Kezdőoldal / BLOG / Sminktetoválás – a tökéletes mindennapi megjelenésért

Sminktetoválás – a tökéletes mindennapi megjelenésért

Sminktetoválás - a tökéletes mindennapi megjelenésért

Sminktetoválás – a tökéletes mindennapi megjelenésért

A sminktetoválások világát már hosszú ideje a természetesség uralja, és nem is véletlen – a legfejlettebb sminktetováló technikákkal már neked is gyönyörű szemöldököt, dús ajkakat vagy igéző tekintetet keretező tusvonalat készít sminktetováló szakemberünk, ismerd meg szalonjaink sminktetováló szolgáltatásait!

   Szemöldöktetoválás – a legfejlettebb 3D technikákkal

Ha a lehető legtermészetesebb hatású szemöldökre vágysz, a forradalmi microblading technológiát érdemes kipróbálnod. A sminktetováló  tetováló gép nélkül, egy speciális kézi szerszámmal, fájdalommentesen pigmentálja a szemöldök területét. A lehető legvékonyabb szálakat érhetjük el ezzel a módszerrel, melyek tökéletesen beleolvadnak a szemöldök szőrbe, és szinte láthatatlanul dúsítják és formálják azt. A végeredmény annyira természetes, hogy észrevehetetlen a különbség az eredeti és a tetovált szálak között. A pigmenteket széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a szemöldöködhöz leginkább illő árnyalatokat válogathasd ki. A hybrid technikával, ami satírral egészíti ki a microbladinget, még szebb, kidolgozottabb hatást lehet elérni – a tökéletes 3D hatás egyéni adottságoktól függően 1-2 évig tart, az anyag szépen lassan felszívódik, így nem kell tartanod a foltos kopástól.

A természetes hatású szemöldökök másik kedvelt technikája a 3D soft powder, azaz púderes hatású szemöldöktetoválás. Ez a technika a satírozás újragondolása és remek választás, ha vendégünk szemöldökének tökéletes árnyékolására törekszünk. Titka abban rejlik, hogy a szemöldök eleje világosabb színű, kevésbé hangsúlyos, így a lágy színátmenet gyönyörű és természetes hatást kelt. A technika a sminkelésből ered, a festés a szemhéjpor használatához hasonlít, nem a ceruzához. A több szín használata, és finom egymásra satírozása tökéletes választás a hiányos szemöldök pótlására. 

A soft powder egy különleges típusa az ombre szemöldöktetoválás, ami szintén porhatású – az egyik legnagyobb hajfestési trendről, az ombre festésről mintázva a világosabb és sötétebb szálszínek játékával és tökéletes árnyalásával készítik. A világosabb, kevésbé hangsúlyos részek és az erősebb kiemelések gyönyörű, és még természetesebb hatást keltenek, a szemek pedig tökéletes keretet kapnak. A színek keverése, és finom egymásra satírozása tökéletes technika a mai divatos, formás szemöldökök készítésére.

Érdemes kipróbálnod a szemöldöktetoválást, ha…

  • Ha hiányzik a szemöldököd, vagy nagyon ritkás, hiányos
  • Halvány, fakó a színe
  • Túl rövid, vagy nem megfelelő az íve
  • Balesetben sérült, heges stb.

sminktetovalas

   Szemhéjtetoválás – a gyönyörű tekintetért 

Az utóbbi években szinte a legközkedveltebb eljárás, és nem véletlenül. Akik rendszeresen sminkelnek, nem érzik magukat „mezítelenül”, ha lemossák a szemfestéket. Vagy, azért döntenek mellette, mert nincs már kedvük sminkelni. Szemhéjtetováláskor gyakorlatilag a szempillatöveket kötjük össze egy vonallal, és igény szerint ez a vonal különböző vastagságú lehet.Itt is egy pontos berajzolással kezdődik a művelet, megbeszéljük, hogy milyen ívben, formában, vastagságban érjen véget a felső, külső szemhéjon a vonal. A tetoválást mindig zárt szemen végezzük, az elkészítési idő alsó-felső vonal esetében kb.1.5 óra. Ebben az esetben is egy var képződik mely, kb. 4 nap alatt esik le. Közvetlenül a tetoválás után a szem bedagad, de ez kb. 24 óra alatt elmúlik.

Ajánljuk a szemhéjtetoválást azoknak, akik: olyan profi tusvonalat szeretnének mindennap viszont látni, melyet kifejezetten szakember képes elkészíteni, és azoknak is akik szeretnék, ha tekintetük kifejezőbb lenne, szempillájuk pedig dúsabbnak látszanának, valamint olyan hölgyeknek is, akik gyors reggeli elkészülésre vágynak.

