Kezdőoldal / BLOG / 2018-as különleges ombre haj trendek

2018-as különleges ombre haj trendek

2018-as különleges ombre haj trendek

2018-as különleges ombre haj trendek

Te is kíváncsi vagy már, hogy 2018-ban milyen frizura trendek lesznek népszerűek? Nem árulok el vele nagy titkot, ha azt mondom, hogy az ombre frizurákat idén is sokan fogják kérni fodrászaiktól. Hiszen újabb és újabb variációik kerülnek reflektorfénybe, melyekért rajongunk, és gyűjtjük a bátorságot, hogy ki merjük próbálni. Szerencsére nem kell sokat keresgélni ahhoz, hogy inspirációt szerezzünk a 2018-as különleges ombre haj trendek válogatásokról.

2018-as különleges ombre haj trendek – Grombre

Biztosan benned is sokszor felmerül a hajszín változtatás gondolata. Ez a csodás ombre a szürke szín különböző árnyalataival készül. Ez a szín 2016-ban kezdett el egyre inkább népszerűvé válni, azonban a 2018-as évben sem lesz másként. Főként azoknak lehet ez áldás, akik nem szeretnék az egész hajszínűket megváltoztatni, de mégis örülnének egy kis változásnak, amivel feldobhatják a megjelenésüket!

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Türkiz

A türkiz egy igazán különleges és izgalmas szín, hiszen a kék és a zöld keveréke, de nem lehet eldönteni, hogy melyik árnyalathoz is sorolható pontosan. Egy kicsit vadabb, szexibb és feltűnőbb, mint a sima ombre, így, ha egy kicsit bevállalósabb vagy, akkor mindenképp neked való. Ilyenkor télen egyébként is az erőteljesebb, sötétebb színek dominálnak, így nem kell attól félned, hogy fura szemmel néznek rád az utcán.

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Pinkgranny

Ez az ombre jellemzően egy világosabb hajszín. A hajtöveknél van egy erősebb rózsaszínes, lilás árnyalat, míg a tincseid többi része egy kicsit grannys, őszes, szőkés színű. És bár télen a sötétebb színek mérvadóak – mint ahogy már fentebb említettem -, mégis ez az ombre, a fehéres színe miatt kiemelkedik. Viszont, ha egy ilyen árnyalatot választasz, ne feledd, hogy extrém világosítással jár a frizura elérése.

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Greypurple

2018-as különleges ombre haj trendek közé mindenképp bele kell sorolni ezt a szürkés lila árnyalatot, hiszen az idei év színe az ultraviola. Ezek a lila hajak, egy kicsit világosak, így ha ezt a színt választod, akkor előny, ha világos barna, szőke hajad van. Viszont attól függően, hogy mennyire akarod sötétebbre vagy világosabbra, úgy variálhatod a színeket, hiszen, ha egy kicsit erősebb lilát szeretnél viszont látni frizurádon, akkor a sötétebb festékekkel lehet segíteni rajta.

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Violet

Sötét hajad van és szeretnéd egy kicsit megváltoztatni a színét, ami nem kirívó és feltűnő? Akkor ez a csodás ibolyaszín lesz a megfelelő számodra. Ez eléggé sötét ahhoz, hogy ne legyen túl hivalkodó, mégis egyedi. Nem kell feltétlenül az egész hajkoronád lilára festetned, elég pár tincset és már is sokkal másabb lesz nem csak a hajad, de a kisugárzásod is!

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Peaches

Mindig vannak olyanok, akik szeretnek egy kicsit lázadni, egy kicsit másképp csinálni a dolgokat, hogy különlegesnek érezzék magukat. Ha te is szeretsz különcködni, akkor ezt a tavaszi színt kell kipróbálnod télen, hiszen, ha ezzel az ombréval látnak meg téged, akkor biztosan tátva marad mindenki szája. Ráadásul, ha nagyon megtetszik ez a szín, és továbbra is viselni szeretnéd, akkor csak fel kell frissíteni, hiszen a következő évszak, a tavasz.

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Peanut butter with jelly

Szeretsz valami igazán újat kipróbálni? Szeretnél valami újat, mégis megfűszerezve egy kis bolondsággal? Akkor ezt a hajszínt mindenképp „to do” listádra kell írnod! Ez egy két tónusú szín, melyben megjelenik az aranyszőke árnyalat, és ahogy a nevében is benne van egy kis mogyoróvajas barna és lila szín idézi meg a pajkosságot, bolondosságot.

2018-as kulonleges ombre haj trendek2018-as különleges ombre haj trendek – Millennial pink

Rózsaszín hajú embereket nem csak az ombre megjelenése óta láthatunk az utcákon, hanem ez már régebb óta trenddiktáló, azonban soha nem szenteltünk ennek nagy jelentőséget, mert mindig volt valami új szín, ami nagy port kavart. Azonban 2018-ban újra rivaldafénybe kerül. Szerencsére a rózsaszínnek is már annyi fajta árnyalata van, hogy hajszíned kiválasztásában csak a képzeleted szabhat határt.

2018-as kulonleges ombre haj trendek

A legújabb trendek szalonjainkban!

Imádjuk a különböző ombre trendeket és profi szakembereink mindig azon dolgoznak, hogy a legújabb trendeket ismerve készítsék el vendégeik frizuráit, akik mindig mosolyogva távoznak tőlünk. Így, legyen az violet, türkiz, vagy grombre, nálunk minden frizuraálmod megvalósítható! Ne bízd a végeredményt a véletlenre és gyere el egy ingyenes konzultációra fodrászainkhoz, hogy melyik árnyalat és technika a legjobb megoldás számodra.

FIGYELEM! Az extrém ombre frizurák elkészítése kizárólag a természetes 8-9-es árnyalattól (nagyon világos szőke) lehetséges! Sötétebb haj esetében ez semmiképpen nem ajánlott a haj egészségének szem előtt tartása miatt! A konzultáció fodrász szakembereinkkel minden extrém hajszínváltoztatás (platinum hajszín, szivárvány hajszín) előtt ELENGEDHETETLEN! A konzultáció során szakembereink meg tudják ítélni, hogy milyen árnyalat érhető el a frizurádból!

A 2018-as különleges ombre haj trendek válogatásunk láttán neked is kedved támadt kipróbálni egy új és izgalmas színt? Akkor ne habozz tovább! Tekintsd meg fodrászati szolgáltatásainkat,  jelentkezz be szalonunkba, és élvezd a luxus körülmények közötti szépülést!

Szerző: Szabó Nikolett

 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel