Kezdőoldal / Beauty Academy / 1 hónapos intenzív barber továbbképzés

1 hónapos intenzív barber továbbképzés

1 hónapos intenzív barber továbbképzés

1 hónapos intenzív barber továbbképzés, heti 2 napban

Intenzív tanfolyamunk időtartama 1 hónap, mely magába foglal heti 2*6 óra oktatást kijelölt vezető fodrászunk által. Az elméleti és gyakorlati továbbképzési napokat résztvevőnk igényeihez igazítjuk! Egyéni képzésünk során oktató fodrászod maximális figyelmét élvezheted. Kérlek vedd figyelembe, hogy 1 hónapos oktatásunk továbbképzésként zajlik, így szakmai alaptudás szükséges a részvételhez!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Hogyan épül fel 1 hónapos képzésünk? Tudj meg róla többet!

Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött hónap alatt?

 • Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött hónap alatt?

  • Precíz leválasztások, vágás vonalak, az arc karakteréhez és a vendég személyiségéhez passzoló frizuratervezés
  • Szárítás technikák. Egyedi szárítástechnika – most lehetőséged nyílik neked is megismerni ezt a titkot!
  • Vágástrendek – Fejlődj nálunk, csakis a legfrissebb fodrász szakmai trendek szerint, profi oktató fodrászok által! Szabó Imre mesterfodrász fél évente részt vesz Londonban a legújabb fodrászati workshop-okon és oktatásokon, így szakembereink első kézből értesülnek a legújabb divatról és technikákról.
  • Professzionális Kérastase, L’Oréal Professionnel és organikus O&M termékek használata és hajregeneráló kezelések
  • Hajgyógyászati kezelés – hajhullás ellen, hajerősítésre nőknek és férfiaknak

  1 hónapos intenzív képzésünk ára 169.900 Ft

  Mit tartalmaz képzésünk ára?

  • Heti 2*6 órás oktatást 4 héten keresztül
  • A profi elméleti és gyakorlati tudásanyagot oktató fodrászaink és Szabó Imre mesterfodrász által, és friss oktató videókkal – mindezt egy exkluzív szalonban, luxus körülmények között tanulhatod meg egy kijelölt oktatófodrász mellett, aki felel a fejlődésedért, és azért, hogy minden szükséges tudásanyagot elsajátítsd. Oktató alkalmaidat a fodrász mellett munkaidejében töltöd, így tudod figyelni való vendégeken szemléltetve a technikákat, melyet saját hajmodellen is gyakorolhatsz majd.
  • A gyakorlati oktatásra igény esetén hajmodelleket biztosítunk.
  • Professzionális anyagokat, eszközöket és felszerelést a gyakorláshoz (tanulóinknak egyedül saját fodrász ollóval kell rendelkezniük)
  • 3 nyelven kiállított oklevelet a képzés elvégzéséről

Rólunk mondták…

Sokat tanultam a képzés alatt, az oktató 100%-ban megpróbálta átadni tudását, majd én is kipróbálhattam mindazt, amit tanultam modelleken. Az oktató nagyon odafigyelt arra, hogy lépést tudjak tartani, precízen és nagyon érthetően tanított. Csak ajánlani tudom!” /Nagy András, fodrász/

Az volt a legizgalmasabb rész, amikor a többalkalmas tanulás után én magam is kipróbálhattam tudásomat egy modellen, és az oktató végig segített, tanácsokat adott és biztatott. Több frizuralehetőséget átbeszéltünk, majd együtt döntöttünk arról, hogy milyen fazon állna a legjobban a modellnek és miért. Technikailag is rengeteget fejlődtem, és a férfi frizura trendekkel is sokkal jobban képbe kerültem.” /Faragó Áron, fodrász/

 

Az oktatóról

Varga Szabolcs – barber, top stylist, hajgyógyász, Buda

Szeretnéd megismerni és megtanulni a legújabb férfi hajvágás trendeket?

A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket?

Érdekel, hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár extravagáns formákkal vendégeidet?

Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon, ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban természetesen lesz lehetőséged, így a tanultakat az oktatóval együtt gyakorolhatod.

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Vagy jelentkezz ugyanezen elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Email

buda@szaboimre.hu

ugrás fel