Kezdőoldal / BLOG / 2017-es őszi hajtrendek

2017-es őszi hajtrendek

2017-es őszi hajtrendek

2017-es őszi hajtrendek

Lassan újra itt az ősz, így ideje megismerned neked is, hogy milyen hajviseletek fognak dominálni idén ősszel. Egy biztos, a divat idén ősszel sem hagy cserben minket és garantáltan mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illő stílust! Sőt megismerve a 2017-es őszi hajtrendek világát, bátran kijelenthetjük, hogy újra a természetesség kerül előtérbe! Szóval nem kell mást tenned, mint, hogy legyél önmagad és maradj természetes! Olvasd el a cikkünket és inspirálódj bátran!

Örök klasszikus darab – a fonat

A fonat talán az egyik legkedveltebb hajviselet a nők körében. Nem véletlenül, hiszen bárhol bármikor remekül mutatnak. Ha pedig már van egy kis rutinunk, pillanatok alatt elkészíthetőek ezek a romantikus hajköltemények. Ha te is unod már, hogy mindig kiengedve vagy lófarokba hordod a hajad, és nem tudod, mit kezdhetnél már vele, akkor less el néhány fonási technikát és alkalmazd bátran! Ugyanis a fonatok legnagyobb előnye, hogy sokféleképpen hordhatóak, így egyáltalán nem válnak unalmassá. Ennek ékes bizonyítéka, hogy elkészíthetjük a frizuránkat akár a klasszikus francia-, a halszálkafonással vagy akár a holland és vízeséses technikával is. De hordhatjuk akár koronaként is vagy spirálozva a fonatokat a fejtetőnkön, de számos más módszer áll még rendelkezésünkre. Gyakorold és használd bátran, hiszen a 2017-es őszi hajtrendek között továbbra is első helyen fog ott állni ez a hajviselet! Ha pedig profira bíznád a frizurád elkészítését, jelentkezz be fodrászainkhoz, akik szívesen elkészítik álmaid fonatát.

2017-es oszi hajtrendek

Best Braid by Szabó Imre

Ismered már Best braid szolgáltatásunkat? Kedvenc fonataidat akár szakemberek is elkészíthetik neked, ha azt szeretnéd, hogy a végeredmény gyönyörű és tökéletes legyen! Legyen az vízesés fonat, boxer, vagy halszálka, nálunk semmi sem lehetetlen! Ismerd meg az év legtrendibb hajfonatait és válassz közülük, hogy minden alkalommal stílusos és egyedi lehess!

Tedd a füled mögé a hajad

Lehet hosszú vagy rövid hajad, egy biztos, a 2017-es őszi hajtrendek között ezt az oldalas stílust biztosan szeretni fogod. Hiszen nem kell semmilyen tehetség, kézügyesség hozzá, továbbá nem vesz el drága perceket az életedből sem. Így nagyon egyszerűen és könnyen varázsolhatsz magadnak pillanatok alatt igazán trendi frizurát. De miért szeretjük ezt a stílust ennyire nagyon? Ezzel a hajviselettel a központban nem a hajunk, hanem az arcunk lesz! Kiemelhetjük vele gyönyörű arcszerkezetünket! De ha te kicsit még is szeretnéd különlegessé varázsolni, nyugodtan ékesítheted valamilyen fonással vagy hajkiegészítővel!

2017-es oszi hajtrendek

Csavard a tincseket

Úgy tűnik a 2017-es őszi hajtrendek a lazán, bohókásan kiengedett hajviseletek szezonja lesz! Hiszen itt az újabb nagyon egyszerű, de annál romantikusabb hajköltemény, a csavart tincsek! Nagyban hasonlít a fonatokra, hiszen ezeknek a hajkölteményeknek a megalkotásában is csak a kreativitásunk szabhat határt. Elkészítési technikája is szintén ugyanaz, mint a fonatoknak, csak itt nem egymásba fonjuk a tincseket, hanem egymásba csavarjuk! Ez azért jó hír számunkra, mert ennek a frizurának az elkészítéséhez kevesebb kézügyesség kell, mint a fonatokéhoz. Bátran alkalmazható rövid és hosszú hajon is egyaránt, hiszen így is úgy is nagyon mutatós tud lenni! A hordozójának pedig igazán bájos, romantikus és nőies kisugárzást biztosít. Ha pedig kicsit egyedivé szeretnéd varázsolni, bátran ékesítsd különféle hajékszerekkel!

