Kezdőoldal / BLOG / 2017-es sminktrendek, egyenesen a kifutóról

2017-es sminktrendek, egyenesen a kifutóról

2017-es sminktrendek, egyenesen a kifutóról

Szerző: Thernesz Veronika

2017 – Amikor az is divatos, ami nem!

Lezárulnak lassan a nagy divatshow-k idén, amiken nem csak a jövő tavasz és nyár ruháit vonultatták fel a tervezők, hanem bepillantást kaphattunk a következő év sminktrendjeibe is. Már alig vártuk, hogy kiderüljön mi marad és mi megy az idei év slágerei közül. Minden jel szerint jövőre is divatos lesz az észrevétlen, természetes smink, illetve a neon ajkak, de újdonságnak számít a dupla tusvonal és a geometrikusan kiemelt szemek, de a bátrabbak bevállalhatnak egy-egy extravagáns csavart is, mint a csillogó ajkak vagy metálos szemek. 


Jelszó: kitörés a megszokásokból!

Az alábbi példákon meg is mutatom Nektek, hogy mit hagyjatok elől a polcon és mit rejtsetek el a fiók mélyére.

A nagyvárosi amazon hercegnő

Érezted már úgy, hogy a város nem egyéb, mint utcák és házak rengetege, ahol bármikor elveszhetsz, ha egy rossz sarkon fordulsz be? Ezzel a sminkkel egészen biztosan nem tűnsz majd bizonytalannak, inkább titokzatos, vadonbeli hercegnőnek, aki épp olyan biztosan találja meg a helyes utat a dzsungelben, mint a nagyvárosban. Kombináljátok egy-egy virágmintás darabbal, és meglátjátok, meg lesz a dzsungel királya is a hercegnő mellé!

2017-es sminktrendek

Ártatlan szépség

A 2017-es sminktrendek közül ezzel a verzióval maga lehetsz a tökéletes letisztultság és ártatlanság. Nem kell órákat pepecselned a tükör előtt, mégis lehengerlő leszel. Egy kevés alapozó (a még természetesebb hatásért használhatsz BB vagy CC krémet), szemöldökformázás, szempillaspirál és voilá! Ha szeretnéd meg egy kicsit feldobni a kellemes, de natúr megjelenésed, használj nude árnyalatú rúzst vagy szájfényt. Üde és friss. Kell ennél több?

2017-es sminktrendek

Geometrikus formák

Dupla tusvonal, váratlan formák és színek jellemzik ezt az irányt. Nincs más dolgod, mint egy nagyon vékony ecsetű szemhéjtust venni és indulhat is pingálás, hogy a 2017-es sminktrendek legnagyobb ásza lehess! Merj kitűnni a tömegből! Merj egyedi lenni!

2017-es sminktrendek

Neon és sötét ajkak

Örök szabály, hogy élénk rúzs mellé nem szabad kiemelni a szemet. Hiszen, ki akarna kifinomult helyett túlzsúfoltnak tűnni? Nem lesz ez másképp jövőre sem, olyannyira, hogy az ajkaid mellé a szemedet ki sem kell már festened.

2017-es sminktrendek

Éljenek azok a metálos nyolcvanas évek!

Minden jel szerint visszatér az előző évezred metálos csillogása. És nem csak a szemhéjon, hanem az ajkakon is! Egy kis csillámpor és Te lehetsz a buli legtündöklőbb csillaga. 

2017-es sminktrendek

Szeretnéd a saját bőrödön kipróbálni a jövő évi trendeket és divatdiktátorrá válni? Akkor mindenképp jelentkezz, 2 napos Professzionális Sminkoktatásunkra amelyet a Szabó Imre Szalonok profi sminkmesterei tartanak! Ragyogj ki a tömegből gyönyörű, divatos és kifinomult sminkeddel!

Jelentkezz most a következő 2 napos Professzionális Sminkoktatásunkra!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel