Kezdőoldal / BLOG / 2017-18 téli menyasszonyi haj trendek

2017-18 téli menyasszonyi haj trendek

2017-18 téli menyasszonyi haj trendek

2017-18 téli menyasszonyi haj trendek

A téli időszak mindenképp az egyik legromantikusabb évszak és tökéletes időpontot lehet találni arra, hogy jövendőbeli férjeddel esküt tegyetek egymásnak és kimondjátok a boldogító igent. Nyilván sok olyan felmerülő probléma akadhat, amit meg kell oldani, minthogy a téli hidegben nehogy megfázzál, ne csússz el a csillogó magassarkú cipődben a jeges úton. Ám ebben a stresszes de boldog időszakban sem szabad megfeledkezned hajadról. Gondosan meg kell nézned, hogy milyen hajstílus lenne a hozzád legjobban illő. Rengetegféle fazonú és stílusú frizurák vannak a hosszútól a rövidig és az egyszínűtől a szivárványig. A sok választási lehetőség közül azonban nehéz megtalálni azt az egyet, ami különleges lesz a számodra. Azért, hogy a hajad miatt legalább ne kelljen aggódnod, most összeválogattunk neked egy 2017-18 téli menyasszonyi haj trendek válogatást, ahonnan könnyen inspirálódhatsz az álomesküvődhöz.

Feltűzött

Egy menyasszony teendőinek a listáján biztosan ott van az a kérdés: Milyen hajam legyen az esküvőmön? Egyik klasszikus frizura, amit muszáj volt a 2017-18 téli esküvői haj trendjek válogatásunkba beletenni az elegáns feltűzött haj. Ez a hajstílus azért nagyon népszerű, mert a lehetőségek tárháza végtelen. Tegyél bele fonást, csillogó hajtűket, hagyjál szabadon néhány hullámos tincset a válladon vagy még kiegészítheted egy csodálatos fátyollal. Ne aggódj, egy egyszerűnek tűnő frizurát is fel lehet dobni néhány apró trükkel!

2017-18 teli menyasszonyi haj trendekLeengedett

Amikor esküvőre készülünk, akkor mindig valami bonyolult és látványos frizurával akarunk megjelenni, azonban sokszor a kevesebb néha több. A 2017-18 téli menyasszonyi haj trendek között most nem hiába került be a leengedett haj. Télen amúgy is szeretjük, ha hajunk le van engedve és takarja a vállunkat, hátunkat, de nem csak kényelmi szempontból jó, ha frizuránkat szabadon hagyjuk. Ha hosszabb hajad van, akkor gyönyörűen szétterül a hátadon és a válladon, arcodat pedig keretbe foglalja. Pár csattal oldalra tűzhetsz tincseket vagy tegyél bele egy csillogó tiarát, de ha ezek zavaróak számodra, akkor egy tündöklő, hosszú fülbevalóval is feldobhatod frizurád.

2017-18 teli menyasszonyi haj trendekKonty

Ha szeretnél egy kicsit szexisebb menyasszony lenni, akkor a 2017-18 téli menyasszonyi haj trendek közül mindenképp a konty lesz a hozzád illő frizura. A felkontyolt haj szabadon hagyja a nyakat és a vállat, így a kulcscsont is elővillan, ahogy elsuhansz a vendégek között. Még érzékibbé teheted megjelenésed, ha pár tincset szabadon hagysz, hogy a válladra és a kulcscsontodra essen. Ha pedig szeretnél egy kicsit titokzatosabb benyomást kelteni, akkor egészítsd ki frizurád egy fejtetőre tűzött fátyollal. Biztos mindenki elámul majd a megjelenéseden!

2017-18 teli menyasszonyi haj trendekOldalra igazított haj

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy előnytelen nekik az oldalra igazított haj, pedig ez egyáltalán nincs így, ha minden hajszál a helyére van téve. Kifejezetten bájossá tesz, ha egy laza fonatot teszel a válladra vagy egyszerűen csak lófarokba kötöd hajad és egy kicsit göndörítesz rajta. Bár nagyon könnyűnek tűnik az elkészítése, mégis látványos és magával ragadó megjelenést biztosít számodra. Ha pedig tündökölni szeretnél, akkor kihagyhatatlan a fejdísz és ragyogó fülbevaló viselése. Minél csillogóbb, annál jobb!

2017-18 teli menyasszonyi haj trendek

Rövid haj

Mindig megcsodálod a hosszú hajú menyasszonyok loknijait vagy éppen kontyait? Ebben az évben egyre inkább a rövid haj került előtérbe és sokan megváltak hosszú tincseiktől, ezért a 2017-18 téli esküvői haj trendjei válogatásunkba mindenképp kiemelt szerepe van a pixie és a longbob hajstílusnak. Hajadat te is feldobhatod kisebb fonással, hosszúságától függően, esetleg frufrudat oldalra igazíthatod egy gyöngyös csattal. Valamint az esküvők és a menyasszonyi megjelenés elengedhetetlen kelléke a fátyol. Nagyszerűen kiválaszthatod a hozzád leginkább illőt, legyen az hosszú vagy rövid. Ha pedig valami merészebb, extravagánsabb esküvőd lesz, ne félj játszani a színekkel sem!

2017-18 teli menyasszonyi haj trendekKiegészítők

És hogy mi az a fontos tényező, ami elmaradhatatlan a 2017-18 téli menyasszonyi haj trendek válogatás közül? Természetesen a kiegészítők! Hisz télen a ragyogó hó mellett neked is tündökölnöd kell, ezt pedig a különböző ékszerekkel és téli díszekkel tudod lehetővé tenni. Egyértelmű, hogy a tiara és a fülbevaló egy olyan kiegészítő, ami kihagyhatatlan, de ezeket egy nyári menyegzőn ugyanúgy viselheted. Viszont a tél egyik sajátossága, hogy a hideg miatt rétegesen fel kell öltöznünk, és ennek a legjobb módja, ha egy divatos műszőrme kabátot viselsz. Ezzel biztosan te leszel a legsugárzóbb menyasszony a téli időszakban!

2017-18 teli menyasszonyi haj trendekAz esküvő előtti időszak minden menyasszony számára stresszes és idegölő. Esküvői csomagjaink azért jöttek létre, hogy legalább egy kis terhet levegyünk a válladról és más menyegzői részletekre több figyelmet szentelhess. Fodrászati szolgáltatásaink keretében szakembereink elkészítik neked a tökéletes frizurát, hogy neked már csak azzal kelljen törődnöd, hogy a fátylat hová tűzd.

Szerző: Szabó Nikolett

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

 

ugrás fel