2017-es oszi hajtrendek

Laza, nyújtott hullámok

A laza, tengerparti hullámok nem csak a nyári szezon nagy slágerei voltak, de még a 2017-es őszi hajtrendek között is hódítanak. Mindannyian nagyon szeretjük, hiszen nagyon sokan rendelkeznek olyan hajszerkezettel, hogy önmagában is se nem hullámos se nem egyenes. Ez azért jó hír, mert így lényegében nem is kell csinálnunk semmit a hajunkkal. Aki pedig ilyen hajkölteményre vágyik, nagyon könnyen elkészítheti magának, mindenféle hajroncsolás nélkül. Jól hangzik ugye? De hogyan is érhetjük el ezeket a laza, romantikus loknikat? Több módszer is létezik, mellyel gyorsan és könnyen elérhetjük a kívánt hatást. Az egyik legegyszerűbb módszer, ha a megmosott, törölköző száraz hajat befonod éjszakára. A másik egyszerű módszer, hogy a hajszárítás után – mikor még meleg a hajad – fonod be a hajadat és indulás előtt bontod csak ki. Ha viszont van egy kicsivel több időd bíbelődni a hajaddal, akkor itt a harmadik egyszerű technika. Fogj meg egy vastagabb tincset és azt tekerd meg egy kicsit, majd így tartva a megcsavart tincseket, mintha vasalnád a hajad a hajvasalót néhányszor húzd át rajta! Bármelyik módszert is választod, a kívánt hatás garantáltan nem marad el!

2017-es oszi hajtrendek

A hullámok természetesen rengeteg féle képen elkészíthetőek természetesen göndör és egyenes hajból is. Hajszárító, körkefe segítségével és egy kis kézügyességgel te is elkészítheted a különböző csigákat. Előveheted a hajsütő vasat is, de sose felejtsd el, hogy ezek az eszközök nagyban károsíthatják a hajszálaidat, ha nem megfelelő védelemmel és hőfokozattal használod őket. Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni a végeredményt, mert különleges alkalomra készülsz, vagy csak ki szeretnéd próbálni ezt a stílust, gyere el szalonjaink egyikébe! Profi szakembereink gondoskodnak arról, hogy mosollyal az arcodon távozz és gyönyörű frizurával!

Elő a frufruval

A korábbi években megfigyelhető volt a divat terén, hogy mindig a precizitásra, a tökéletességre törekedtünk. A tökéletesen sima, egyenes haj volt a menő, a hajszálak sem kóricáltak el semerre sem! Majd szépen lassan ezt a tökéletességet kezdtük levetkőzni. És most itt a 2017-es őszi hajtrendek terén pedig végre ezt a megszokást teljesen elhagyjuk. Szeretnél nagyon trendkövető lenni, akkor hagyd, hogy szabadon szálljanak a kis baba hajaid és rakoncátlan fürtjeidet! Mutasd a frufrud! Ha nem szeretnél órákat eltölteni a tükör előtt, akkor ezt neked találták ki! Legyél önmagad és mutasd meg a természetes oldalad!

2017-es oszi hajtrendek

Szuper rövid bob frizura

Egyre nagyobb teret hódít a bob frizura. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a 2017-es őszi hajtrendek között is még mindig nagyon nagy kedvenc hajviseletnek számít! De miért szeretjük ennyire nagyon? Sokkal kevesebbet kell vele bajlódni, mint a hosszú hajjal, legyen szó akár a hajmosásról, hajszárításról vagy hajformázásról. További nagyon szuper előnye, hogy igazán szexi és vadóc kisugárzást biztosít a hordozójának. Annak ellenére, hogy nagyon népszerű a nők körében, mégsem tekinthető tömeg frizurának, hiszen széles választékkal áll rendelkezésünkre. Ugyanis hordható középen vagy féloldalt elválasztva, hosszabb vagy rövidebb fazonra vágva, de akár egyenesen vagy göndören is hordható, illetve frufruval vagy frufru nélkül. Ennek köszönhetően garantáltan mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő stílust!

2017-es oszi hajtrendek

Most, hogy átnéztük együtt mik lesznek a 2017-es őszi hajtrendek, jogosan érezheted úgy, hogy eljött az ideje a megújulásra! Ha kész vagy a változásra, bízd magad professzionális szakembereinkre, akik garantáltan megtalálják az egyéniségedhez legjobban stílust! Gyere el Pesti vagy Budai Szalonunkba és szépülj luxus körülmények között! Ne habozz és jelentkezz be még most! Ne felejtkezz el a hajad ápolásáról sem, hiszen az egészséges haj mutat igazán jól! Ismerd meg a L’Oréal Kérastase termékeit, melyek professzionális ápolást biztosítanak!

Szerző: Szalontai Petra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel