Kezdőoldal / BLOG / SMARTBOND – álomfrizura kompromisszumok nélkül

SMARTBOND – álomfrizura kompromisszumok nélkül

SMARTBOND - álomfrizura kompromisszumok nélkül

SMARTBOND – álomfrizura kompromisszumok nélkül

Hajkötés-sokszorozó kezelés a gyönyörű, egészséges hajért, ez a SMARTBOND!

Hajkoronánk nem csak nevében fontos ékszere megjelenésünknek: valójában az egyik legfontosabb kiegészítünk, így természetesen, hogy mindannyian dús, fényes és egészséges frizurára vágyunk. A tökéletes külsőért sok mindennek tesszük ki frizuránkat: festés, világosítás, göndörítés vagy épp hajvasalás. Ezek az eljárások legyenek akár tartósak, akár alkalmiak – komoly igénybevétel a haj számára. De itt a segítség, megérkezett a smartbond!

Te is régóta kipróbálnád a legfrissebb hajfestés-trendeket, valami látványos hajszínváltoztatásra vágysz?

Vagy régóta világosítod, melíroztatod a hajad és szeretnéd, ha nem sérülne extrém szőkítés esetén sem a frizurád?

Többé nem kell kompromisszumokat kötnöd – álmaid hajszíne roncsolás nélkül!

SMARTBOND szalonszolgáltatásunk maximális védettséget nyújt festés közben a hajnak, miközben a hajszerkezetet hosszan tartóan erősíti és újjáépíti. Ismerd meg a gyönyörű festett haj titkát, károsodás nélkül!

smartbondMiért van szükség kiemelt védelemre a hajszálaknak?

A haj szerkezetének 97%-a keratin. A külső rétege a kutikula réteg, melyet kis lemezkék alkotnak. Ez adja a haj fényét, ragyogását. Az olyan eljárások, mint a festés, szőkítés, dauerolás, károsítják ezt a réteget. A haj veszít vízmegkötő képességéből és ekkor tapasztalhatjuk, hogy töredezett és száraz tapintású válik.

A szőkítés az egyik legmegterhelőbb eljárás a haj számára. A hidrogén-peroxidot tartalmazó szőkítők, a kezelés során áthatolnak a kutikula rétegen és belülről világosítják a hajat. Nemcsak maga a szőkítés roncsolja a hajat, de mivel megbontja a hajszálak külső rétegét, így azok sokkal érzékenyebbek lesznek a káros környezeti hatásokra is. Ha nem figyelünk oda hajunk jelzéseire, számolnunk kell azzal, hogy a károsodás olyan mértékű lesz, hogy csak egy drasztikus hajvágással lehetséges helyrehozni – emellett jelentős hajhullást is tapasztalhatunk.

Megtaláltuk a tökéletes védelmet, amit ezentúl te is minden festés alkalmával biztosíthatsz hajkoronádnak! Szalonjainkban a szőkítést SMARTBOND hajkötés-sokszorosító kezeléssel egészítjük ki, így a folyamat nem károsítja a hajszálakat. A SMARTBOND bejut a hajszálakba és megakadályozza annak roncsolódását, még gyakori vagy extrém világosítás esetén is.

smartbond

Mi az a SMARTBOND?

  • A legújabb hajkötés-erősítő és kötéssokszorosító technológia. A L’Oréal Kutatási és Innovációs központja az elmúlt 100 év tudományos ismereteit használta fel a hosszú távú forradalmi hajápoló technológia megalkotására.
  • A SMARTBOND hatékonyságát a maleinsav és az olyan gondosan összeválogatott hatóanyagok kombinációja adja, mint a keramidok és polimerek. Ezek együttes ereje nem csak óvni, de képes erősíteni és teljesen újjáépíteni a keratinrostokat.
  • Tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípusra: a sérült, érzékeny és gyenge szálú, ritka, lelapuló, a festett vagy melírozott hajra is
  • A termék úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.
  • Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatáshoz lehet használni, például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is. Az idén is töretlenül hódító pasztell hajszínek esetében például kifejezetten fontos a használata, hogy elkerüljük a haj károsodását az intenzív szőkítés miatt, ugyanakkor a gyönyörű színt is megőrizhetjük, elkerülve a hamvas hajszín besárgulását.

smartbondNőként sokunknak jellemző tulajdonságunk, hogy mindig más hajat szeretnénk, mint amivel a természet megáldott. Az egyeneset göndörítjük, a göndört egyenesítjük, a szőkét feketére festjük, a sötét hajat világosítjuk… A mindennapos hajvasalás is komoly igénybevétel a haj számára, ugyanígy a forró levegővel való formázás is. Hajszárító, hajvasaló, göndörítő – ezek már a mindennapjaink részei, de nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy ezek nagyon megviselik frizuránkat, hiszen égetik a hajszálakat, károsítják a hajszerkezetet és a hajhagymák növekedésére is kedvezőtlen hatással vannak. A SMARTBOND otthoni ápoló terméke remek megoldást nyújt a hajroncsolódásra!

Miért érdemes a SMARTBONDot választanod?

  • mert óvja a hajat a roncsolódástól, még az extrém károsító kezeléseknél is (dauer, szőkítés)
  • megsokszorozza és erősíti a kötéseket, valamint a hajszerkezetet
  • bármilyen hajkezelés alkalmával jól alkalmazható, legyen az festés, vágás vagy szárítás
  • a most legdivatosabb festések esetében, mint a balayage ombre, pasztell hajfestés, hamvas szőke színek -tökéletes és tartós végeredményt nyújt
  • az összes hajtípus esetén alkalmazható, így mindenki frizuráján képes jótékony hatásait kifejteni

Ragaszkodsz gyönyörű, festett tincseidhez? Nem kell lemondanod róluk! Ezzel az eljárással minden hajszálad egészségesen újul meg. Egyetlen kezelés már elég ahhoz, hogy hajad visszanyerje természetes állapotát és ragyogását. Az otthoni formázástól roncsolódott hajat is regenerálja, de a károsodás megelőzésére és a hajszerkezet építésére is remek választás – ráadásul a szalonszolgáltatást tökéletesen kiegészíti az otthoni használatra való SMARTBOND kondicionáló, melyet megtalálsz szalonjainkban, hogy a frizurád hosszan őrizze tartását, színét és erejét!

smartbondMOSTANTÓL SZALONJAINKBAN IS ELÉRHETŐ A SZOLGÁLTATÁS! Válassz a legújabb SMARTBOND kezelések közül:

SMARTBOND Hajkötés-sokszorosító, szerkezetépítő kezelés (az árhoz hozzáadódik még a hajvágás és szárítás ára is)6400 Ft
SMARTBOND Hajkötés-sokszorosító, szerkezetépítő kezelés hajfestés, szőkítés vagy balayage mellé+3200 – 6400 Ft (a felhasznált anyag mennyiségétől függően)
SMARTBOND Hajkötés-sokszorosító, szerkezetépítő kezelés szőkítés és balayage ombre mellé+ 3200 – 6400 Ft (a felhasznált anyag mennyiségétől függően)

Te se bíznád frizurád szépségét és egészségét a véletlenre? Szeretnél a tökéletes forma és szín mellett az ápolásra is figyelmet fordítani?

Jelentkezz be szalonjainkba és válaszd SMARTBOND hajkötés-sokszorosító kezelésünket, mely segít visszaállítani egészséges és élettel teli hajadat, így a szőkítést és festést is bátran bevállalhatod – tiéd lehet álmaid hajszíne, hátrányok nélkül!

gombonline bejelentkezés-Buda

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel