Kezdőoldal / BLOG / 2018-as esküvői haj trend

2018-as esküvői haj trend

2018-as esküvői haj trend

2018-as esküvői haj trend

Ahogy azt már megszokhattuk minden év új trendeket hoz magával és ez most sincs másképp. A 2018-as esküvői haj trend a természetességről és a letisztultságról szól. Az év jelszava: romantika. Minden stílus ennek a jegyében alakult ki, így a frizurák is. Ennek különösen azok örülhetnek, akik szeretik, ha megjelenésük a maga egyszerűségében csillog. De azoknak sem kell elkeseredniük, akik inkább az extrémebb, egyedibb megjelenést részesítik előnyben, hiszen ki mondta, hogy a két stílus nem fér meg egymás mellett? Összegyűjtöttük neked, azokat az esküvői hajtrendeket, amelyek bármelyikével királynőként vonulhatsz az oltárhoz!

Hajpánt- A régi visszatérő

A hajpánt minden nőnek ismerős kellék lehet, hiszen ki ne emlékezne a 2000-es évek elejére, amikor nagy korszakát élte? 2018-ban ez a különleges kiegészítő nemcsak, hogy visszatér, de sokféleségének hála könnyen egyedi frizurád lehet! Az esküvői hajtrend egyik kihagyhatatlan darabja lesz. Ez a gyönyörű esküvői kiegészítő különösen ajánlott olyanoknak, akik nem szeretnék, ha hajuk tele lenne csillámmal, csattal vagy gyönggyel, de mégis felszeretné dobni megjelenését valamivel! Mielőtt a fejpánt mellett döntesz, kérd ki fodrászod tanácsát, hogy milyen típus, milyen frizurával lenne jó párosítás!

2018-as eskuvoi haj trend

 Virág- Az élő kiegészítő

Ha esküvőről van szó a virág elengedhetetlen! Néhány éve jött divatba, hogy hajunkat is élő növénnyel díszítsük. Ez a különleges kiegészítő idén minden formában megtalálható lesz, ha esküvői hajtrend kerül szóba! Ez nem is meglepő, hiszen mi más tudná jobban kifejezni a romantikát és a harmóniát, mint a csodálatos virágok gyönyörű színkombinációja? Ez a kiegészítő leginkább olyan személyeknek ajánlott, akik tavasszal vagy nyáron terveznek egybekelni! Mindegy, hogy hosszú vagy rövid hajad van, hogy feltűzve vagy leengedve fogod viselni a nagy napon a virág tökéletes választás! Mi sem mutatja jobban, hogy ez a 2018-as esküvői haj trend az év egyik nagy divatja, mint legutóbbi Esküvő Classic fotózásunk Tóth Andival, amikor több fejdísszel is megleptük a művésznőt.

 

2018-as eskuvoi haj trendLánc, mint kiegészítő

A fejpánton és a virágon kívül a 2018-as esküvői haj trend egyik legmeghatározóbb kiegészítője a lánc lesz! Gyönyörűen mutat feltűzött és leengedett frizurán egyaránt! Ha egyedi frizurát szeretnél, ez a tökéletes választás! Ez a stílus leginkább a fiatalok körében közkedvelt, de kortól függetlenül bárki nyugodtan választhatja. Hiszen a stílus kortalan! Ennél a különleges kiegészítőnél is fontos megemlíteni, hogy kérd ki fodrászod tanácsát mielőtt meghozod végső döntésed, hogy a végeredmény olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad!

 

2018-as eskuvoi haj trend

Fátyolra fel!

A 2018-as esküvői haj trend válogatásunkból természetesen a fátylak sem maradhatnak ki, ami minden hajhosszt feldob. Idén leginkább a rövid hajú aráknak ajánljuk, a kis fejfedőket, mert hihetetlen lehengerlő hatást velük elérni. Alatta kicsit hullámosítsd be frizurádat, akár Marczell hullámokat is alkalmazhatsz! A végeredmény szuper lesz.

2018-as eskuvoi haj trendSzabadon

Az esküvői hajtrend egyik legklasszikusabb típusa a szabad viselet. Vagyis göndöríts, tegyél bele virágot, láncot vagy egyéb díszítést és hagyd, hogy hajkoronád a maga egyszerűségében kápráztasson el mindenkit! Ezt a viseletet mindenki bátran választhatja kortól és hajhossztól függetlenül, hiszen kinek nem áll jól, ha kiengedi hajtincseit? Ha nem szeretnél órákat ülni a fodrásznál, de mégis valami különlegesre vágysz vagy, ha a ruhád már magában extrém, akkor ez a típus neked való!

2018-as eskuvoi haj trendFélig feltűzött

Az esküvői hajtrend ezen típusa kicsit hasonlít az előzőhöz, hiszen itt sincs feltűzve a haj, legalábbis nem teljesen. Frizurádnak csak a képzelőerőd szab határt! Választhatsz fonást, loknikat, esetleg kisebb kontyot, hiszen ezek mind trendik lesznek idén. Próbáld ki bármelyiket bátran! Ha nőies frizurára vágysz, de nem vagy az egyszerűség híve ugyanakkor az a virágos lány sem vagy, ez a típus tökéletes választás számodra!

 

2018-as eskuvoi haj trend

Esküvőben a legjobbak!

Büszkék vagyunk a több ezer menyasszonyra, akik kezeink között szépültek és lenyűgöző külsővel mondták ki a boldogító igent. Hogy minél több arának segíthessünk a megfelelő frizura megtalálásában, rengeteg médiamegjelenést is vállalunk, esküvői magazinokkal karöltve. Ismerd meg néhány munkánkat!

Mi imádjuk ezeket a romantikus és bájos trendeket, de még rengeteg van fodrászaink tarsolyában, legyen stílusod letisztult minimalista, vagy bohókás. Ha tetszettek a fent bemutatott frizura stílusok és közeleg az esküvőd napja, de még nem tudtál mindent megszervezni, válassz esküvői csomagajánlataink közül és mi segítünk benne! Bízd ránk a munkát te csak élvezd a nagy napot!

Szerző: Éberling Claudia

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel