Kezdőoldal / VIP partnerek / Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter ceremóniamester

Üdvözöllek!

Hunyi Péter ceremóniamester vagyok!

Immáron ötödik éve halmozom azokat a hétvégéket, amikor is a boldog párokkal együtt osztozhatok életük sorsdöntő pillanatában. Nem voltam soha vőfély, tehát minden elcsépelt népies vonástól mentesen végzem a feladatomat. Mivel eredendően ceremóniamesterként kezdtem a pályafutásomat, így inkább az elegáns, modern esküvőkre kérnek fel.

Gondoljátok végig, hány olyan pillanatot tudtok mondani az életetek során, amikor minden számotokra fontos személy ott van tőletek éppen csak egy karnyújtásnyira és együtt osztoztok a sorsdöntő pillanataitokban?!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult időt a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetitek.

Ez alól nem kivétel a ti esküvőtök sem! A jó esküvő alapja a harmónia! Harmónia a vendégeitekkel és harmónia az értetek és szeretteitekért dolgozó stábtagokkal. Ennek a harmóniának a megteremtésére hivatott a Ceremóniamester!
Az idő múlik, de a szerep nem változik!
Átalakulóban van a világ, ahogyan minden körülöttünk. Átalakultak az esküvők is, és a szokások is, egy dolog azonban megmaradt. Minden közösségben lennie kell egy olyan karakternek, aki magára ölti a „őrző” szerepét. Az ő feladata az, hogy a népes kompánia élére álljon és mutassa az utat a többiek számára.
Döntsd el magadban!
Első lépésként, döntsd el magadban, mit szeretnél az esküvődön. Ha a modern, mai esküvők irányába kacsintgatsz, akkor egy ceremóniamestert javaslok esküvődhöz. Ha viszont a hagyományos jellegű esküvőket kedveled, ami bővelkedik a népies szokásokban, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy vőfélyt keressetek.
Ha ceremóniamestert választasz, akkor kezdj el időben keresgélni, ugyanis a piac eléggé behatárolt. Nagyon kevés olyan ceremóniamester van, aki valóban profi és színvonalas szolgáltatást tud nyújtani ezen a téren.

Ne hagyd az utolsó pillanatra!
Sokan úgy gondolják, hogy bőven ráérnek majd ceremóniamestert keresni az esküvő előtt 2-3 hónappal. Vigyázat! Könnyedén hoppon maradhattok, ugyanis a kicsit is előre látó pároknál az a növekvő tendencia figyelhető meg, hogy az esküvő előtt, legalább 6-8 hónappal, már le is foglalják a legszignifikánsabb szolgáltatókat.

Díjak:

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” ceremóniamester kategóriában győztem.

www.hunyipeter.hu

ugrás fel