Kezdőoldal / Kozmetikai cikkek / GEM fototermolízis – végleges szőrtelenítés 40% kedvezménnyel

GEM fototermolízis – végleges szőrtelenítés 40% kedvezménnyel

GEM fototermolízis - végleges szőrtelenítés 40% kedvezménnyel

Végleges szőrtelenítés a legkorszerűbb eljárással!

A legújabb végleges szőrtelenítő eljárás, a GEM fototermolízist, a villanófényes epilálás legkorszerűbb változata, mellyel biztonságosan, égési sérülések nélkül érhető el a kívánt hatás!

LEM1205coverimage209A vendégek modern, aktív életmódjához a kozmetikai kezeléseknek is alkalmazkodni kell, így minden eljárásnál alapelvárás már, hogy  gyors, fájdalommentes és kíméletes legyen, hogy az igénybe vevők a napi tevékenységüket tovább folytathassák és ne generáljon akadályozó tényezőt a kozmetikai szolgáltatás. Így a szőrtelenítő eljárások területén is a folyamatos fejlődés volt a jellemző, melynek következményeképp az IPL technika tovább fejlesztéséből létre jött a GEM fototermolízis. A GEM fototermolízis úgy nevezett fényérzékeny kezelés, ami azt jelenti, hogy alkalmazása csak az őszi és téli időszakban lehetséges. Ha szeretnél a következő nyáron már tartósan sima lábat vagy akár hónaljat, akkor ne habozz, mert tavasszal már késő lesz beteljesíteni a vágyad…

Nincs több felesleges eredménytelen kezelés és égési sérülés, eljött a GEM fototermolízis korszaka, mely áttörés a szőrtelenítési eljárások területénNe kockáztass, válaszd a 100%-os, végleges szőrtelenítő módszert, mely a legbiztonságosabb és biztos eredményt garantál! Szalonunkban a legnagyobb szakértelemmel várunk spa luxus környezetben, ahol igazi hercegnőnek fogod magad érezni!

Lejárt az IPL ideje! Itt egy forradalmian új, és biztonságos végleges szőrtelenítő eljárás a GEM Fototermolízis

Végleges szőrtelenítés GEM fototermolízissel a következő területekre:

  • bajusz
  • áll
  • hónalj
  • bikini vonal

Nagyobb területre is kalkulálunk kedvezményes árat kuponos vendégeink számára, de ezt kizárólag az első személyes találkozás alkalmával tudjuk megtenni, miután láttuk a kezelendő területet.

 
Gemfototermolízis_02

A legjobb szőrtelenítési módszer Kocsis Korinna ajánlásával

A fototermolízis az IPL és más  fényterápiás kezelésekkel szemben 100%-osan biztonságos! Nem okoz égési sérüléseket, nem erősíti meg a kezelt terület mellett lévő szőrszálakat, ami az eddig fényterápiás módszerek alkalmazásánál sajnos előfordulhatott.

Gemfototermolizis_03Az utóbbi években megjelentek az olcsó készülékekkel történő, mindenhol elérhető villanófényes (IPL) eljárások. Sajnos, ezek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt. Igaz, a kezelés ugyan olcsó, de hosszú távon nem hozza a várt eredményt.

Sokan vannak, akik már jó néhány IPL kezelésen részt vettek, és néhány hónap után csalódottan tapasztalták, hogy a kezelt szőrszálak “visszanőttek”. A lézeres kezelés hátránya pedig, hogy nem minden esetben szakértő személy  végzi a kezeléseket, és sajnos sok a visszaélés ezekkel a professzionális gépekkel.

Nyugat-Európában kizárólag magas színvonalú orvos esztétikai rendelőkben végezhetnek lézeres kezelést, orvos szakemberek felügyelete mellett. Ez sajnos kis országunkban nem mondható el.

Néhány szó a GEM fototermolízisről

A korábbi IPL és lézer technikákkal szemben ez a modern technológia alkalmazása kordában tartja a kibocsátott energiát, és ennek következtében az égéses sérülések előfordulásának kockázata, minimalizálódik. Mivel az energia a teljes impulzus alatt egyenletesen oszlik el, a hatásos impulzus így lényegesen hosszabb és jobban kihasználható.

A speciális számítógépes vezérlésnek köszönhetően a GEM technológia gépei a fényvillanás energiáját a bőrfelület alatt, 4 mm mélységben egy egyenletes sík mentén adják le ott, ahol a kozmetológia témakörébe tartozó problémák találhatók. A 10-30 ezred másodperces, 20 kw-os fényvillanást a szövetekben lévő festékanyag, a melanin felveszi és hővé alakítja. Ez az eljárás egy egyszerű mechanizmuson alapul.

Gemfototermolizis_04

Miért a GEM fototermolízis?

-biztonságos, nincs égési sérülés

-nem okoz szövetkárosodást

-már 2-3 alkalom alatt is rengeteg szőrtüsző pusztul el, 8. alkalom alatt már 90%-os a szőrtelenség mértéke!

-növekedésgátlóként is funkcionálGemfototermolizis_05

-aknés gyulladt bőr kezelésére is alkalmas

 A kezelés ismétlésére 6-8 hetente kerül sor.


Aknés, szeborreás, gyulladt bőr kezelése GEM fototermolízissel 

Ezzel az eljárással az aknék is jól kezelhetők, különösen az intenzív bakteriális hátterűek. Pusztító hatással bír a baktériumokra, így rekord sebességgel és hatásosan kezeli a gyulladásokat.

A GEM fototermolízis kizárólag a baktériumokra korlátozódik és semmi hatással sincs a környező szövetekre, azaz nem károsítja azokat.

A teljes fájdalom- és komplikációmentes fototermolízis kezelés mellett nincs szükség a mellékhatásokkal járó, sokszor nem veszélytelen gyógyszeres kezelésre vagy a fájdalmas nyomkodásra, így megteremti ennek a bőrproblémának a kíméletesebb megoldását.

A kezelésről

A kezelendő felületet  alaposan megtisztítjuk, fertőtlenítjük, a berendezés kezelő egységét frissen fertőtlenítjük. A tesztlövések ellenőrzését követően szakemberünk a berendezést megfelelően beprogramozza. A  szem védelmében a kezelés teljes időtartamára  vendégünknek és a kezelést végző szakembernek egyaránt védőszemüveget biztosítunk.  A kezelést végző szakember precízen végighalad a kezelendő területen, és  elvégzi az adott terület bevilágítását. A  kezelés kicsit kellemetlen, de teljesen fájdalommentes.

A kezelés előtti feladatok

A lézeres szőrtelenítésre már úgy érkezz, hogy a kezelendő területen 2-3mm borosta legyen. Kezelés előtt kerülendő a gyantáztatás, ideális megoldást a borotválás jelent. A szőrtelenítést megelőző 2 hétben kerülni kell az erős napfényt és a szoláriumot is.

Gemfototermolizis_06

Mi a teendő a kezelést követően?

A kezelés utáni első 2 hétben az elhalt szőrszálak kihullanak. Így ebben az időszakban kerülendő az erős napsugárzás, szoláriumozás, hiszen ekkor még fennáll a megégés veszélye. Közvetlenül a szőrtelenítés után a bőr kipirosodhat, illetve érzékennyé válhat. A pirosság általában másnapra megszűnik, de az érzékenység még 1-2 napig megmaradhat. Ezért általában azt javasolják, hogy a szőrtelenítés utáni 2-3 napig ne menj szaunázni, sportolni, mert az izzadság irritálhatja a bőrt.

Hány kezelés szükséges?

A GEM Fototermolizis már az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüszőt elpusztít, látványos eredményt 5-6 kezeléssel tudunk elérni, a 8. alkalom után pedig átlagosan 90%-os szőrtelenségre számíthatsz! A kezelés ismételésére 6-8 hetente kerül sor.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

Az alkalmazott fototermolízis berendezés gyorsasága miatt rövid idő alatt elvégezhetők a kezelések. A kezelt felület nagyságától függően akár 2-30 perc alatt elvégezhető a kezelés, ami után  még aznap folytathatod a megszokott napi tevékenységedet.

Gemfototermolizis_07

Tekintsd meg 40 %-os kedvezményes árlistánkat!

A végleges szőrtelenítés új dimenziója! A forradalmi technológia elérhető a Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában, próbáld ki te is, szépülj és szabadulj fel profi kezek között! A kezeléseket budai szalonunk vezető kozmetikus szakembere Szegődi Anita végzi. Ha kérdésed merülne fel fordulj hozzánk bizalommal a buda@szaboimre.hu email címen és a lehető leggyorsabban válaszolunk.

gomb6

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel