Kezdőoldal / BLOG / 2018-as őszi-téli rövid hajtrend

2018-as őszi-téli rövid hajtrend

2018-as őszi-téli rövid hajtrend

Most, hogy beköszöntöttek a hidegebb hónapok és felkerültek fejünkre a sapkák, ideje, hogy frizuránk is megújuljon. Ha te sem szeretnéd, hogy a sál alatt mindig összegubancolódjon a hajad, nézd meg a 2018-as őszi-téli rövid hajtrend válogatásunkat, melyeket fodrászaink is ajánlanak. Egyszerű és kifinomult megjelenésre vágysz? Nem szeretnél hosszú perceket hajformázással és hajszárítással tölteni? Tökéletes választás lehet számodra egy pixie vagy bob hajtrend, vagy akár Kim Kardashian kedvence a blunt bob.

A bob hajtrend

A bob vágás továbbra is hódít, hogyha emellett a trend mellett döntesz, sosem lőhetsz mellé. Egy tökéletesen vágott bob frizurában a fodrászaink optikailag kellemes átmeneteket hoznak létre a különböző hosszúságú részek között, így hosszas ideig élvezheted a végeredményt. Legyen szó egyenes, göndör, rövid, hosszú vagy akár frufruval kiegészített bobról, biztos, hogy trendinek számítasz majd az őszi-téli rövid hajtrend szerint.

kifuto haj trend

Hogyha otthon is tükörsima végeredményre vágysz, mint első modellünk, akkor próbáld ki a L’oreal Steampod első saját fejlesztésű hajszerkezet-újjáépítést segítő hajsimítóját. Használatával visszanyerheted hajad erejét és helyreállíthatod a rugalmasságát és fényét. A végeredmény pedig egy egészségesen fénylő és gyönyörű hajzuhatag.

 

“A Steampod a L’Oréal első saját fejlesztésű hajszerkezet-újjáépítést segítő hajsimítója, visszaadja a haj erejét, miközben helyreállítja a természetes rugalmasságát és fényét és lágyítja a haj külső rétegért: a végeredmény pedig egészséges, fénylő és gyönyörű hajzuhatag! A Steampod hajsimítója a frizura mindennapi ápolására is tökéletes választás, a selymes, sima haj használat után garantáltan napokig tart.”

Kim Kardashian a bob királynő

Kim Kardashian neve ma már mindenki számára ismert. Sokan követik hajtrendjeit, melyek persze mindig megfelelnek az aktuális trendeknek nincs ez másképp, az őszi-téli rövid hajtrend kapcsán sem. Hogyha a bob hajtrend királynőjét választanák, biztosan ő lenne a győztes, hiszen minden jól áll neki a long bobtól egészen a blunting.

Szimmetrikus bob

Ki mondta, hogy a rövid haj csak egy pixie lehet. Számos lehetőség van még a félhosszú haj és a rövid haj közötti skálán. Az egyik ilyen egy egyszerű kis kifinomult frizura, középválasztékkal. A vörös szőnyegen és a kifutókon már régóta teret hódító őszi-téli rövid hajtrend megjelent a hétköznapok során is. Legyen a hajad egyenes, hullámos vagy göndör, bármelyik esetben tökéletes választás lehet.

Frufru és a rövid tincsek

Eljött a frufru szerelmeseink is az ideje, mivel a hűvösebb idő kedvez igazán ennek a trendnek, egy kötött hajpánttal, sapkával szuper megjelenésed lehet. A játékos fürtökkel bájos megjelenést varázsolhatsz arcodnak. A szögletesre vágott frufru az igazi trendvezető idén, amit kombinálhatsz egy long bob, bob vagy akár egy rövidebb vágással is. A megfelelő frufru kiválasztásával formálhatsz az arcodon, a magasabb homlokkal rendelkezőknek például tökéletes választás lehet.

őszi-téli rövid hajtrendek

Pixie játékos rövidség

Igazán rövid hajra vágysz, mint Ruby Rose, Katy Perry, vagy Keira Knightley? Akkor számodra a pixie a tökéletes választás. Tapasztalataink alapján, amiatt került az őszi-téli rövid hajtrend soraiba ez a frizura, mert a nők többsége a meleg nyári hónapok után szeret megválni a nap roncsolta tincsektől vagy valami nagyobb változást szeretne megjelenésében.

Ahhoz, hogy a pixie hajat kordában tarthasd, szükséged lesz formázó termékekre és havi rendszerességű hajvágásra is. Számos rövid hajat készítenek szakembereink nap, mint nap. A vágás folyamatáról egy rövid videót is megtekinthetsz, ha érdekel, szalonjainkban, hogyan is zajlik egy női rövid haj vágása.

Régóta hosszú a hajad és eljött az ideje a változásnak? Akkor reméljük, listánkkal meghoztuk a végső lökést és belevágsz egy szuper rövid frizurába. Ha megihlettünk az őszi-téli rövid hajtrend listánkkal és te is a rövid hajak királynője szeretnél lenni, akkor jelentkezz be szalonjaink egyikébe, ahol profik kezei között szépülhetsz. További ötletekért pedig nézz meg fodrászaink munkáit!

Írta: Buczkó Andrea

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel