Kezdőoldal / BLOG / 2018-as őszi-téli hajszín trendek

2018-as őszi-téli hajszín trendek

2018-as őszi-téli hajszín trendek

2018-as őszi-téli hajszín trendek

Az ősz a legtökéletesebb évszak arra, hogy merészebbek legyünk. A természet őszi színkavalkádja a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy hajunk is a legkülönfélébb stílusokban és árnyalatokban pompázzon, télen pedig a hangulathoz illően megengedhetjük magunknak a hideg árnyalatokat. A 2018-as őszi-téli hajszín trend nagyon változatos, mindenki találni fog magának tetszőt, legyen akár extravagánsabb ízlésű, vagy visszafogott!

Farmerkék

Minden alkalommal bele lehet futni valamilyen élénk hajszín trendbe, akárhányszor körülnézünk magunk körül, az utóbbi évek is tartogattak néhány ilyet. Rengeteg neon árnyalattal találkozhattunk mind az utcán, mind a vörös szőnyegen, de ez az új kék hajszín az igazán egyedi. A rikító, vagy pasztell árnyalatokkal ellentétben, ez a farmerkék árnyalat sokkal finomabb, kifinomultabb, így nem kell attól tartani, hogy csak a fiatal lányoknak áll jól. A kék farmerünk már mindenhez megy, miért ne lehetne így a hajunkkal is? Ez a 2018-as őszi-téli hajszín garantáltan passzolni fog bármilyen ruhához.

 

 

Ultraviola

Bevállalós vagy? Adj egy esélyt télen a lila színnek a hajadon is!

Ha elsőre túl merész ez a 2018-as őszi-téli hajszín, még mindig nyúlhatsz a balayage technikához, amivel a természetes hajszíned mellé adhatod a lilát, vagy akár választhatsz mellé valami más árnyalatot is. A lila passzol a burgundyval, a kékkel, a zöldeskékkel vagy akár az ezüsttel.

Csodásak ezek az extrém árnyalatok, azonban sajnos kevésbé tartják a színüket, mint a természetes hajszínek. Mind a kék, mind a lila őszi-téli hajszíntrend mellé javasoljuk ezért az alábbi Kerastase terméket! Ha szeretnél ilyen hajat festetni magadnak fodrászoddal, később az otthoni ápolásra fokozottan figyelj! A Kerastase festett hajra való kondicionálója arra hivatott, hogy megőrizze hajszíned a festés utáni 40 napban. Emellett puha tapintást és tartós ragyogást biztosít, valamint természetesen védi hajad egészségét!

Karamell

Ősszel a barnának melegebb, világosabb árnyalatai kerülnek a középpontba, így a karamell is a legdögösebb árnyalatok egyike lesz! Ez a 2018-as őszi-téli hajszín azoknak a barna lányoknak tökéletes, akik szeretnének egy kis melegséget vinni hajszínükbe, hogy még csábítóbbak legyenek. Azok, akiknek hidegebb tónusú a bőrük a karamell árnyalat mesésen fog állni.

Gesztenyebarna

Visszatérő trend ez a 2018-as őszi-téli hajszín, nem is akármiért! Nem véletlen, hogy a gesztenyebarna szerzonról szezonra újra divatba jön, szinte minden tónusú bőrhöz passzol, és nagyon sokoldalú is. Ombre technikával variálhatod sötétebb színekkel, akár feketével is jól mutat, vörössel, egy mélyebb barnával vagy éppen egy világosabbal, ez rajtad áll, a gesztenyebarna mindegyikkel ütős kombinációt fog létrehozni. Önmagában egy nagyon természetes árnyalatról van szó, így teljes mértékben kortalan a viselése, sose lehetsz túl idős hozzá!

Piszkosszőke

A piszkosszőke tökéletes átformálódás a meleg nyári napok napszítta hatásából az ősz és a tél hidegebb, szárazabb időszakára. Megvan az a hangulata, mely jól passzol a hűvösebb időszakok borongós, melankolikus hangulatához. Ha barna szemed, vagy melegebb tónusú bőröd van, ez a 2018-as őszi-téli hajszín elő fogja hozni a legcsábosabb oldalad! Ne feledd azonban, hogy a szőkítés nagyon könnyen tönkreteheti a hajad, ezért nagyon fontos a festés utáni otthoni ápolás!

