Kezdőoldal / BLOG / 2017-es tavaszi férfi trendek

2017-es tavaszi férfi trendek

2017-es tavaszi férfi trendek

2017-es tavaszi férfi trendek

Idén tavasszal a férfiak sem panaszkodhatnak, legalábbis a 2017-es tavaszi férfi trendek terén. A női divatot jellemző változatosság megjelenik az erősebb nem oldalán is, és bizony meglepetéseket is tartogat számunkra. Idén tavasszal semmi sem lesz meglepő, a tavaszi-nyári divathetek alatt ugyanis bemutatkoztak a legújabb trendek. 

Szövetkabát

A divathetek alatt a legnagyobb hangsúlyt a férfiak esetében is az outfitek, azaz az öltözködési trendek kapták. Elmondhatjuk, ez a kabát nem okozott senki számára meglepetést a 2017-es tavaszi férfi trendek között. Minden tavasszal, a jó idő beköszöntével a téli kabátok helyét átveszik a  vékonyabb szövetkabátok,  aminek valljuk be, mi nők nagyon örülünk, hiszen ezek a darabok eleganciát, egzisztenciát és magabiztosságot tükröz.

2017-es tavaszi férfi trendek

Öltöny

A másik örök darab a kifutókon a férfi trendek között az öltöny. Szintén egy olyan ruhadarab, ami mérhetetlenül szexi és elegáns. A jó öltöny kiválasztása nehéz, fontos, hogy mindenhol passzoljon. Sokszor a jó minőségű öltönyök nem olcsóak, de hosszútávon nagyon jó  befektetések, hiszen örök darabok, és mindig szükség van rájuk. Sportosabb változata, ha csak a zakót viselitek, alatta pulcsival és egy farmerrel, informális események alkalmával. Mi úgy gondoljuk, a férfiak számára az öltöny testesíti meg a női “kis fekete ruhát.”

2017-es tavaszi férfi trendek

Tréning ruha

Újdonságként jelentek meg hétköznapi viseletként a tréning ruhák. Idén a tavaszi trendek hatására nem csak az edzőteremben, hanem az utcán is mutatkozhattok nyugodtan kedvenc edzőcuccotokban! A kényelmes viselet valószínűleg nagyon sok férfi kedvence lesz idén tavasszal. A kifutókon az egészen extrém darabok is minták kaptak hangsúlyt, mi azonban a letisztult, egyszerűbb darabokat javasoljuk a mindennapokra.

2017-es tavaszi férfi trendek

Hímzett darabok

Az extrém darabokat kedvelőknek van egy jó hírünk! Tavaly, a nőknél megjelent hímzett darabok idén már a a 2017-es tavaszi férfi trendek között szerepel. A nem mindennapi ruhadarabok között találkozhatunk szolidabbakkal is, de összességében elmondhatjuk, hogy csak a nagyon bevállalós, vagy egyedi stílussal rendelkező férfiak számára ajánljuk. Egyébként ezek a darabok a régi, barokk stílusú mintákat ábrázolják. Ismét bebizonyosodott, hogy előbb utúbb, minden újra divatba jön.

2017-es tavaszi férfi trendek
Szőrme kabát

A szőrme kabátok idén tavasszal a férfi trendek között szerepelnek. Ez a trend is eléggé megosztja a közvéleményt, már csak az állatvédelemre való tekintettel is. Nem mindennapi megjelenést biztosít a teljes prém bunda, de szerencsére azok is találhatnak magunknak kabátot, akik nem valódi szőrmére vágynak. Sőt, a visszafogottabb stílust kedvelő férfiak számára a trendek között lesz szolid változat is, amikor csak a gallér borított szőrmével.

2017-es tavaszi férfi trendek

Óra és bőr karkötő

Kiegészítő terén is okoztak meglepetést a tavaszi trendek. A tavalyi év nagy slágere, a férfi bőr karkötők idén tavasszal is előtérben maradnak, kiegészülve egy elegáns órával. Ez előtt ez a két kiegészítő külön-külön számított, idén tavasszal azonban bátran rakjátok őket egymás mellé, mert jól kiegészítik egymást. Egy férfin a karóra erőt, magabiztosságot, jó kiállást és megbízhatóságot szimbolizál az mellett, hogy nagyon elegánssá és szexivé változtatja a megjelenést. A bőr karkötő, anyaga miatt férfias, mégis érzékiességet és törődést sugall. Ez a  kettő pedig tökéletesen kiegészíti egymást.

2017-es tavaszi férfi trendek

Szemüveg

A hipster stílusból  eredendő szemüveg idén is divat marad. 2017-ben a  tavaszi trendek szemléletében a szemüveg tökéletesen párosítható a mindennapi és az elegáns viselethez egyaránt. Így ha esetleg azon gondolkodsz, hogy  kontaktlencsére cseréled szemüvegedet, mi azt tanácsoljuk, ne tedd! A szemüveg a férfiak esetében is szexi tud lenni, és idén tavasszal kimondottan divat lesz!

2017-es tavaszi ferfi trendek

Felnyírt frizura

A nők esetében fontosabb ugyan, milyen változásokat hoznak a tavaszi trendek a szépségápolásban, de a férfiak számára is tudunk újat nyújtani. Idén, a divatheteken bemutatott  férfi trendek  között szerepelt az előző években befutott, oldalt rövidebb, felnyírt -felül hosszabb haj. Optikailag ez a forma nyújtja a férfiak arcát, jobban kiemeli az arc csontozatot. Ezért mi nagyon ajánljuk a férfiak számára, mert egy karakteres arc forma, rendezett, ápolt frizura rengeteget jelent a megjelenésen.

2017-es tavaszi férfi trendek

Szakáll

Az elfoglaltabb, vagy picit  lustább férfiak számára igen kecsegtető lesz a tavaszi trendek másik nagy kedvence, a szakáll. A szakáll meghagyása, növesztése azonban gondos feladatot és türelmet igényel. Ez mellett pedig nagyon fontos, hogy a szakáll ápolása is megfelelő figyelmet kapjon, mert a szexi, favágó hatás könnyen átalakulhat, és kelthet igénytelen hatást. A férfiak körében gyakran kéz a kézben jár a szakáll és a hosszú haj párosítása. Ebben az esetben is az igényességre hívjuk fel a figyelmet. Lehet férfias egy hosszabb hajfazon is, és a tavalyi évben bebizonyosodott, hogy bizony a férfiak számára is kedvelt viselet a hátra kötött, copfozott haj.

2017-es tavaszi férfi trendek

Domináns színek

Ugyan a legtöbb férfi nem igazán foglalkozik vele, de minden évszaknak megvan a maga saját karakter, domináns  színe, amely azt az időszakot uralja. a 2017-es tavaszi férfi trendek  esetében a sky blue és az olaj és a smaragdzöld lesz kiemelkedő. Az ég kék szín felfrissülést, vidámságot, és energiát szimbolizál, ami határozottan jellemzi a tavaszt. A szín nagyon harmonizál akár a sötétkékhez, akár a feketéhez. Barna szemű férfiak esetében pedig kiemeli a szem színét is. A melegebb időjárás beköszöntével pedig nagyon jól mutat a nap barnította bőrön is. Az olajzöld a szőke hajú férfiak számára kedvez, és kimondottan előnyös világos bőr esetén. Ez egy rejtélyes, de határozott, karakán szín. Mivel azonban a zöld a föld színek közé sorolható, nem kelt rideg érzetet. Nagyon fontos, hogy – főleg férfiak esetében- a mértékletesség meg maradjon. Elég, ha csak a zakó, az ing, vagy a nyakkendő rendelkezik eltérő színnel.

2017-es tavaszi férfi trendek

Ha szívesen kipróbálnád te is a legújabb hajtrendeket, vagy szakállad ápolásában szeretnél segítséget kapni, válassz kedvedre szalonjaink kimagasló minőségű szolgáltatásai közül, ahol szakembereink segítenek Neked, hogy te is megtaláld a hozzád leginkább passzoló stílust. Ha pedig a teljes megújulásra vágysz, ajánljuk figyelmedbe a külön férfiak számára összeállított szolgáltatás csomagjainkat

Szerző: Ladoniczki Márta 

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

 

 

 

ugrás fel