   Ajaktetoválás – kontúrozva vagy satírral 

Az utóbbi években a kontúr mellett fokozatosan előtérbe kerül az ajak teljes vagy részleges satírozása. Látványos és rendkívül természetes eredményről beszélünk, mert nemcsak az ajkak formáját lehet ezáltal korrigálni, hanem a szájszínt is lehet élénkíteni és nem utolsósorban a rúzsozás szükségtelenné válik  a szájtetoválás hosszú időre biztosítja az ajkak legideálisabb formáját.  A szín kiválasztásánál döntő fontosságú a bőrtípus, és a száj színe és árnyalata, valamint, hogy milyen elképzelések vannak: halványabb, pasztelles árnyalatot, vagy intenzívebb, élénk színt képzel el a vendég.

Szájkontúr tetoválás kb. 60 percet vesz igénybe, a félsatír 1-2 órát, a teljes satír pedig 2-3 órát. Fontos tudnivaló: Satír készítésekor az ajkak beduzzadnak, de ez másnapra lehúzódik. Amennyiben egy gyenge varasodás fellépne, ez 3-4 nap alatt esik le. Herpeszre hajlamosaknál javasolt a tetoválás előtti napokban herpeszellenes készítmény szedése!

   Orvosi mikropigmentáció – fejbőrre

A mikropigmentálás új innovatív területe már az egész világon hódít: ez az erősen ritkuló vagy kopasz fejbőr kozmetikai tetoválása. Ez a technika tökéletes választás bárkinek kopaszodás, hajhullás és ritkulás vagy bármilyen betegség okozta hajvesztés ellen. A végeredmény egy profi kozmetikai tetováló mestertől a valóságtól alig megkülönböztethető hajimitáció, így viselőjének hosszú ideig nem kell a ritkuló foltok látványa miatt aggódnia. Az orvosi mikropigmentáció a legbiztonságosabb, kedvező árú és tartós eredményt ígérő választás – nincsenek a műtét után visszamaradó hegek, vagy ritkás optikai megjelenés egyes helyeken, mint hajátültetés során.

A fejbőr tetoválása speciális mikropigmentáló készülékkel történik, ami garantálja a pontos, tartós és természetes hatású végeredményt. Az egyéni adottságoktól függően a többi kozmetikai tetováláshoz hasonlóan a hajtetoválás tartósságára körülbelül 1-3 évig lehet számítani. A fejbőrbe vitt festékanyag fokozatosan halványul el, nincs egyenetlen kopás és foltok. Az eljárás a későbbiekben tetszés szerint megismételhető újra.

   Amire érdemes odafigyelned…

A kevesebb sokszor több!

Szintén nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a sminktetoválás céljával: ez nem báli smink. Természetes szépségünket hivatott kiemelni, hatását tekintve is a minél természetesebb eredmény a végcél, hogy minden alkalomra tökéletes legyen pillantásunk, ajkunk vagy szemöldökünk.

Figyelj a testedre!

Mint minden beavatkozásnak, ami a testünket, azaz a bőrünket érinti, vannak ellenjavallatai. Mit kell tehát figyelembe venni, mielőtt meghozod a döntést? A külső tényezők könnyebben felismerhetők, ilyen pl. egy anyajegy, bármilyen bőrelváltozás, gyulladás, seb a bőr felszínén, stb. A belső tényezők csak rákérdezéssel állapíthatók meg, pl. magas vérnyomás, fertőzéses betegségek, allergia és számos más ok, amikről érdemes a beavatkozás előtt egyeztetni. Ezért fontos a beavatkozás előtti konzultáció a profi sminktetoválóval, aki minden kérdésedre választ tud adni!

   Nouveau Contour – az orvosi tetoválás élén

A Nouveau Contour ® orvosi műszer engedéllyel a legmodernebb technológián alapuló digitális, számítógép vezérelt mikropigmentáló gépeket gyártó cég. Az intelligens medical tetováló gép megfelel a legmagasabb egészségügyi (EN 46001) és minőségi (ISO 9001) elvárásoknak.

A Nouveau Contour ® kizárólag új higiéniai modulokat használ. Minőségi garanciával bíró, több, mint 50 színárnyalat közül választja ki szakemberünk a vendége számára a legmegfelelőbb pigmentet. A válogatott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a festékek bent maradnak a bőrben, az évek alatt fokozatosan elhalványodnak de nem színeződnek el, végig stabil árnyalatot tartanak.

A Permanent make-up feladata az arc harmóniájának megteremtése, a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tételével, azaz a karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával a bőr tónusához igazodó színekkel. A legfontosabb dolog, ami megkülönbözteti a sminktetoválást a tetoválástól: az élettartama. A valódi tetoválás a bőr olyan rétegeibe hatol, amitől az eredmény végleges, nem kopik ki, azaz örök életre szól. A sminktetoválás a bőr felső rétegét érinti, néhány év alatt kikopik. Így ha időközben változnak a trendek, megunjuk a jelenlegi formát, vagy vonásaink változása, fejlődése miatt valami másra vágyunk, a legmodernebb technológiákkal könnyen elkészíthetőek mindig a legfrissebb trendeknek megfelelő formák, stílusok.

   Vendégeink mondták

Imádom, hogy nem kell reggelente hosszasan rajzolgatni a szemöldökömet -főleg gyerekek mellett – hanem mindig tökéletes formában van! Anita hybrid technikával tetoválta már több mint fél éve, és azóta is gyönyörű a színe. Minden nőtársamnak ajánlom!

/T. Brigitta, Budapest/

Nagyon élettelen, fakó a szám, így régóta szemeztem már az ajaktetoválással. Egy nőies cseresznyés árnyalatot választottam, ami nagyon szép karaktert adott az arcomnak. Mindenképp visszamegyek, ha elhalványodott a szín, legközelebb valami barack színt fogok kipróbálni.

/K. Emese, Pécel/

Szegődi Anita egy igazán vagány cicás szemet tetovált nekem, nagyon szeretem! Munkában is és buliban is szuperül mutat, bizalommal ajánlom!

/D. Krisztina, Székesfehérvár/

Nouveau Contour Sminktetoválás Árak

Szájkontúr40.000 Ft
Szájkontúr félsatírral60.000 Ft
Szájkontúr teljes satírral80.000 Ft
Szemkontúr alul - felül45.000 Ft
Szemkontúr csak felül35.000 Ft
Szemkontúr csak alul30.000 Ft
Szemöldöktetoválás Microblading technikával50.000 Ft
Szemöldöktetoválás púder-satír technikával55.000 - 70.000 Ft
Szemöldöktetoválás Hybrid technikával (Mikroblading + satír)55.000 Ft - 70.000 Ft
Korrekció 15.000 Ft
Ismételt sminktetoválás 2 éven belül20% kedvezménnyel
Bővebben itt olvashatsz a Nouveau Contour sminktetoválásról!
.

Orvosi mikropigmentáció – fejbőr tetoválás

 

Konzultáció tesztkezeléssel egybekötve20.000 Ft (A tesztkezelés ára az eljárás végleges árából levonásra kerül.)
Mikropigmentáció tenyérnyi területen (halántékon/fejtetőn)80.000 Ft-tól
Mikropigmentáció fejtető + korona területen150.000 Ft-tól
Mikropigmentáció teljes fejtetőn350.000 Ft-tól

.

Nézd meg Szegődi Anita sminktetoválónk és tetováló trénerünk munkáit – Te is kipróbálnál valami hasonlót?

Kattints a a képre a nagyobb méretért!

   Orvosi mikropigmentáció – sminktetoválás oktatás

A Szabó Imre Beauty Academy fejlődni vágyó kozmetikusok előtt is megnyitja kapuit: Szegődi Anita mikropigmentáló szakember, sminktetováló és tetováló tréner intenzív 1-3 napos képzések keretében oktatja a jövő tehetséges sminktetoválóit. A természetes és hosszan tartó hatást biztosító orvosi mikropigmentáció tökéletes technika  a különböző területek tetoválására, legyen szó akár az ajkakról, a szemöldökről vagy fejbőrről. Sajátítsd el Te is profi oktatótól a legújabb, legnépszerűbb tetoválási technikákat és tudnivalókat, tudj meg többet mikropigmentációs képzéseinkről:

Bármelyik területen is próbálnád kis szívesen a permanent makeup tetoválást, profi sminktetoválónkra, Szegődi Anitára nyugodt szívvel rábízhatod magad! Jelentkezz be Anitához egy konzultációra, amikor részletesen átbeszélhetitek az elképzeléseidet, a tetoválás menetét, egyeztetitek a pontos árat és időpontokat – majd legyen Tiéd a régóta vágyott, természetes hatású és hosszan tartó sminktetoválás!

 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel