Kezdőoldal / Beauty Academy / Szemöldöktetoválás tanfolyamok – microblade és púderes technikák

Szemöldöktetoválás tanfolyamok – microblade és púderes technikák

Szemöldöktetoválás tanfolyamok - microblade és púderes technikák

Szemöldöktetoválás tanfolyamok – microblade és púderes technikák

Kezdő vagy és szeretnéd eltanulni a tökéletes szemöldök tetoválás titkát? Esetleg ismersz már néhány technikát, de még többet szeretnél tanulni profi szakemberektől?

Akkor válassz hatékony és eredményes képzést!

Szemöldök tetoválás – oktatás kezdőknek és haladóknak Szegődi Anita vezető kozmetikusunk segítségével. Lesd el a tökéletes szemöldök titkát, tanuld el a legújabb technikákat!

Figyelem! Tanfolyamunkon csak KOZMETIKUS végzettséggel lehetséges a részvétel!

Kezdőként egy kis ízelítő a sminktetoválás fogalmáról:

A sminktetoválás egy nagyon nagy felelősséggel járó alkotás, mely kizárólag profi eszközökkel és bevizsgált orvosi minősítésű anyagokkal történik. Ez az a terület, melyet nem érdemes bárhol megtanulni, érdemes nagyon körültekinteni és valóban megfelelő szakemberhez fordulni, aki nem csak maga az oktatás anyagával foglalkozik, hanem tanácsadással is ellát! Mivel nagy odafigyelést igényel, ezért nálunk csak személyes,vagy 2 fős oktatással találkozol, hogy Szegődi Anita sminktetoválás oktató a lehető legtöbb figyelmet tudja Rád szentelni. Oktatásunkon a kozmetikus tanulók minden esetben alap csomagot kapnak kézhez, mellyel azonnal el tudnak kezdeni gyakorolni. Hogy mit tartalmaz az alap csomag, azt megtalálod modulonként megtalálod!

Válaszd a számodra megfelelő, személyre szabott oktatást és jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

,


  1 napos Microblade tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt:

Hallottál már a Microblade szemöldök tetoválás technikáról és szeretnéd elsajátítani azt? Válaszd 1 napos tanfolyamunkat, akár kezdőként, akár haladóként is! Tanfolyamunkon a részvétel kozmetikusi végzettséggel lehetséges.

Mi is pontosan a Microblade technika?

Microbladinget – vagy más néven embroidery – már ősidők óta alkalmaznak a nők, nem egy új keletű dolog. Mivel a technika keletről származik, ezért gyakran szokás japán vagy késes eljárásnak is nevezni. A kézi tetoválás miatt a szemöldök tetovált szálai jóval vékonyabbak, lágyabbak, mint gépi szálazás esetén így még szabad szemmel is alig megkülönböztethető a természetes szőrszálainktól. Legnagyobb előnye abban rejlik, hogy többféleképp rendezhetjük el a szálakat, így a vendég szemöldökének egyedi szélirányához igazíthatjuk a microblade tetoválást, a még természetesebb hatás elérésében. A legjobb választható technika, színét és formáját hosszan őrzi.

Mit is tartalmaz 1 napos képzésünk?

 Elméleti és gyakorlati oktatás  

 • Sminktetoválás története, és minden Microbladehez szükséges eszközök, anyagok, higiénia ismeretéről
 • Bőrtípusok, bőranatómia és arcformák
 • Pigmentek és színelmélet
 • Microblade-japán módszeres szemöldök elkészítése, szabályok, utóápolás, korrekció – tanácsadással
 • Szemöldök felépítése, tervezése és rajzolása
 • Microblade gyakorlás szilikon lapon
 • Microblade elkészítése modellen
 • IDŐTARTAM: 8 óra

Alap csomag: Kizárólag prémium minőségű Nouveau Contour termékek

 • 1db Szemöldök előrajzoló ceruza
 • 1db szemöldök mérő
 • 1db microblade kézitoll
 • 4doboz micropenge (7,12,14,17)
 • 1db pigment
 • 4db utóápoló termék

Jelentkezz oktatásunkra az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Ára: br. 120.000 Ft


  1 napos soft powder – púderes hatású szemöldök tetoválás tanfolyam haladó kozmetikusoknak:

Már ismered a sminktetoválás rejtelmeit de szeretnéd az új technikákat is megtanulni? Ismerd meg a tökéletes púderes hatású szemöldököt, sajátítsd el tanfolyamunk keretében!

Milyen a soft powder szemöldök tetoválás?

Ez a technika a satírozás újragondolása és remek választás, ha vendégünk szemöldökének tökéletes árnyékolására törekszünk. Titka abban rejlik, hogy a szemöldök eleje világosabb színű, kevésbé hangsúlyos, így a lágy színátmenet gyönyörű és természetes hatást kelt. A technika a sminkelésből ered, a festés a szemhéjpor használatához hasonlít, nem a ceruzához. A több szín használata, és finom egymásra satírozása tökéletes választás a hiányos vagy hiányzó szemöldök pótlására.

 Elméleti és gyakorlati oktatás: 

 • Sminktetoválás története és a tetováláshoz szükséges eszközök, anyagok, higiénia ismerete
 • Bőrtípusok, bőranatómia és arcformák
 • Pigmentek és színelmélet
 • Sminktetoválás elkészítése, szabályok, tetoválás menete,szemöldök tetoválás típusok, utóápolás, korrekció – tanácsadással
 • Szemöldök felépítése, tervezése
 • Szemöldök rajzolás, szimmetria gyakorlása
 • Púder hatású szemöldök elkészítése modellen
 • IDŐTARTAM: 8 óra

Alap csomag: Kizárólag prémium minőségű  Nouveau Contour termékek

 • 1db Szemöldök előrajzoló ceruza
 • 1db szemöldök mérő
 • 2db pigment
 • 4db utóápoló

Jelentkezz oktatásunkra az oldal alján, az űrlap kitöltésével!

Ára: br. 140.000 Ft 


  1 napos ombre hatású szemöldök tetoválás tanfolyam haladó kozmetikusoknak

Már ismered a smink tetoválás alapjait és szeretnél tovább fejlődni a szemöldökök terén is? Válaszd ombre hatású szemöldök tanfolyamunkat, ismerd meg a legújabb technikákat!

Milyen az ombre szemöldöktetoválás?

A soft powder technikához hasonlóan az ombre szemöldöktetoválás is porhatású – az egyik legnagyobb hajfestési trendről, az ombre festésről mintázva a világosabb és sötétebb szálszínek játékával és tökéletes árnyalásával készítik. A világosabb, kevésbé hangsúlyos részek és az erősebb kiemelések gyönyörű, és még természetesebb hatást keltenek, a szemek pedig tökéletes keretet kapnak. A színek keverése, és finom egymásra satírozása remek technika a hiányos vagy hiányzó szemöldök pótlására és a ma divatos szemöldökök készítésére.

 Elméleti és gyakorlati oktatás: 

 • Sminktetoválás története és tetováláshoz szükséges eszközök, anyagok, higiénia ismerete
 • Bőrtípusok, bőranatómia és arcformák
 • Pigmentek és színelmélet
 • Sminktetoválás elkészítése, szabályok, tetoválás menete,szemöldök tetoválás típusok, utóápolás, korrekció – Tanácsadással
 • Szemöldök felépítése, tervezése
 • Szemöldök rajzolás, szimmetria gyakorlása
 • Ombre hatású szemöldök elkészítése modellen
 • IDŐTARTAM: 8 óra

Alap csomag: Kizárólag prémium minőségű Nouveau Contour termékek

 • 1db Szemöldök előrajzoló ceruza
 • 1db szemöldök mérő
 • 2db pigment
 • 4db utóápoló

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Ára: br. 140.000 Ft

   Tanulóink mondták

Anita nagyon figyelmes, kedves oktató volt, örülök, hogy tőle tanulhattam! Az 1 napos microblade tanfolyam gyors és nagyon produktív képzés volt, azonnal el tudtam kezdeni utána a szálas tetoválással foglalkozni. 

/G. Anita, Budapest/

3 napos oktatáson vettem részt a Szabó Imre szalonok sminktetoválás képzésén, és imádtam! A szalonban nagyon kedvesek voltak velem, az oktatás nagyon hasznos volt, minden kérdésemre választ kaptam, és magabiztosan kezdhettem el utána a saját karrieremet építeni ilyen téren.

/T. Virág, Budapest/

A tökéletes anyagot és gépet kerestem, hogy szájat, szemet és szemöldököt is a legtermészetesebb hatással, maradandóan tudjam elkészíteni. A Nouveau Contourt választottam és Szegődi Anita oktatót, ami nagyon jó döntés volt, mert tökéletesen átadta tudását a sminktetoválásról. A púderes szemöldöktetoválás jelenleg a legnépszerűbb tetoválásom, a vendégeim imádják.

/B. Blanka, Kaposvár/

  Nouveau Contour eszközökről és anyagokról 

A Nouveau Contour ® orvosi műszer engedéllyel a legmodernebb technológián alapuló digitális, számítógép vezérelt mikropigmentáló gépeket gyártó cég. Az intelligens medical tetováló gép megfelel a legmagasabb egészségügyi (EN 46001) és minőségi (ISO 9001) elvárásoknak.

A gép precíz Chip technológiának köszönhetően külön programok állnak rendelkezésemre, hogy a szakember kiválaszthassa, milyen területen fogok tetoválni – ennek megfelelően más-más munkafolyamatot tud végezni a gép medical program (fejbőr tetoválás), szemöldök, szem vagy száj funkció esetén.

A Nouveau Contour ® kizárólag új higiéniai modulokat használ: az általa gyártott kézifejben egy, egyszer használatos elemben található a tű és a tűvezető is, mely szintén hozzájárul a fertőzések elkerüléséhez. Minőségi garanciával bíró, 51 színárnyalat közül választhatja ki a szakember a vendége számára a legmegfelelőbb pigmentet. A válogatott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a festékek bent maradnak a bőrben, az évek alatt fokozatosan elhalványodnak de nem színeződnek el, végig stabil árnyalatot tartanak.


Üdvözöllek Kedves Kozmetikus Kolléganő!

Immár több, mint 4 éve dolgozom a Szabó Imre szalonban, ahol, mint vezető Deynique kozmetikus, sminktetováló, sminkes és tréner élem ki a kreativitásom. Rengeteg tapasztalat és közös munkák vannak hátunk mögött. Büszkén jelenthetjük ki, hogy együttműködő hozzáállással, közös reménnyel és rengeteg bele fektetett energiával az egyik legprofibb kozmetikává nőttük ki magunkat – erről többet is megtudhatsz kozmetikai oldalainkon is.

Sminktetoválói ismeretem megszerzése 6 évvel ezelőtt kezdődött, azóta természetesen rengeteg képzésen, kongresszuson vettem részt bővítve ezzel a tudásomat. Fő trénereimet szeretném kiemelni: Bartus Márta adott legelőször stabil tudást, ezután bővült tudásom azokkal a szemináriumokkal, melyekre invitált.

Császár Zsuzsát és tehetséges fiát Chris Nay-t említem, akik sokat adtak a már meglévő tudásomhoz, és tőlük kaptam a gondolatot, hogy van lehetőség nemzetközi képzésre is, ahol hatalmas tudásra lehet szert tenni és csodálatos élményekkel gazdagodni. Ez volt a Permanent Make Up World Conference – Sminktetováló Világ Konferencia, mely Amszterdamban került megrendezése.

Kiket ismerhettem meg? Rengeteg pozitív, lelkes, nagy hitű embert: Igazi művészeket, mert művészetük nem csak a szakma iránt mutatkozik meg, hanem már a lépéseikben, szavaikban is. Mi mind azok vagyunk, akik szeretettel végezzük a munkánkat. Élveztem Amszterdam minden percét, megismertem sminktetováló mestereket, a Miracle eyebrow technikát – sok munkám készül ezzel a technikával, vagy legalábbis egy nagy részét alkalmazom, mert, mint minden alkotásba, itt is érdemes bele vinni a saját tapasztalatot, kreativitást. Nemcsak a sminktetoválás tudásomat bővítettem, hanem az esztétikai részt is, ami egy ideje már terveim közt szerepelt – mégpedig a hajas fejbőr, hegek, areola (azaz mellbimbó) tetoválása.

Kozmetikai oktatások, konferencia sminkes-trénerként már van pár éves tapasztalatom, és most már örömmel segítek megtanulni a tetoválás művészetét. Boldog vagyok hogy taníthatok, tudást adhatok át. Mindig fel fogok nézni azokra az Alkotókra, akik szintén nagyon sikeresek és képzik magukat. Nem vagyunk egymásnak konkurencia, alkotók vagyunk és azok is maradunk.

Várlak sok szeretettel,

Szegődi Anita, sminktetováló, vezető kozmetikus és sminkoktató

Szegődi Anita saját szemöldök tetoválás munkái

Anita további munkáit megtalálod Esztétikus Sminktetoválás oldalán: http://szaboimre.hu/csomagok/szegodi-anita-munkai/

Szívesen megtanulnál akár 2 vagy 3 különleges Microblading technikát is? Jelentkezz különböző tematikájú 1 napos oktatásainkra kedvezményesen!

Ha 2 tanfolyamra jelentkezel 1 napos oktatásaink közül, a második képzés árából 20.000 Ft kedvezményt adunk!

Ha mindhárom 1 napos szemöldöktetoválás oktatásra jelentkezel (microblade, soft powder, ombre hatású), 60.000 Ft kedvezményt adunk a harmadik képzés árából!

FIGYELEM! CSAK KOZMETIKUSOK VEHETNEK RÉSZT A TANFOLYAMON!

Te is kipróbálnád a hosszan tartó és természetes hatású szemöldököt? Jelentkezz be Szegődi Anitához, aki a legújabb Microblading és Soft Powder technikákkal gyönyörű, ívelt szemöldököt formáz neked!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel