Kezdőoldal / BLOG / 2018-as tavaszi esküvői haj trend

2018-as tavaszi esküvői haj trend

2018-as tavaszi esküvői haj trend

2018-as tavaszi esküvői haj trend

A 2018-as tavaszi esküvői haj trend nagyon változatos variációkat mutat a leendő menyasszonyoknak a hajkoszorú elkészítéséhez. Mind a hosszú, mind a rövid hajú arák találhatnak nekik kedvező tippet a 2018-as tavaszi esküvői haj trend variációiban. A következőkben hajhosszúság szerint mutatjuk meg nektek, mik azok a hajtrendek, amiket viselve teljesen megfeleltek majd a 2018-as tavaszi esküvői haj trend által diktált divatnak.

Hosszú haj

A hosszú hajjal lehet talán a legtöbb fajta frizurát elkészíteni, hiszen lehet fonni, vasalni, besütni, kontyozni vagy ezen technikák keverékét is alkalmazhatjuk. A következőkben pedig arról lehet olvasni, hogy milyen is lesz a 2018-as tavaszi esküvői haj trend.

Göndör loknik

Ahogy Bálizs Anett,  Dancs Annamária vagy Bódizs Veronika képein is látszik, a göndör loknik mindig klasszikus esküvői frizurának számítottak. Nincs ez másként a 2018-as tavaszi esküvői haj trend tekintetében sem. Tökéletes választás, ha a hétköznapokhoz képes különlegesebben szeretnénk kinézni, ugyanakkor nem szeretnénk hatalmas kontyot.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Fonatkoszorú

A 2018-as tavaszi esküvői haj trend azoknak is kedvez, akik a kicsit természetesebb hajviseleteket kedveli, mégis szeretnének különlegesebb kompozíciót a nagy napon. Erre lehet jó megoldás ez a fonatkoszorú, amit a képeken is láthatunk. Akár lazábban, akár feszesen elkészítve is gyönyörűen áll.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Egyszerű lófarok

Ha az egyszerűség híve vagy és szereted egyszerű lófarokban hordani a hajad, szintén nagyszerű választás lesz a 2018-as tavaszi esküvői haj trend tekintetébe. Láthatod, a fodrászok is ezt a viseletet preferálták az Esküvő Classis fotózásán.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Szalagok

Ugyan ezeket a szalagokat lehet rakni rövid vagy félhosszú hajba is, mégis leginkább a hosszú hajban mutat a legjobban. Virágokkal díszítve kicsit nimfás, simán a szalaggal pedig néptáncos hatást kelt, de abszolút hordható és viselhető egy esküvőre.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Középhosszú haj

A középhosszú haj esetében azért már szűkül egy kicsit a repertoár az elkészíthető frizurák tekintetében, de mégis azt gondolom, hogy a 2018-as tavaszi esküvői haj trend bőven kínál lehetőségeket azoknak is, akik kicsit rövidebb hajkoronával rendelkeznek.

Enyhe hullámok

Ez a formáció természetesen nem csak a középhosszú haj esetébe, de még a hosszú hajból kialakítva is nagyon szépen tud mutatni, ahogy azt láthatjuk Madár Veronika színésznő, Kocsis Korinna modell, Dancs Annamária énekesnő, Horváth Éva modell vagy éppen Nagy Réka, modell, műsorvezető esetében.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Laza konty

Szintén akár középhosszú, akár hosszú hajból kialakítható frizura, ami abszolút kedvez a 2018-as tavaszi esküvői haj trend által mutatott formációknak. Egy egyszerűen összecsavart alsó konty minimalista hatást kelt, ugyanakkor nagyon elegánsan megjelenést kölcsönöz a padok között végigvonuló arának.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Virágos hajpánt

Ahogy az előző hajviseleteket, ezt is lehet hordani akár hosszú, akár félközép, de még akár rövid hajjal is. Nagyon jól fel tud dobni egy enyhe hullámos hajat vagy akár a göndör loknikat is. De nyugodtan kombinálhatjuk ezen kívül a fonatkoszorúval vagy akár a lófarokkal is.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Rövid haj

A rövid haj estében sajnos elég kevés opciót találhatunk a hajunk formázására. Nem lehet fonni, copfozni, kontyozni. Ennek ellenére rövid haj esetében is van néhány praktika a 2018-as tavaszi esküvői haj trend tekintetében, amit ha bevetünk, egészen biztos nőies és elegáns megjelenést biztosíthatunk magunknak.

Virágos fejdísz

Az apró, virágos fejdísz nagyon nőies hatást kelt, de ha esetleg nem tetszik ez a kivitelezés, mert soknak éreznénk, a rövid haj esetében is alkalmazható a korábban már mutatott egyszerűbb hajpánt.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Virágos haj és füldísz

Ha sem a hajpánt, de az apró virágos fejdísz sem nyerte el a tetszésedet, a 2018-as tavaszi esküvői haj trend akkor is kínál alternatívákat. Itt van például ez a különleges fülbevaló és fejdísz.

2018-as tavaszi esküvői haj trend

Évek óta a menyasszonyok szolgálatában!

Büszkék vagyunk rá, hogy szalonjaink profi fodrászai és sminkesei már több ezer arát készített fel a nagy napra és különböző esküvői magazinokban is megmutathattuk a legújabb trendeket magyar hírességekkel.

Ahogy látható, a 2018-as tavaszi esküvői haj trend keretein belül mindenki találhat neki tetsző hajviseletet, legyen akár rövid, akár hosszú haja.

Ha esetleg meg van már a nagy nap időpontja, de még nincs meg, milyen hajad lesz, akkor sem kell aggódnod, ugyanis választatsz esküvői csomagjaink közül. Ugyanakkor, ha meg van, milyen lesz a hajad, de egy kis extra ápolásra szorul, válogass hajkondicionáló termékeink közül!

Szerző: Puskás Bettina

2018-as tavaszi esküvői haj trend2018-as tavaszi esküvői haj trend

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel