Kezdőoldal / Hírek és akciók / Szépülj velünk kedvezményesen!

Szépülj velünk kedvezményesen!

Szépülj velünk kedvezményesen!

A jó megjelenés bizony elengedhetetlen az élet minden színterén – otthon a párunknak, a munkahelyünkön a kollégáinknak, a jeles alkalmakon a családnak és barátoknak szeretnénk legjobb formánkat mutatni. A jó megjelenés kulcsa a jó szakember, hiszen nemcsak minőségi kezelésre veszi frizurád, bőröd vagy körmeid, de segít megtalálni hozzád illő stílust is! Egy profi szakemberhez eljutni nem olcsó dolog, de pénztárcától függetlenül minden nő megérdemli, hogy minőségi szépítkezésben és kényeztetésben legyen része.

Épp ezért döntöttünk úgy, hogy szalonjainkban most exkluzív lehetőséget biztosítunk vendégeinek! Újonnan induló, folyamatos last minute ajánlatainknak köszönhetően 15% kedvezménnyel vehetik igénybe szalonjaink egyes szolgáltatásait!

Hogyan működik a Szabó Imre Hair & Beauty Last Minute lehetősége?

A Szabó Imre Hair & Beauty Facebook-oldalán mindennap közzétesszük szalonjaink másnapra érvényes akcióit: azaz, hogy budai vagy pesti szalonunkban mely szakemberünkhöz, milyen időpontra és szolgáltatásra lehet 15% kedvezménnyel bejelentkezni. Vendégeinknek napjában többször is közzétesszük a másnapra szóló lehetőségeket, hogy a számukra érdekes szolgáltatásra azonnal be tudjanak jelentkezni online kedvezményesen. Minden napra egyedi kód készül a kedvezményes bejelentkezésekhez, amit csakis a rávonatkozó napon lehet igénybe venni, a Facebook szövegekben megjelölt helyen, időpontban és szakembernél.

Miért éri meg figyelni a Last Minute Ajánlatainkat?

Mert olyan exkluzív szolgáltatásokat is közzéteszünk, mint az ombre festés vagy teljes körű kozmetikai kezelések, melyeket máskor csak teljes áron vehetnek igénybe vendégeink. Mindennap és mindkettő szalonunkban van lehetőség változatos kedvezményes szolgáltatásokra bejelentkezni, ehhez csupán Facebook oldalunkat érdemes követni.

A Last Minute akciónkban szalonjaink minden munkatársa részt vesz, így páratlan lehetőséged van a vezető szakembereinkhez is kedvezményesen érkezni!

facebook post kisebbKiknek szól a Last Minute lehetőség?

Minden kedves érdeklődőnek, aki akár betért már vendégként szalonunkba, akár nem, de régóta vágyik minőségi 3D szempillára vagy szeretné kipróbálni más szolgáltatásunkat 15% kedvezménnyel! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szembe találkozott egy neki szimpatikus szolgáltatásunkkal a Facebookon Last Minute ajánlataink között és szeretne profi kezek között szépülni!

Hogyan veheted igénybe a 15% kedvezményt?

A 15% kedvezmény csak az online bejelentkezett vendégeinknél vehető igénybe! A kedvezmény csakis a rá vonatkozó napon, a Facebook posztban jelölt helyszínre, időpontra és szakemberre vonatkozik. A kódot “SZISZ(megfelelő dátum)” mindig a szolgáltatás napjához igazítjuk. (Tehát ha január 10-re hirdetjük meg akciós ajánlatainkat, a kód “SZISZ0110” ). Kérlek, mindig figyelj arra, hogy megfelelő kóddal jelentkezz, hiszen ez naponta változik. Online bejelentkezésnél a “Megjegyzés” rovatba írd a kódot.

Kísérd figyelemmel Facebook oldalunkat, vedd igénybe kedvezményes szolgáltatásainkat és szépülj minőségi alapanyagokkal, exkluzív környezetben, profi szakemberek által akár mindennap!

online bejelentkezés

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel