Kezdőoldal / VIP partnerek / Koralia szalon

Koralia szalon

Koralia szalon

Szalonunk több mint  tíz éve várja ügyfeleit. Ez alatt az idő alatt számtalan menyasszonyt varázsoltunk hercegnővé élete legboldogabb napján. Ruháink között a legegyszerűbbtől a legkülönlegesebb darabokig minden megtalálható. A ruhák Swarovski kristályokkal, finom csipkékkel, különleges, kézi gyöngyözéssel díszítettek.

Folyamatosan megújuló ruhakészlettel, nagy modell és méret választékkal várjuk a menyasszonyokat, koszorús lányokat. A mintegy 150 darabos készletünk ruháit kölcsönzésre és eladásra egyaránt kínáljuk, de van rendelhető ruhákból álló kollekció is. A korábbi évek modelljeit folyamatosan, kölcsönzési ár alatt kiárusítjuk. Aki sehol nem találja meg a neki tetsző modellt annak saját elképzelése alapján, méretre varrjuk meg álmai ruháját, akár kölcsönzésre is.Szalonunkban a menyasszonyi toalett minden kiegészítője megtalálható egy helyen, nem kell többfelé szaladgálni a kellékekért. Menyasszonyi fejdíszek, nyakék szettek, fátylak, kesztyűk, gyűrűpárnák, táskák és cipők széles választékával várjuk az ide látogatókat.

A menyasszonyi ruhákon kívül természetesen menyecske ruhákkal is foglalkozunk, valamint gyermek és felnőtt koszorúslány ruhákból is nagy választékot tartunk.

A VIP KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE: 10%

ugrás fel