Kezdőoldal / Beauty Academy / Sminktanfolyam – Hétvégi intenzív oktatás az alapoktól

Sminktanfolyam – Hétvégi intenzív oktatás az alapoktól

Sminktanfolyam - Hétvégi intenzív oktatás az alapoktól

Sminktanfolyam – Hétvégi intenzív oktatás az alapoktól

Még soha nem sminkeltél? Jelentkezz bátran akkor is, mert oktatóink az alapoktól kezdik a képzést, hogy minden lépést profin elsajátíthass!

A Szabó Imre Make Up School gyakorlati és elméleti képzése során olyan szaktudást kapsz, amivel akár 2 nap alatt is elsajátíthatod a legfrissebb sminktrendeket, hogy a hétköznapokon és a különleges alkalmak előtt is a legjobb formába hozhasd magad! Oktatásunk során a prémium minőségű Karaja Make Up legújabb kollekcióját használjuk, mely minden alapanyagot biztosít a hibátlan, de természetes hatású smink eléréséhez. 

   Professzionális sminktanfolyam 

Következő időpontok:

2018. január 13-14. (MEGTELT!)

2018. március 3-4. (6 szabad hely)

 

Helyszín: Budai szalonunk és oktató stúdiónk (1013 Krisztina krt. 45.)

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Szeretnél részt venni oktatásunkon, de csak az egyik nap tematikája kecsegtető számodra? Van egy jó hírünk! Csatlakozhatsz csak az egyik napra is, minden résztvevőnknek oklevelet adunk át a képzés elvégzéséről! Szuperintenzív oktatásunk a következőképpen épül fel:


1. nap, szombat 15:00-20:30

Az első napon megtanulhatod egy tökéletes nappali smink elkészítésének menetét! Megtudod, hogyan sminkeljük a problémás, pattanásos vagy heges bőrt, illetve hogyan sminkeljük szépen az idősödő bőrt, természetes szépséget kölcsönözve viselőjének. A tökéletes SELFIE MAKE UP titkai rád várnak: Tanuld meg a profi kontúrozás, vagyis 3D alapozás művészetét néhány óra alatt! Témák, amiket érintünk: tökéletes bőr titka, 3D alapozás, archoz és szemformához illő sminkelés lépései, tökéletes száj és szemöldök formázás. A résztvevők ezután gyakorlatban is bemutatják a látottakat, teljes sminket készítenek Szegődi Anita segítségével. A nap végén egy csodás sminkkel, elméleti anyaggal és magabiztos tudással távozol majd, hogy otthon már a tanultakat egyedül is el tudd készíteni!


2. nap, vasárnap 9:00-17:00

Hogyan készíts tökéletes sminket magadnak és másoknak is? Elsajátíthatod a technikát, amivel valóban tökéletes lehet a sminked, vagyis hogyan készíts magadnak hibátlan makeup-ot, akár öt perc alatt, a reggeli rohanásban is! Megtanulhatod a profi highlighter használatot és azt is, hogyan varázsolj dús ajkakat magadnak. A fő szerep a SZÍNEKÉ! Török Móni sminkoktatónk segít abban, milyen termékeket válassz és alkalomhoz illően hogy sminkeld ki profin és tartósan akár magad, akár mást. Nálunk a helyed a 2. napon is, ha a sminkelés művészetének legmagasabb szintjét szeretnéd elérni! Hidd el, Te is képes vagy rá!

Jelentkezhetsz akár az egyik napra is: első napon 25.000 Ft-ért a második napon pedig 35.000 Ft-ért vehetsz részt oktatásunkon!  Jelentkezz most, és kedvezményesen 55.000 Ft-ért vehetsz részt a két napos tanfolyamon!

Az oktatás részleteiről, az oktatókról, anyagokról és a jelentkezés menetéről minden megtudhatsz, ha lejjebb olvasol az oldalon!

Untitled-1

   Az oktatókról:

A sminktanfolyam minőségét szakembereink szaktudása garantálja, melyet az évek során elvégzett munkák során szereztek.

Szegődi Anita sminkes és sminkoktató, kozmetikus, Xtreme Lashes szempilla mester-stylist

“A sminkben vannak alap szabályok, de az alkotás a csillagos ég, és attól jó sminkes a sminkes, ha mer alkotni, nem él a szigorú szabályokkal. Talán ez sok másra is igaz!”

Anita 2008- óta több száz menyasszony sminkjét készítette el országszerte, hihetetlen nagy tapasztalat van az esküvői és a fotózásokra készülő sminkek terén. Jelenleg is több piacvezető esküvői magazin sminkeseként napi szinten készít profi sminkeket minden stílusban. Tapasztalt előadóként pontosan tudja, hogy  milyen technikákat és milyen apró trükköket kell átadni a továbbképzések hallgatóinak, hogy tökéletes esküvői sminket  tudjanak a hétköznapokban készíteni. Az esküvői workshop-on kívül, Anita tartja a 2 napos tanfolyam első napját is,  amely a smink előtti bőrápolásról, a tökéletes alapozásról és az arcformák szerinti kontúrozott, 3D sminkek készítéséről szól.

Török Móni, a L’Oréal Paris sminkese, magazin – és divatfotós

“15 évet dolgoztam a divatszakmában modellként, de 8 éve úgy döntöttem, hogy utat engedek kreativitásomnak és Make up artist leszek. Az oktatás során betekintést nyerhetnek tanulóim a kifutók háttér világában, mesélek tapasztalataimról, élményeimről.”

Referenciáim között szerepelnek Budapest legnagyobb divateseményei:

Marie Claire Fashion Days, Elle Divatnapok , hazai tervezők bemutatói, look book-ok, katalógusok, divatmagazin megjelenések itthon és külföldön egyaránt.

Küldetésemnek tartom, hogy szépség és sminktanácsaimmal segítsem őket nőiességük kiteljesedésében és az elsajátított praktikák, technikák segítségével otthon is bármikor meg tudjanak újulni.

Geiger Zsófia sminkes és sminkoktató, kozmetikus, Xtreme Lashes szempilla-stylist

Zsófi kétszeres magyar bajnok sminkesként és korábbi “Év Sminkeseként” mindig lépést tart a legfrissebb sminktrendekkel. Évente több száz menyasszony, és olyan hírességek szépültek nála, mint Kocsis Korinna szépségkirálynő vagy Tallós Rita színésznő.

Hosszú évek makeup trendjeinek tapasztalatait minden tanulónk számára személyre szabottan adja át – így garantáltan megismerheted a szakma legnagyobb titkait! Zsófitól megtanulhatod a 3D sminkelés művészetét lépésről lépésre felépítve, megtudhatod, hogyan használd a különböző anyagokat és ecseteket a saját szemformádhoz és arcformádhoz illően, sőt, arról is minden megtudhatsz, milyen színekkel érdemes dolgoznod, hogy tökéletes végeredményt kapj.

   Az oktatásról részletesen

Képzésünk tematikus felépítésű, 2 napos tanfolyamunk témáit mindig az aktuális trendek és a legnépszerűbb technikák szerint választjuk meg!

Minden tanfolyamunk szuper intenzív, ami azt jelenti, hogy a lehető legtöbb elméleti és gyakorlati anyagot adjuk át a legrövidebb idő alatt.  Az oktatásunk eredményessége magasan a legjobb, hiszen egy speciálisan összeállított komplex tananyag segítségével sajátíthatják el tanulóink a szükséges modulokat.

Előképzettségre nincsen szükség! A speciális tananyag felépítése miatt várjuk mindazok jelentkezését, akik akár az alapoktól szeretnének megtanulni profin sminkelni, akár a már meglévő tudásukat emelnék egy magasabb szintre!

Mit tartalmaz a sminktanfolyamunk ára?

  • A teljes elméleti és gyakorlati képzés díját profi sminkoktatóktól
  • Az oktatás ideje alatt használt Karaja Make Up anyagokat és eszközöket. Nálunk nem kötelező megvásárolnod a tanfolyam kezdete előtt az általunk ajánlott ecsetkészleted. A tanfolyam végén, ha elégedett voltál az általunk biztosított termékek minőségével, természetesen megvásárolhatod azokat!
  • Az oktatás elvégzéséről kiállított diplomát három nyelven (magyarul, angolul, és olaszul)
  • A tanfolyam ideje alatt teljes étel-ital ellátást (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítők, kávé)

Lemondás esetén fontos, hogy szerdáig tájékoztass minket erről. Amennyiben nem teszed, és mégsem tudsz megjelenni az oktatáson az előleget levonjuk regisztrációs költségként. Sajnos nekünk is vannak fix költségeink a részvételeddel kapcsolatban, azonban, ha időben szólsz, tudjuk ezt módosítani. Köszönjük megértésed!

   Résztvevőink mondták

Nagyon alapos és profi oktatás volt, benne sűrű programokkal! Rengeteg elméleti anyagot kaptunk, amiből sokat tanultunk és bármikor elővehetjük, ha szükségünk van rá (színelmélet, arcformák, kontúrozási technikák, bőrápolás stb). A 2. oktatási nap (gyakorlat) nagyon jókedvűen telt, hiszen egymást kellett sminkelnünk (délután pedig egy modellt). Mindenki nagyon ügyes volt, és sok-sok új információval gazdagodtunk! Finom volt az ingyenes étel-ital ellátmány is, például a Paleo sütik! 🙂

/Varga Erika Mária, Budapest/

Voltam már néhány oktatáson, de eddig valóban ezt éreztem a leghasznosabbnak. Igazán színvonalas volt, gondoskodtatok a kényelmünkről, semmi negatívat nem tapasztaltam. A nagyszerű oktatókról nem is beszélve, rengeteg segítséget kaptam a szakmámhoz! Köszönöm!

/Agárdi Fanni, Budapest/

Imádtam a tanfolyam minden pillanatát. Az oktatók nem csak tudásukkal, de kedvességükkel és kisugárzásukkal is hozzájárultak a fantasztikus élményhez! Hála nektek jó úton járok hogy valóra váltsam régi álmom és sminkes legyek.

