Kezdőoldal / BLOG / 2018-as tavaszi esküvői smink trend

2018-as tavaszi esküvői smink trend

2018-as tavaszi esküvői smink trend

2018-as tavaszi esküvői smink trend

A 2018-as tavaszi esküvői smink trend tekintetében természetesen idén is hódít a természetesség. Mindemellett, ahogy a 2018-as körömtrendben, a sminkben is előtérbe kerülnek a metálfényű, ezüstös, aranyos csillogású festékek. Akár merészebb, akár természetesebb hatású sminket szeretnénk a nagy napra, megtalálhatjuk a nekünk leginkább kedvezőt a 2018-as tavaszi esküvői smink trend választékában.

Vörös rúzs

Pár éve már hódít a vörös rúzs és idén sem megy ki a divatból, ugyanakkor óvatosan érdemes választani. Alapvetően a vöröses árnyalatok merész kinézetet tudnak kölcsönözni. Azonban ha a hétköznapokban nem hordunk ilyen színt, a sminkesek azt javasolják, ne az esküvőnk napján kezdjük ezt el. Ennek az az oka, hogy idegennek fogjuk érezni magunkon a rúzst és nem fogjuk olyan jól érezni benne magunkat. Helyette válasszunk inkább egy természetesebb árnyalatot, ami hozzánk is közelebb áll. Ugyanakkor, a hétköznapokban is gyakran viseljük ezt a színt, nem lehet vele probléma az esküvőnk napján sem.

Metálfényű csillogás

A sminkeket tekintve is tarol a metálfényű csillogás, nincs ez máshogy a 2018-as tavaszi esküvői smink trend vonatkozásában sem. Bármilyen smink, ami metál fénnyel rendelkezik, tökéletes választás, akár szemhéjfestékként, akár szemhéjtusként. Ezen esetben is csak a képzeletünk szab határt a sminkünknek. Ha visszafogottabb sminket szeretnénk, jó választás lehet egy natúrabb, barnásabb, bézsesebb szín. Ha pedig kicsit erősebb sminkre gondoltunk az esküvőnk napjára, nyugodtan választhatunk lilásabb, szürkés vagy éppen kékes szemfestéket is.

2018-as tavaszi eskuvoi smink trend

Füstös szemek

Vissza-vissza térő sminktechnika, amit a nők nagy többsége nagyon szeret. A 2018-as tavaszi esküvői smink trend ideje alatt is előszeretettel készítik majd a sminkesek a menyasszonyoknak a nagy nap előtt, hiszen idén ez is visszatérő trend a füstös szem. Lehet egyszerű, visszafogott, ugyanakkor megbolondíthatjuk extra csillámmal, esetleg kisebb glitterekkel is. Csak a menyasszonytól függ, mennyire szeretne extrém kinézetet.

2018-as tavaszi eskuvoi smink trend

Természetesség

Ha nem szeretünk annyira sminkelni, vagy tudjuk, hogy valószínűleg úgy is le fogjuk sírni a ceremónia alatt, a természetes, naturalista sminkkel sem választunk rosszul, ugyanis a 2018-as tavaszi esküvői smink trend is teljes mértékben magáénak érzi a több kevesebb elvet is. Ezen smink esetében jó választás lehet egy vízálló szempillaspirál és egy nude színű ajaktermék.

Erőteljes szemöldök

Az elmúlt pár évben kezdett visszatérni a szépen kiszedett, tetovált szemöldök helyett a természetesre hagyott forma. Ez a trend természetesen 2018-ban is hódítani fog nem csak a hétköznapokban, de a 2018-as tavaszi esküvői smink trend tekintetében is. Ez a fazon leginkább azoknak tud jól mutatni, akiknek sötét színű, erős szemöldökük van, hiszen az látszik magától is, különösebb színezés nélkül.

Fényes ajkak

Annak ellenére, hogy az elmúlt 1-2 évben hódítottak a matt ajakrúzsok, a 2018-as tavaszi esküvői smink trend vonatkozásában mégis inkább a szájfényeket kellene megemlíteni. 2018-ban ugyanis ez fog hódítani az esküvőkön. Legyen szó akár csak egy átlátszó szájfényről vagy vörösről, az biztos, hogy megfelelünk a 2018-as trendeknek.

Évek óta a menyasszonyok szolgálatában!

Büszkék vagyunk rá, hogy szalonjaink profi sminkesei és fodrászai már több ezer arát készítettek fel a nagy napra és különböző esküvői magazinokban is megmutathattuk a legújabb trendeket a magyar hírességekkel.

 

A 2018-as tavaszi esküvői smink trend mindenki számára tartogat kedvező technikákat. Akik természetes, naturalisztikus sminkben vagy akik kicsit extrémebb, vagányabb sminkben szeretnének férjhez menni, azok is megtalálják a nekik kedvező színeket és formákat.

Ha esetleg már kitűzted a pároddal a nagy napot, de nem tudod még, milyen sminkben fogsz oltár elé állni, akkor sem kell aggódnod, csak válaszd esküvői csomagjainkat. Vagy ha kedvet kaptál, hogy magadnak készítsd el, gyere el smink tanfolyamunkra és tanuld meg a helyes technikákat.

2018-as tavaszi esküvői smink trend2018-as tavaszi esküvői smink trendSzerző: Puskás Bettina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel