alapos útmutatás szükséges. Sminkiskolánkban megtanulhatod a legprofibb fortélyokat, és a hozzád illő stílust.

A sminktanácsadás során minden lényeges és szükséges dolgot elmond neked szakemberünk, így először is színtanácsadással kezdünk, majd ismertetjük az arc és szemformádhoz illő smink típusokat, ennek fényében pedig költségkeretedhez igazodva megtervezzük a számodra szükséges Karaja termékeket és kiegészítőket. Sajátítsd el tőlünk a sminkelés fortélyait, foglalkozz magaddal, emeled ki szépségedet egy hozzád illő csodaszép trendi sminkkel!

Szalonjaink Karaja Make up referencia szalonok. Budai szalonunkban a legnagyobb Karaja display-el, és hihetetlen gyönyörű új pigmentekekkel várjuk vendégeinket…
Jelentkezz be  most egyéni sminktanácsadásunkra!
gomb3
Szeretnél valódi, profi tudásra szert tenni? Ezt a Szabó Imre Makeup Schoolnál akár 2 nap alatt megteheted! Jelentkezz professzionális 2 napos sminkoktatásunkra, és tanuld meg a legfrissebb trendeket! A sminkelés művészetén túl egyéni sminktanácsadásban is részesülsz majd, hogy megtudd mi áll neked a legjobban, hogy garantált sikerrel kamatoztasd sminkes tehetséged! 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel