Kezdőoldal / egyéb / 1 hónapos intenzív barber – fodrász oktatás

1 hónapos intenzív barber – fodrász oktatás

1 hónapos intenzív barber - fodrász oktatás

1 hónapos intenzív barber továbbképzés, heti 2 napban

Intenzív tanfolyamunk időtartama 1 hónap, mely magába foglal heti 2*6 óra oktatást kijelölt vezető fodrászunk által. Az elméleti és gyakorlati továbbképzési napokat résztvevőnk igényeihez igazítjuk! Egyéni képzésünk során oktató fodrászod maximális figyelmét élvezheted. Kérlek vedd figyelembe, hogy 1 hónapos oktatásunk továbbképzésként zajlik, így szakmai alaptudás szükséges a részvételhez!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Hogyan épül fel 1 hónapos képzésünk? Tudj meg róla többet!

Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött hónap alatt?

  • Precíz leválasztások, vágás vonalak, az arc karakteréhez és a vendég személyiségéhez passzoló frizuratervezés
  • Szárítás technikák. Egyedi szárítástechnika – most lehetőséged nyílik neked is megismerni ezt a titkot!
  • Vágástrendek – Fejlődj nálunk, csakis a legfrissebb fodrász szakmai trendek szerint, profi oktató fodrászok által! Szabó Imre mesterfodrász fél évente részt vesz Londonban a legújabb fodrászati workshop-okon és oktatásokon, így szakembereink első kézből értesülnek a legújabb divatról és technikákról.
  • Professzionális Kérastase, L’Oréal Professionnel és organikus O&M termékek használata és hajregeneráló kezelések
  • Hajgyógyászati kezelés – hajhullás ellen, hajerősítésre nőknek és férfiaknak 100% natúr Oxygeni Hair termékekkel
Untitled design (10)

vágástrendek – szárítás

Untitled design (43)

igény szerint hajmodell

Untitled design (42)

professzionális felszerelés és anyagok

Untitled design (11)

3 nyelvű oklevél

1 hónapos intenzív képzésünk ára 180.000 Ft

  • Heti 2*6 órás oktatást 4 héten keresztül
  • A profi elméleti és gyakorlati tudásanyagot oktató fodrászaink és Szabó Imre mesterfodrász által, és friss oktató videókkal – mindezt egy exkluzív szalonban, luxus körülmények között tanulhatod meg egy kijelölt oktatófodrász mellett, aki felel a fejlődésedért, és azért, hogy minden szükséges tudásanyagot elsajátítsd. Oktató alkalmaidat a fodrász mellett munkaidejében töltöd, így tudod figyelni való vendégeken szemléltetve a technikákat, melyet saját hajmodellen is gyakorolhatsz majd.
  • A gyakorlati oktatásra igény esetén hajmodelleket biztosítunk.
  • Professzionális anyagokat, eszközöket és felszerelést a gyakorláshoz (tanulóinknak egyedül saját fodrász ollóval kell rendelkezniük)
  • 3 nyelven kiállított oklevelet a képzés elvégzéséről

Ízelítő Váczi Krisztián barber fodrász munkáiból:

Rólunk mondták…

Sokat tanultam a képzés alatt, az oktató 100%-ban megpróbálta átadni tudását, majd én is kipróbálhattam mindazt, amit tanultam modelleken. Az oktató nagyon odafigyelt arra, hogy lépést tudjak tartani, precízen és nagyon érthetően tanított. Csak ajánlani tudom!

/Nagy András – fodrász/

Az volt a legizgalmasabb rész, amikor a többalkalmas tanulás után én magam is kipróbálhattam tudásomat egy modellen, és az oktató végig segített, tanácsokat adott és biztatott. Több frizuralehetőséget átbeszéltünk, majd együtt döntöttünk arról, hogy milyen fazon állna a legjobban a modellnek és miért. Technikailag is rengeteget fejlődtem, és a férfi frizura trendekkel is sokkal jobban képbe kerültem.

/Faragó Áron – fodrász/

Szeptemberi hónapban töltöttem itt 8 alkalmat. Ez idő alatt Váczi Krisztinán mellett  tanulhattam és nézhettem, ahogy végzi a munkáját. Lehetőségem nyílt arra, hogy modelleket hozzak a szalonba és gyakoroljam a vágásokat. Végig mellettem volt oktatófodrászom, aki nézte minden lépésemet, és segített a nehézségekben. Az elmúlt hónapban megismertem a szalon hangulatát és a kedves kollégákat, valamint személyesen is találkoztam Szabó Imrével. Minden pályakezdő fodrásznak ajánlom ezt a képzést, segítséget, önbizalmat kapsz a vállalkozásod elkezdéséhez.

Külön köszönet oktatófodrászomnak, Váczi Krisztiánnak!

További sikeres éveket kívánok a szalonnak!

/Vad Szilvi – fodrász/

 

 

fodrász oktatás

Az oktatóról

Váczi Krisztián – barber, top stylist, hajgyógyász – Szabó Imre Hair & Beauty Pest

 

Szeretnéd megismerni és megtanulni a legújabb férfi hajvágás trendeket?

A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket?

Érdekel, hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár extravagáns formákkal vendégeidet?

Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon, ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Végzős fodrász tanulókét kezdtem a pályafutásom a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjában. Már gyermekkoromtól kezdve érdekelt a fodrászat, főleg a borbély szakma ,a borotválás, a tökéletes átmenetek készítése a férfi hajakba, de ahogy elkezdtem az iskolát és egyre többet tanultam, a női hajvágások és festési trendek is kedvenceim közé kerültek, ma már elégedett vendégeim százait szépítem a Szabó Imre Szalonok fodrászaként.

A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért képzem magam rendszeresen tovább a legaktuálisabb fodrász trendekkel kapcsolatban – a legnépszerűbb továbbképzéseken, bemutatókon folyamatosan jelen vagyok, hogy a legújabb vágási és festési divattal kápráztathassam el a vendégeket.

Vendégeim elégedettsége mellett fontos mesterem, Szabó Imre visszajelzése, akinek folyamatos támogatásával büszkén viselem a Szabó Imre Hair & Beauty feliratot. Tanulóimnak igyekszem minden tudásomat átadni, hogy hasonló elkötelezettséggel és lelkesedéssel végezzék munkájukat és tovább bővíthessék szakmai tudásukat. – Váczi Krisztián

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban természetesen lesz lehetőséged, így a tanultakat az oktatóval együtt gyakorolhatod.

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Vagy jelentkezz ugyanezen elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 1 318 0410

+36 70 635 2235

Email

pest@szaboimre.hu

ugrás fel