Kezdőoldal / BLOG / 2017-es téli hajtrendek

2017-es téli hajtrendek

2017-es téli hajtrendek

2017-es téli hajtrendek

A tél közeledtével hatalmas dilemmával állunk szemben: hosszú vagy rövid haj lenne-e jobb. A hajtrendek örökös változásával nehéz lépést tartani, ezért sokszor a kényelmi megoldások nyernek., azonban a 2017-es téli hajtrendek között te is biztosan megtalálod a neked tetsző hajstílust. Akinek hosszú haja van, tudja, hogy mennyi nyűgöt jelenthet. Zipzárba belehúzod, kabát alatt összegubancolódik, kabáton kívül beleakad a táskába, és mivel több rétegnyi ruha van rajtad, ezért nem is olyan könnyű megigazítani frizurád. Így nem csoda, ha többször elgondolkodunk azon, hogy praktikusabb lenne a rövid haj. Akinek pedig rövid haja van, bizonyára többször is elmereng azon, hogy télen nem lenne-e melegebb a hosszú haj, ami szétterül a hátadon. Mindenesetre a tél egy nagyon jó „kifogás” lehet, ha egy kis motivációra van szükséged, hogy miért legyen rövidebb vagy hosszabb hajad. De legyen akár vállig érő, akár derékig érő frizurád, ne feledd, hogy bármilyen hosszúsággal feldobhatod frizurádat!

Oldal választék

Ha szereted a megjelenésedet mindig változtatni, akkor az oldalt elválasztott haj a számodra megfelelő hajstílus, hiszen, ha megunod az egyik oldalt, akkor hajad könnyen átpakolhatod a másik oldalra. Ezek a 2017-es téli hajtrendek azért is különlegesek, hiszen könnyen vágathatsz magadnak frufrut, és ha változásra van szükséged, akkor egyszerűen csak oldalra tűzöd, és már egy teljesen új frizurát kapsz. Szerencsére nagyon hálás hajstílus, mert nem kell hosszan formázni, hogy káprázatos hajjal lépj ki az utcára. Ha késésben vagy, túrj bele, rázd meg egy kicsit, vagy tűzd oldalra és légy magabiztos!

2017-es teli hajtrendek

Örök klasszikus lófarok

Ha már a 2017-es téli hajtrendek variációiról beszélünk, akkor nem szabad elfelejtkeznünk a klasszikus lófarokról sem, hiszen ez egy olyan hajstílus, ami mindenkinek jól áll, és szintén többféleképpen tudod variálni. Legyen rövid vagy hosszú hajad, lófarkat mindenhogy tudsz csinálni. Nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz, ha a tarkódon fogod össze a hajad, míg, ha a fejed tetején fogod össze, inkább sikkesebb külsőt eredményez. Fel tudod dobni, ha egy hajtinccsel körbe tekered a hajgumit, vagy ha különböző kiegészítőkkel toldod meg kinézeted. Ez lehet egy hajráf, egy csillogó csatt de akár egy extravagáns fülbevaló is. Nincsenek szabályok csavard, púpozd, tupírozd!

2017-es teli hajtrendekCsodálatos fonatok

A fonások azok a 2017-es téli hajtrendek, amelyek szinte kifogyhatatlan ötletek tárházával rendelkeznek. Már egy egyszerűen befonott tinccsel is nagyszerűen fel tudod dobni frizurádat. Lehet egy copfban vagy kettőben, halszálka vagy fordított parketta fonásban. Azonban télen sem hagyható el a ragyogás és tündöklés. Tégy a hajadba egy csillogó csatot vagy hajráfot, és legyen romantikus megjelenésed apró és egyszerű elemekből. Ne félj használni a fantáziád, hisz a lehetőségek sora végtelen!

2017-es teli hajtrendek

Imádod a különböző fonatokat és mindig ámulattal csodáltad, mások milyen frizurákat tudnak alkotni maguknak? Mikor magadnak próbáltál halszálka fonásból frizurát készíteni, a vége katasztrófa lett? Semmi probléma, hiszen nem is olyan egyszerű a saját fejeden ügyködni, úgy, hogy sokszor nem is látod, mit csinálsz. De ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod az ilyen hajkölteményekről! Válaszd Best Braid by Szabó Imre szolgáltatásunkat és profi szakembereink elkészítik az általad megálmodott fonatot!

Elegáns Bob

Nem eléggé izgalmasak a hétköznapok? Változásra van szükséged, de félsz a drasztikus átalakulástól? Akkor a bob hajtrendek a te tökéletes választásod. Nem annyira rövid, hogy kényelmetlenül érezd magad a hirtelen változástól, azonban pont elegendő ahhoz, hogy meglepd magadat és a körülötted lévőket megjelenéseddel. Könnyen alakíthatod a formáját, hiszen csak megváltoztatod azt, hogy hol legyen elválasztva, így folyamatosan egy új frizurával állsz elő. Könnyebben tudod kezelni, mint a hosszú hajad, és egy igazi aduász lehet télen, hiszen könnyebben szárad, mint a derékig érő hajzuhatag, így nem fogsz elkésni a találkozóról. Egyszerűen feldobhatod, ha felcsavarod, oldalra tüzöd vagy frufrut vágatsz hozzá. Légy stílusos és szexi!

2017-es teli hajtrendek

Profi szakembereink is imádják a bob frizurát!

Ne félj a megújulástól, ha meguntad régi, hosszabb frizurádat! Egy stílusos bob, vagy long bob frizurával teljesen megújulhatsz és megfiatalodhatsz. Fodrászaink is imádják ezt a hajstílust és amellett, hogy szívesen elkészítik neked a legújabb trendeket, Ők is kipróbálják őket! Nézd meg videónkat az átalakulásról, melyben Csető Gabriella, stylist fodrászunk kezei között történik! Mi nem tudunk betelni a végeredménnyel, dögös, nőies és sikkes.

Középen elválasztott

Az itt felsorolt 2017-es téli hajtrendek közül, talán ez az egyik legkonszolidáltabb stílus. Ha visszafogottabb, szerényebb a személyiséged, akkor te biztos, hogy magabiztosan tudod viselni. Nagyszerűen kiemeli arcod formáját, keretbe foglalja azt, ezért nagyszerű megoldás lehet, akkor is, ha túlságosan kerekdednek látod, hiszen ezzel a hajstílussal egy kicsit tudsz keskenyíteni rajta. Egyszerűen tudod variálni hajad kinézetét. Elől két oldalt egy-egy tincset leválasztasz, míg a többit hátul lazán összefogod, vagy kontyot készítesz, mindegy, a lényeg, hogy csodásan nézel ki!

2017-es teli hajtrendekSzexi pixie

Valami igazán extravagáns frizurát szeretnél magadnak, amivel ki tudsz lépni a komfortzónádból? Ne keress tovább, hisz a pixie hajtrendek neked lettek kitalálva. A korábban „fiús” hajnak titulált frizura mára kinőtte ezt a sztereotíp megnevezést, és egészen más megjelenést biztosít a pixie hajat viselő nőknek. Az első három dolog, ami eszünkbe juthat ezekről a hajtrendekről, a magabiztosság, szexualitás és a határozottság. A legjobb pedig, hogy még a sapka is csak szexin kócolja össze a frizurád. Ha pedig még mindig nem elég a változás, akkor válassz egy menő, új hajszínt, és a hajadon keresztül üzend meg a világnak, hogy ki is vagy te valójában.

2017-es teli hajtrendek

Újulj meg a hidegebb honapok beáltával és kezd az új évet akár egy dögös pixie, vagy bob frizurával! Ha pedig a hosszabb hajat kedveled, próbáld ki a fonatokat és bolondítsd meg megjelenésedet különböző oldalválasztékokkal! Nincs időd és türelmed a megfelelő hajápolásra? Szeretnél egy új hajszínt kipróbálni a frizurádon? Válassz megbízható szakemberek között, akik biztosan olyan hajat készítenek neked, amilyet megálmodtál. Tekintsd meg fodrászati szolgáltatásainkat, jelentkezz be, és élvezd a luxus körülmények között készülő frizurád.

Szerző: Szabó Nikolett

 

 

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel