Kezdőoldal / BLOG / 2017-es téli ruhatrendek

2017-es téli ruhatrendek

2017-es téli ruhatrendek

2017-es téli ruha trendek

Végérvényesen is beköszöntött a hétvégével a hűvösebb időjárás, így pedig Neked is alkalmazkodnod kell öltözködésedet illetően! Sokan valószínűleg nem örülnek ennek a változásnak, hiszen a téli időjárásról mindenkinek a szürkeség jut eszébe, nemcsak a táj tekintetében, hanem ruháidat is legtöbbször ilyenkor unalmasabbra váltod. Pedig semmi okod rá! Attól, mert a természet visszafogottabb színekben tündököl, neked még nem kell, sőt! A 2017-es téli ruha trendek terén rengeteg izgalmas anyag és szín jelenik meg, ráadásul most az apró kis részletek fontosabbak, mint valaha! Ha Te sem szeretnél idén „szürke kis egér” módjára elbújni, akkor tarts velem és inspirálódj a téli ruha trendek tekintetében.

Vintage műszőrme

A műszőrmék már egy ideje töretlenül a téli szezon kedvencei, ebben az évben viszont a kifejezetten vintage darabok hódítanak. Ezek a darabok extravagánsak, nagyon színesek, így ezen tulajdonságaik miatt kicsit nehezebben kombinálhatóak. Inkább bevállalósabb nőknek ajánlom mivel, ha ezt a kabátot kapod fel magadra reggel, akkor biztosan minden szem rád szegeződik majd.

2017-es teli ruha trendek

Azoknak a divatkedvelőknek, akik szintén szeretik ezt a téli trendet, de inkább a visszafogottabb vonalat képviselik, az alábbi bundák lehetnek megfelelőek. Hiszen ezt a ruhadarabot nem kizárólag élénk színekben találod meg, a pasztell árnyalatok is hódítanak, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé leszel feltűnő és trendi!

2017-es teli ruha trendek

„Takaró” kardigánok

Azaz olyan kardigán, amely mintájában, anyagában és stílusában akár egy meleg, puha takaró is lehetne. Ezek  kifejezetten beburkolózós, kuckós darabok, de emellett nagyon divatosak is. Ha szeretnél egy olyan kiegészítőt, amely szinte mindennel kombinálható viselet, akkor ez egy jó választás lesz.

2017-es teli ruha trendek

Hímzés

Ez az az irányzat, amelynél a lényeg a részletekben rejlik. Apró kis minták, csodaszép virágok és különleges hímzések. Van elegánsabb verziója, de kifejezetten extravagáns darabokat is találni a kínálatban. Talán ezen 2017-es téli ruha trendek valamelyik változata mindegyikünk szívét meghódította már.

2017-es teli ruha trendek

Túlmérezett kardigánok

Egy ilyen pihe-puha és meleg kardigánra egyszerűen mindenkinek szüksége van! Tipikus téli viselet, de talán sosem megy ki a divatból, hiszen időről-időre mindig rajongunk érte. Nincs is mit ragozni rajta! Igazi „must have” darab!

2017-es teli ruha trendek

Pihe-puha bársony

Ez az anyag nagyon megosztó. Sokan imádják és sokan fel nem vennék a világ minden kincséért sem. Pedig 2017-ben a bársony meghódította a kifutókat. Egy kicsit nehezebben kombinálható anyagról van szó, de ha ügyesen használjuk a színeket és különböző darabokat, akkor nagyok sikkes kinézetet érhetünk el. Viseld bátran farmerrel, vagy akár bőrrel is!

2017-es teli ruha trendek

Kötött ruhák

A nyár kedvencei az ing ruhák voltak, de ez a darab a hidegebb időszakra természetesen téliesítve érkezik. Nagyon csinos megjelenést kölcsönöz viselőjének, mivel általában testhez állóak, de a vékony anyagú csőruhákkal ellentétben, ezek az anyagok nem adnak ki minden kis zsírpárnácskát. Könnyen kombinálható és sokféle alkalomhoz passzoló 2017-es téli ruha trendek ezek.

2017-es teli ruha trendek

Midi szoknyák

Ennek az irányzatnak az a sajátossága, hogy a szoknya alja legalább a térdig leér! A plisszírozott fazon idén nagyon felkapott, de másféle technikával és anyaggal is találkozhatunk! Sokan ódzkodnak a szoknyák viselésétől a téli időszakban, mert szellősek, és azt gondolják, hogy a télies darabokkal nem passzolnak, de igazából könnyedén kombinálhatóak ilyenkor is. Egy csinos harisnyával a megfázástól sem kell félnünk, de azért a fagyosabb téli napokra nem ajánlom, enyhébb időre viszont kötelező!

2017-es teli ruha trendek

Oversize pulcsik

Megegyezhetünk abban, hogy egy túlméretezett pulcsi mindenkinek a szekrényében lapul! Kényelmes, kicsit elbújós darabok, de a téli időszakban mindenki kedvencévé váltak ezek. Mivel kissé mondhatjuk unalmasabb irányzatnak is, így a tervezők újításként merész színekkel, vagy izgalmas részletekkel kombinálták idén! Ilyen például a mustársárga szín, ami visszatérő kedvenc, vagy a fűzős megoldás, amit nyáron is imádtunk, de téliesítve talán még inkább beleszeretünk!

2017-es teli ruha trendek

Fűzős megoldással:

teli ruha trendek

 

Mutasd a vállad!

Szexi, de mégis bájos! A vállat szabadon hagyó fölsők általában egy kis titokzatosságot, sejtelmességet sugallnak viselőjéről, hiszen nem mutatnak túl sokat, de mégis kivillan egy kis bőrfelület és eltér a szokásos, mindent takaró téli ruha trendek kinézetétől.

2017-es teli ruha trendek

Ha megismerted a 2017-es téli ruha trendeket és elegendő inspirációt gyűjtöttél, akkor ajánlom számodra az idei téli frizura összeállításunkat is, mivel az összhatás nagyon fontos, így érdemes nem csak az öltözködésre kellő hangsúlyt fektetni, hanem hajunk és bőrünk állapotára is, sőt talán ott kezdődik minden el!

Ha nem vagy biztos abban, hogy arcformádhoz és karaketeredhez milyen frizurát vagy sminket kérj, akkor válaszd profi szakembereink munkáját és kérd ki véleményüket! Fodrászati szolgáltatásaink között biztos megtalálod a hozzád illő stílust, ne félj a változtatástól! Ha pedig nagyobb átalakulásra vágysz, nézz körül Beauty programjaink között.

Jelentkezz be akár már ma!

Szerző: Yu Sisi

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

 

 

ugrás fel