 

Otthoni ápolásra szívesen ajánljuk az O&M Conquer Blonde Silver hamvasító sampont, mely nemcsak a szín tartósságát garantálja, de azt is, hogy hajad egészséges és ragyogó marad. Érdemes beszerezni, ha félted hajad szépségét, ráadásul néhány kattintásodba csak, hiszen tőlünk is megrendelheted a webshopból!

Méz

A méz árnyalat okos megoldás szőkék és barnák számára egyaránt. Ez a melegebb tónusú 2018-as őszi-téli hajszín tökéletes azoknak a szőke lányoknak, akik kacérkodnak a barna hajszínnel, mégsem merik meglépni a váltást. Amennyiben gondolkodsz hajad kiszőkítésén, figyelembe kell vedd, hogy a festés komolyan igénybe veheti a hajad. Szerencsére már nagyon sok megoldást létezik a haj roncsolódásának elkerülésére, köztük Smartbond szalonszolgáltatásunk is, mely festés közben védelmet nyújt a hajnak, miközben szerkezetét erősíti és újjáépíti.

Eperszőke

A lágy, könnyű árnyalat könnyedén visszaadja azt az eperszínt, amit akkor kapunk, amikor a gyümölcsöt egy hideg pohár pezsgőbe tesszük.

Ez a szín a legtöbb lány számára alkalmas, mivel lágyabbá teszi a vonásokat, szelídebb megjelenést, egy kis játékosságot kölcsönöz, és felhívhatja a figyelmet a szépséges arcra. Ez a 2018-as őszi-téli hajszín tökéletes azoknak, akiknek jelenlegi hajszíne szőke vagy vörös. Szőkék számára egy kis kísérletezést biztosít a hajszínek világában, a vörösöknek pedig egy kis változatosságot ad, játékot a színek tónusával.

Tűzvörös

A vöröshajú lányok, illetve a vörös hajat kedvelők sokkal nagyobb rugalmassággal rendelkeznek, mint ahogy azt a trend diktálhatná! Annyi árnyalat közül lehet választani, hogy szinte fel sem tudnánk sorolni egy oldalon, hát még, ha hozzávesszük a színkombinációkat, ha balayage-ban vagy ombre-ben is gondolkodunk. Ez a 2018-as őszi-téli hajszínegyértelműen dominált a Vogue idei bemutatóján, ám be kell valljuk, kicsit merész. Jó hír, hogy a vörös egyik árnyalata sem megy ki a divatból, így ha te valami természetesre vágysz, itt az alkalom! Az itt látható vörös frizurák Müller Emese top stylist fodrászunk műve, így, ha erre a színre vágysz, mondanunk sem kell, hozzá bátran fordulhatsz!

Faszén

Ez a 2018-as őszi-téli hajszín a tökéletes egyensúlyt igyekszik megvalósítani az ezüst, a fekete és a kék színek keverékével, hogy egy csodaszép és egyedi végeredmény jöjjön létre. Balayage technikával könnyen és szépen elérhető ez a szín. Bár a végeredmény egy sötét árnyalat, mégis készülj arra, hogy le kell szivatni a hajad színét a festés előtt, hisz máskülönben az ezüst és a kék tónusok nem látszanak eléggé.

A felsorolt hajszíntrendek közül a legtöbb komolyabb festési beavatkozást igényel, így nagyon fontos a hajunk otthoni utóápolása is. A már említett Smartbond kezelés mindenképpen ajánlott szőkítés esetén, mely használatával megkímélhetjük a hajunkat a roncsolódástól.

Kezelésünkre be tudsz jelentkezni szalonjainkba, nem érdemes kihagyni, ha maradandóan egészséges, ragyogó hajat szeretnél!

Szerző: Samu Petra

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel