Kezdőoldal / BLOG / 2018-as esküvői hajszín trendek

2018-as esküvői hajszín trendek

2018-as esküvői hajszín trendek

2018-as esküvői hajszín trendek

Szeretnél mindent precízen és kifogástalanul megszervezni a Nagy Napra? De egyre kevesebb idő jut önmagadra? Egy menyasszonynak komoly döntés az, hogy milyen legyen a ruhája, a sminkje és a frizurája. Sokszor egy egyszerű kérdést is hatalmas felelősségnek érez, hiszen azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen. Olvasd el 2018-as esküvői hajszín trendek blogunkat, hogy eggyel kevesebb teher nyomja válladat az esküvő előtti hónapokban.

2018-as esküvői hajszín trendek – Hamvas szőke

Talán az egyik legtipikusabb 2018-as esküvő hajszín trendek a szőke, hiszen minden lány arról álmodik, hogy hercegnőhöz illő esküvője legyen. Ez a világos hajszín főként a világosabb bőrű nőknek áll jól, szóval figyelj oda arra, hogy ne üssön el a hajszíned túlzottan. De ha mindenképp világosabb színt szeretnél, akkor az ombre hajtrend lehet a legmegfelelőbb számodra.

2018-as eskuvoi hajszin trendek 2018-as esküvői hajszín trendek – Bronzos

A 2018-as esküvői hajszín trendek egyik legkülönlegesebb színe ez a bronzos árnyalat. Ezzel biztosan lenyűgözöd vőlegényed, rokonaid, ismerőseid. Menyasszonyi ruháddal nagyszerű ellentétet mutat, és egy tavaszi menyegzőhöz pompásan illik. Egy fehér kiegészítővel csodásan feldobhatod, és hajkoronád így minden bizonnyal megjelenésed ékköve lehet!

2018-as esküvői hajszín trendek – Pasztell lila

Sokszor elgondolkozol azon, hogy mi lenne az a szín, ami illik egy esküvőhöz? Egy pasztell árnyalat mindenképp jó döntés lehet, hiszen harmonikus, nem túl kirívó, és akár még a menyegző központi színe is lehet. De, ami a legfontosabb, hogy ne mások elvárásai szerint válassz, hanem amit te elképzeltél. Ha lila hajjal akarsz az oltár elé sétálni, akkor ne állítson meg ebben senki!

2018-as eskuvoi hajszin trendek 2018-as esküvői hajszín trendek – Étcsokoládé

Fakó és fénytelen barna hajad van, de nem szeretnél drasztikus szín változtatásokba fogni? Akkor elég, ha egy kicsit felfrissíted a színét, és egy árnyalatnyival sötétebbre festeted. Nem lesz túl feltűnő, mégis ragyogni fogsz az új frizura hatására, és ezt nem csak te fogod érzeni, hanem a körülötted lévők is. Ragyogj te is étcsokoládét idéző hajkoronával a Nagy Napodon!

2018-as esküvői hajszín trendek – Auburn

Unalmasnak tartod barna hajszíned és nem tudod, hogyan tudnád egy kicsit különlegesebbé, egyedibbé tenni? Akkor ez a fantasztikus vöröses árnyalat lehet a te tökéletes választásod. Ez egy kicsit őszies szín, így a szeptemberi, októberi hónapokban nagyszerű választás lehet.

2018-as eskuvoi hajszin trendek 2018-as esküvői hajszín trendek – Éjfekete árnyak – Hófehérke style

A 2018-as esküvői hajszín trendek gyűjteményből nem hiányozhat ez a csodás éjfekete árnyalat, mely csodálatos kontrasztot mutat hófehér ruháddal. Ez a hercegnőt idéző stílus ártatlan, szelíd, mégis elegáns megjelenést biztosít számodra. Ha téli esküvőt szeretnél, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz beleolvadni a vakítóan fehér hóba. Azonban, ha túl sötétnek gondolod egy menyegzőhöz, akkor feldobhatod egy csillogó kiegészítővel, hogy a ragyogás se maradjon ki a Nagy Napodból!

2018-as eskuvoi hajszin trendek +1 2018-as esküvői hajszín trendek – Frozen

Ez a hideg szín azok számára lesz igazán lenyűgöző, akik igazi télies, jeges esküvőre vágynak. Nagyszerűen lehet díszíteni gyöngyökkel, tiarával és egy igazi jéghercegnőként vonulhatsz végig a padsorok között. Ha valami extravagáns és rendkívüli frizurával szeretnél oltár elé állni, akkor ezzel a színnel nyert ügyed lesz!

2018-as eskuvoi hajszin trendek

Gyönyörű menyasszonyok szalonjaink vendégei!

A Szabó Imre Hair & Beauty szalonok megnyitása óta már több ezer menyasszony szépült profi szakembereink kezei között és a végeredmény mindig mesébe illő lett. Emellett médiamegjelenéseinkkel is próbáljuk segíteni a leendő arákat abban, milyen legyen sminkjük és hajuk a nagy napon. Ha te is hamarosan az oltár előtt fogsz lépkedni, gyere el hozzánk és bízd ránk magad!

Az esküvő előtti időszak minden menyasszony számára stresszes és idegölő. Esküvői csomagjaink azért jöttek létre, hogy legalább egy kis terhet levegyünk a válladról és más menyegzői részletekre több figyelmet szentelhess. Fodrászati szolgáltatásaink keretében szakembereink elkészítik neked a tökéletes frizurát, hogy neked már csak azzal kelljen törődnöd, hogy a fátylat hová tűzd.

Szerző: Szabó Nikolett

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel