Kezdőoldal / BLOG / Szponzorált grafikus gyakornoki képzés

Szponzorált grafikus gyakornoki képzés

Szponzorált grafikus gyakornoki képzés

Szponzorált grafikus gyakornoki képzés – Legyél csapatunk tagja!

A Szabó Imre Marketing School & Management marketing képzései mellett 2016-ban elindította grafikus gyakornoki képzéseit is. A program során a lelkes és tanulni vágyó grafikus palánták rengeteg gyakorlati feladat megoldásával fejleszthetik tudásukat, kreativitásukat és stílusérzéküket. A grafikai tanulmányok tökéletes kiegészítője képzésünk, mely alatt saját oktatóink is intenzíven készítik fel a résztvevőket az ilyen jellegű munkákra. Most elindul iskolánkban egy szponzorált grafikus gyakornoki program is, mellyel a legjobbak számára karrierlehetőséget is kínálunk cégünknél.

– Hogyan is működik a szponzorált grafikus gyakornoki program? –

Jelentkezz csapatunkba, ha már rendelkezel grafikusi előképzettséggel, vagy folyamatban vannak tanulmányaid és szeretnéd kamatoztatni elméleti tudásodat, gyakorlatot szerezni. Ismered a különböző Adobe programokat, mint például a Photoshop, Illustrator, Indesign és Premiere és szeretnéd a programokkal kapcsolatos tudásod fejleszteni.? Szívesen tanulsz már tapasztalt grafikusoktól és nem ijedsz meg az egyéni vagy csapatmunkától sem?

Intenzív oktatásainkkal és heti rendszerességű irodai jelenléttel rövid idő alatt rengeteget fejlődhetsz. Online megjelenések mellett megismerheted az offline, nyomdai anyagok szerkesztését is és munkáid megjelennek rendezvényeinken, szalonjainkban. Bővítheted szakmai portfóliódat és ha igazán tehetséges vagy, karrierlehetőséget is ajánlunk csapatunkban!

Grafikusi Programunk felépítése

Grafikusi Programunk Alap- és Mesterképzésből áll, melyek 3-3 hónapot ölelnek fel! 

Az Alapképzés során gyakornokaink intenzív elméleti grafikai oktatást kapnak. A megszerzett tudást utána az online marketing felületeink kreatívjainak készítésével a gyakorlatban is elmélyítheti!

A Mesterképzés folyamán a digitális felületeink központi részein, a landing page-en található felületek szerkesztésében is részt vállalhat gyakornokunk, továbbá az offline anyagaink, például szórólapok, árlisták, vagy promóciós anyagok  kivitelezésében is aktívan részt vehet!

Mi vár rád a gyakornoki programunk során?

 • Profi grafikus háttérrel és oktatásokkal ismerheted meg a szakma rejtelmeit, oktatóink segítségével fejlesztjük software tudásodat
 • Munkáid nagy követőszámú weboldalainkon, social media oldalainkon jelennek meg
 • WordPress alapú oldalak szerkesztése, kreatív anyagok készítése
 • Social media elemek készítése (poszt-, borítókép, hirdetésanyag)
 • Webes szerkezet felépítése (bannerek, bejegyzések)
 • Webshop fejlesztés
 • Weboldal arculattervezés és szerkesztés
 • Kiadványok, nyomdai anyagok készítése
 • A nálunk töltött gyakorlati idő után 2 nyelven kiállított referenciát biztosítunk
 • Intenzív, gyakorlatias jellegű oktatások
 • 2-3 három hónapos betanítás után legjobb gyakornokainknak karrierlehetőséget ajánlunk

– Szeretnéd megismerni munkáinkat? –

Profi grafikusainkkal és gyakornokainkkal együtt dolgozva már már rengeteg online és offline munkát felmutathatunk a beauty világában. Rendezvényeken, szalonjainkban és magazin és online megjelenésekben is otthon vagyunk. Ismerd meg anyagainkat, melyekből megláthatod, milyen stílusunk és milyen munkákban vehetsz részt akár Te is! Munkáink több honlapon is megjelennek. a Szabó Imre Hair & Beauty mellett több luxus kozmetikai céget, a Deynique Cosmetics-et és ToxSkincare Cosmetics-et is mi képviselhetjük Magyarországon, így teljes grafikai anyagukat mi készítjük el.

– Programunkról mondták –

“Tanuló grafikusként mindig új lehetőségeket keresek a fejlődésre, így találtam meg a Szabó Imre Marketing School & Management grafikus programját is. Egy szuper csapatban tanulhattam és fejlődhettem, míg ott dolgoztam és örömmel láttam, hogy más gyakorlati helyekkel ellentétben munkám értékes volt és tényleg megjelent nyomtatásban, online felületeken.”- Alexandra

– Szponzorált grafikus gyakornoki képzésünk menete –

 • Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és szakmai portfólióval lehet, mely alapján megismerhetjük a jelöltek stílusát, eddig megszerzett tudását. Ez után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezővel és megbeszéljük a próbamunka feltételeit és leadásának határidejét.
 • A próbamunka leadása után pár nappal értesítjük a sikeres pályázókat és leírjuk a képzés pontosabb részleteit.
 • Ez után egy személyes beszélgetésen szeretnénk megismerni a jelöltek ambícióit, személyiségét és stílusát, felmérjük a jövőbeli terveket, lehetőségeket
 • A képzési idő 2-5 hónap, ez alatt intenzíven oktatjuk a gyakornokokat, hogy minél hamarabb felvehessék a tempót és sikeresek lehessenek a feladatok elvégzésével.

– Legyél csapatunk tagja szponzorált grafikus gyakornokként! –

Tanulj profiktól és szerezz valódi, gyakorlati jellegű tudást és tapasztalatot! A jelentkezés egyszerű! Várjuk fényképes önéletrajzodat és szakmai portfóliódat az info@szaboimre.hu e-mail címre és mi kapcsolatba lépünk veled képzésünkkel kapcsolatban!

Ha bármi kérdésed lenne a szponzorált grafikus gyakornoki képzés kapcsán, várjuk kérdéseidet az info@szaboimre.hu e-mail címen, vagy  hívásod a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap reggel 9:00 és 16:00 között.

.. Jelentkezés ..

 

Amennyiben érdekelnek gyakornoki képzéseink és programjaink az alábbi form kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk!

A kitöltést követően kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

Indítsd karriered Budapest leginnovatívabb szalonjánál! 🙂

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel