Kezdőoldal / BLOG / 2017-es nyári férfi hajtrendek

2017-es nyári férfi hajtrendek

2017-es nyári férfi hajtrendek

2017-es nyári férfi hajtrendek

Bár még csak tavasz van, ideje képbe kerülnöd, hogy milyen férfi hajtrendek lesznek a legtrendibbek idén nyáron. A nyár számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, de ezen kívül arról is szól, hogy megmutatod férfi társaidnak, hogy Te nemcsak követed a 2017-es nyári férfi hajtrendeket, hanem diktálod is a divatot. Amikor sétálsz a tengerparton vagy éppen az edzőteremben edzel, esetleg a haverokkal iszol meg egy italt, vagy a kiszemelt hölgyet akarod meghódítani a nyaralásod során akkor fontos, hogy mindig a legjobb formádat hozd. Ez a hajviseletednél kezdődik. Összeszedtük a 2017-es nyári férfi hajtrendek közül a legmenőbb frizurákat, amivel garantáltan te leszel a legtrendibb idén nyáron.

Kombináld

A 2017-es nyári férfi hajtrendek szakítanak a korábban megszokott hajtrendekkel, és ahogy a hölgyeknél is megfigyelhetőek a változások a férfiaknál is egyértelműen megmutatkoznak. Ha kedvenced volt a hajtrendek közül a quiff és a hajtetkó, akkor 2017 nyarán itt a lehetőség arra, hogy kombináld ezeket a hajviseleteket.

2017-es nyári férfi hajtrendekRövidre vágva

A rövid hajviselet soha nem megy ki a divatból, így a 2017-es nyári férfi hajtrendek egyik meghatározó eleme lesz idén nyáron is. A rövidre vágott hajstílus az egyik legpraktikusabb hajviselet, hiszen nem kell bajlódni a hajszárítással, amikor elhagyod a medencét. Ezzel a hajviselettel nem kell kompromisszumot kötnöd az irodában sem, ha szinte az egész nyarat végigdolgozod és csak kevés idő jut a pihenésre.

2017-es nyári férfi hajtrendek

A tenger hullámai

Imádod a tengert? Akkor viseld a hajad stílusában is. A tenger hullámai hajviselet a 2017-es nyári férfi hajtrendek egyik újítása, amit próbálj ki Te elsőként. A víz hullámai a fejed tetején mutatkoznak meg, és ahogy halad lefelé a tarkódig a hajad így egyre inkább csillapodnak a hullámok, a nyakadnál pedig úgy jelenik meg, mintha szélcsend lenne a vizeken.

2017-es nyári férfi hajtrendek

Fésüld oldalra

Ha viszonylag hosszú tincsekkel rendelkezel, és nem szeretnél megválni tőlük nyáron sem, akkor a 2017-es nyári férfi hajtrendek közül az oldalra fésült hajviselet lesz a számodra a leginkább beépíthető hajviselet. Ennél a frizura trendnél fontos, hogy mielőtt megszárítod a hajad, azelőtt tegyél hajhabot a hajtöveidre és csak utána szárítsd meg. Így extra volument tudsz adni a hajadnak. Ezzel a módszerrel garantáltan a Tiéd lesz a legtrendibb oldalra fésült haj. A 2017-es Oscar gálán David Beckham és George Clooney hajviseletében már megmutatkozott ez a trend, így előre jelezhető, hogy idén nyáron minden férfi erre fog szavazni.

2017-es nyári férfi hajtrendek

Finom átmenet borostával

A 2017-es nyári férfi hajtrendek egyik újítása a textúrázott vágás során készülő hajviselet. Ez a hajtrend akkor lehet számodra a legjobb választás, ha alapból a lazaságra szavazol. Ez megjelenés igazán fiatalos megjelenést kölcsönöz, amit bátran viselhetsz az irodában is. A borosta elengedhetetlen kiegészítője ennek a hajviseletnek, igazítsd te is a borostádat ennek megfelelően.

2017-es nyári férfi hajtrendek

Férfi frufru

Bizony a férfiaknál is létezik a frufru, igaz nem úgy, mint a hölgyek esetében. Létezik full fringe és side fringe frufru is. A full fringe esetében az egész homlokot elfedi a frufru és egyenesre van fésülve. A side fringe esetében pedig nem teljesen fedi a homlokot, hanem csak néhány tincs hanyagul fedi a homlok egyik felét. 2017 nyarán legtrendibb hajviseletek közé tartozik a férfi frufru, próbáld ki és garantáltan Te leszel a legmenőbb a strandon.

2017-es nyári férfi hajtrendek

Military stílus

A katonásan rövidre vágott hajstílus a 2017-es nyári férfi hajtrendek egyik meghatározó eleme. Ennél esetnél egy trükköt is párosíts a military hajviseletedhez, ha ilyen stílusú hajat kérsz a fodrászodtól. Egy apró csíkot húzzon oldalról a hajadba borotvával, így még se olyan katonás a stílus, hanem inkább a 2017-es nyári férfi hajtrendeknek megfelelően menő és trendi.

2017-es nyári férfi hajtrendek

Szakáll, borosta és társai

Ha a 2017-es nyári férfi hajtrendekkel szorosan összefügg arcon viselt szőrzet is. 2017 nyarán felejtsd el azt, hogy teljesen leborotválod az arcszőrzetedet. A szakáll, borosta és bajusz minden mennyiségben jöhet. Az ápolt arcszőrzet 2017 nyarán igazán trendi lesz. Ha eddig féltél megnöveszteni a borostádat, mert azt nem lehet megfelelően viselni a hétköznapokban akkor itt a lehetőség idén nyáron, hogy változtass az elképzeléseiden. Idén nyáron Te legyél az, aki büszkén viseli a arcszőrzet adta a lehetőségeket.

2017-es nyári férfi hajtrendek

Szerző: Pataki Dóra

A 2017-es nyári férfi hajtrendek közül szemezgetve biztosan megtalálod a hozzád passzoló frizurát. Ha megvan melyik hajviselet érzed az egyéniségedhez 100%-ban hozzád illő hajat, akkor jelentkezz be hozzánk és válaszd Férfi csomagjainkat és mi elkészítjük számodra az áhított frizurát! Vagy akár  LUXUS BARBER és STYLIST HAJVÁGÁS szolgáltatásunkat is kérheted és szakállad is tökéletes lehet!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel