Kezdőoldal / VIP partnerek / Szertartásvezető

Szertartásvezető

Szertartásvezető

A szertartásvezetésről“Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán.”

-Johann Wolfgang von Goethe

Az esküvő egyik legfontosabb pillanata, a szív mélyéig, lélekbe hatoló szertartási ceremónia, amikor kimondjátok a boldogító IGEN-t, egymás ujjára felhúzzátok örök szerelmetek jelképét a gyűrűt, fogadalmat tesztek egymásnak vagy éppen megköszönitek szüleiteknek azt a féltő gondoskodást, sok-sok törődést, mellyel felneveltek, hogy ezen a szép napon egymáséi lehessetek….

A szokások,  az aktuális trend időről – időre megváltozik, így van az esküvők esetében is. Napjainkban inkább az egyediségen van a hangsúly, egyre többen vágytok tematikus, egy adott stílust követő egyedi esküvőre, ahol kifejezhetik önmagatokat. Ez keltette fel azt az igényt, hogy a ceremónia vagy szertartás is az esküvő, a lakodalom helyszínén történjen meg, teljesen személyre szabott szolgáltatással.

szertartasvezeto

A házasság egyben szentség is, szerelmetek, egymás iránti szeretetetek, tiszteletetek, felelősségvállalásotok megpecsételése, a nagy napon egymásnak tett fogadalmatok által csoda születik: létrejön egy új család, a Ti családotok, a Ti szeretetközösségetek.

Mit nyújtok Számotokra?

  • Egyedi, személyre szóló esküvői szertartás levezetését
  • Magyarország területén bárhol igénybe vehető a szolgáltatást
  • Bármelyik napon  és napszakban igényelhető a szertartásvezetés, éjszakai esküvőre is
  • Meghitt, emlékezetes pillanatokat
  • Magyar-angol nyelven is igénybe vehető a szertartásvezetést
  • Házassági évfordulók esetében (5-10-15-25  év) megerősítő szertartás levezetését

Az esküvői szertartást vezetni kiváltság és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és e meghitt pillanatot veletek tölthetem.

Vegyétek fel velem a kapcsolatotérdeklődjetek a szabad időpontokról! Osszátok meg velem az elképzeléseteket és megbeszéljük, megtervezzük egyedi személyre szóló szertartásotokat! A találkozásig is örömteli, boldog készülődést kívánok!

Elérhetőség:

szertartasvezeto

Czellar Nelly
szertartásvezető
Telefon: +36 30 391 9449

E-mail: polgariszertartasvezetes@gmail.com
Weboldal: http://www.szertartasvezetes.com

ugrás fel