/Mihálkó Erika/

Miért gyere hozzánk?

Mert nálunk olyan sminkesektől tanulhatsz, akik nem csak oktatnak, hanem aktívan dolgoznak is a szakmában, napi szinten készítik a szebbnél szebb sminkeket és az évek során nagy tapasztalatra tettek szert a különböző bőrtípusok, arcformák, korok és stílusok szerinti sminkek elkészítésében.

Mert sminoktatónk egyben kozmetikus is, így az alapképzésen különös hangsúlyt fektetünk a bőrtípusok és sminkelésük megismerésére, hiszen a modellek, menyasszonyok, vendégek bőre a legritkább esetben tökéletes, ezen pedig a sminkesnek kell segítenie.

Mert sminkeseink pontosan tudják, hogyan lehet ebben a szakmában sikereket elérni és ezt minden oktatáson meg is osztják hallgatóinkkal, hogy elindíthasd saját sminkes karriered is!

Mert mi minden anyagot biztosítunk az oktatásokon, kizárólag professzionális Karaja Make up termékekkel dolgozunk és semmilyen vásárlási kötelezettséged nincs – emellett természetesen exkluzív, inspiráló környezettel várunk!

OKTATÓINK SMINKES MUNKÁI:

A 2 napos sminktanfolyam anyaga

JELENTKEZZ MÁRCIUS 3-4-I SMINKTANFOLYAMUNKRA MOST ÉS 10% KEDVEZMÉNNYEL VEHETSZ RÉSZT RAJTA!

Íme egy kis ízelítő sminkoktatásunkról, oktatóink elmondják miért érdemes a Szabó Imre Makeup Schoolnál tanulni! 

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével és e-mailben küldjük a további információkat 1 napon belül!

Untitled-1

GYIK

Szükséges-e előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez?

Nem. Professzionális sminktanfolyamunk tematikáját úgy építettük fel, hogy előképzettség nélkül, teljesen kezdőként érkező tanulóink is magabiztosan elsajátíthassák az új ismereteket. Oktatóink az alapoktól kezdik az képzést, a különböző sminkelési technikák mellett az eszközök és termékek helyes használatát is megtanulhatod.

Az oktatásra kell saját eszközöket vinnem?

Nem. Minden résztvevőnknek biztosítjuk a szükséges sminkeszközöket és anyagokat a tanfolyamunk teljes idejére. Az oktatás alatt a prémium minőségű Karaja make up termékeit használjuk. Nincs kötelező vásárlás! Ha megtetszettek a termékek, és az oktatás után szívesen rendelnél belőlük, erre természetesen van lehetőség.

Csak az egyik nap tematikája érdekel. Részt vehetek egyetlen napon is?

Igen. Sminktanfolyamunk mindkét napjának úgy építettük fel a tematikáját, hogy egymástól függetlenül is profin elsajátíthatóak legyenek az új ismeretek. A teljes sminktanfolyamon való részvétel széleskörű, profi tudást az a sminkelés művészetében, de csak a szombati, vagy csak a vasárnapi napon is garantáltan profi tapasztalatokat szerezhetsz.

Jelentkeztem az oktatásra, befizettem az előleget, de közbejött egy program és mégsem tudok részt venni a képzésen. Mi a teendő?

Amennyiben mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, kérjük, ezt mihamarabb jelezd e-mailben (vipprogram@szaboimre.hu) vagy telefonon (+36 70 942 63 48), mert az előleget csak abban az esetben áll módunkban visszatéríteni, ha az oktatást megelőző csütörtökig (2016. október 13.) lemondod a jelentkezésed.

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?

Az ár tartalmazza a képzés során felhasznált anyagokat, a teljes elméleti és gyakorlati oktatást, professzionális fotósorozatot a kész munkákról, 3 nyelven kiállított diplomát a tanfolyam elvégzéséről és étel-ital fogyasztást.

Biztosítanak modellt a képzésen?

A sminktanfolyamunkon a tanulóknak természetesen lehetősége lesz gyakorlatban is bemutatni a tanultakat. A résztvevők egymáson gyakorolják a látottakat a biztosított eszközökkel és anyagokkal.

Hol lesz a sminktanfolyam?

2 napos sminktanfolyamunk exkluzív helyen, a budai szalonunkban kerül megrendezésre. Cím: 1013, Budapest, Krisztina krt. 45.

Ajándékba szeretném adni a sminktanfolyamon való részvételt. Tudok más nevével jelentkezni?

Igen. Amennyiben ajándékba szeretnéd a részvételt adni, az ajándékozott nevével, de a saját e-mail címeddel jelentkezz, mert a szükséges információkat (fizetés, helyszín, tematika) a jelentkezéskor megadott e-mail címre küldjük ki. Megjegyzésben kérlek jelöld, hogy nem saját részvételre jelentkeztél.

A sminkoktatáson készült profi fotósorozatot hogyan kapom meg?

Résztvevőink számára e-mailben juttatjuk el a professzionális fotózás képeit, a képzést követően 1 hónapon belül.

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén írj nekünk a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címre vagy sürgős esetekben várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel