Kezdőoldal / BLOG / 2018-as tavaszi férfi hajtrend

2018-as tavaszi férfi hajtrend

2018-as tavaszi férfi hajtrend

2018-as tavaszi férfi hajtrend

A 2018-as tavaszi férfi hajtrend mindenki számára tartogat kedvező vágástechnikát. Akár hosszú, rövid, félhosszú hajjal rendelkezel, akár fested vagy épp formázod a hajad, akkor is találhatsz olyan fazont ami tökéletesen áll, hiszen nem csak a nőket illeti meg a tökéletes külső. A férfiaknak is fontos, hogy ápolt legyen a megjelenésük és ehhez az is hozzá tartozik, hogy viselik a hajukat. Éppen ezért fontos, hogy a férfiakról alkotott első benyomás hatásos legyen. Egy ápolt, igényes megjelenést tükrözzön és azt érezze, aki meglátja, hogy “Igen, ő a tökéletes férfi!“. Ahhoz azonban, hogy ezt elérjük, számos faktornak teljesülnie kell. Ilyen a hajviselet. A különböző hajvágási, hajviselési technikákról hoztunk nektek egy válogatást, hogy mik lesznek azok, amik 2018 tavaszát meghatározzák!

Könnyen kezelhető haj

Ez az a hajtípus, amit szinte minden fazonra le lehet vágni, a lehető legtöbb fajta kialakítás el lehet érni. Ha nem extrém hosszú, akkor nem igényel különösebb formázást sem. Gyorsan, egyszerűen el lehet készülni a mindennapokon. A következőkben megmutatjuk, melyek azok a kialakítások a 2018-as tavaszi férfi hajtrend tekintetében, amik hódítani fognak.

Oldalt felnyírt haj

Az előző évekhez hasonlóan a 2018-as tavaszi férfi hajtrend esetében is nagy divat marad az oldalt felnyírt haj. Az, hogy ki mennyire szeretné rövidre vágatni oldalt vagy éppen hosszúra hagyni a fejtetőn, az mindenkinek a saját ízlésére van bízva. Egy biztos, jó döntés lehet, ha nem vagyunk abban biztosak, hogy egy merészebb vágást is be mernénk vállalni. Ha még ebben is bizonytalanabbak lennénk, érdemes először oldalt is kicsit hosszabbra hagyni, hogy kisebb legyen az átmenet és meg tudjuk szokni.

2018-as tavaszi férfi hajtrend

Rendezetlen rövid crop vágás

Lényegében szintén egy oldalt felnyírt hajról van szó, annyi különbséggel, hogy rétegekből áll a haj a fejtetőn, ezzel elérve, hogy dúsabb hatást keltsen. De akkor miért is jó, kinek jó? Azoknak, akiknek nagyon vékony szálú a haja, hiszen ennek a vágásnak köszönhetően sokkal dúsabb hatást lehet elérni. Így már nem kell többé tartani a lelapult, sehogy sem álló hajtól, hanem mindig emelt fővel járhatunk az utcán, hiszen tökéletesen áll a frizuránk.

2018-as tavaszi férfi hajtrend
2018-as tavaszi ferfi hajtrend

Varga Szabolcs, top stylist fodrász és barber véleménye a 2018-as tavaszi férfi hajtrendről

Az előző évekhez hasonlóan idén is már tapasztalható, hogy a crop vágás nagyon divatos hajviselet marad a férfiak körében. Sokan maradnak a klasszikus vágásnál, ugyanakkor egyre többen nyitnak a változás felé, hogy különlegesebbé tegyék a hajukat. Lehet ez akár egy frufru vagy valamilyen geometriai minta a hajba vágva.

 Kúpos hajviselet

Ez a hajstílus is már évek óta hódít és idén természetesen a 2018-as tavaszi férfi hajtrend egyik alappillérét képezi. Ezt a hajviseletet számos módon elkészíthetjük. A fejtetőn a haj lehet hosszabb, rövidebb, ez is teljes mértékben csak a viselőtől függ. Van, aki csak minimálisan hagyja hosszabbra, de olyan is aki attól sem riad vissza, hogy 10 cm hosszú legyen a haja a feje tetején.

2018-as tavaszi férfi hajtrend

Göndör haj

A göndör haj a férfiaknak is komoly problémát tud okozni. Van, aki büszke loknijaira, de olyan is akad, aki inkább kivasalja, vagy rövidre vágatja a haját, hogy ne is látszódjon, hogy eredetileg göndör hajjal rendelkezik. Azonban a 2018-as tavaszi férfi hajtrend a göndör hajúaknak is tartogat örömhírt. A következőkben olyan hajviseleteket mutatunk, amik a hétköznapok során sem akadályoznak és nem igényelnek komolyabb reggeli készülődést.

Ha esetleg szeretnél odafigyelni a mindennapi hajápolásra, de nem tudod, mivel kezdj neki, csak ajánlani tudjuk a Kérastase Densifique hajápoló csomagot, ami kifejezetten férfiaknak lett kifejlesztve.

Oldalt felnyírt és rövidre hagyott haj

A göndör haj esetében is remek választás lehet a már fent említett felnyírt haj. Ugyanakkor annyit érdemes szem előtt tartani, hogy hogy a göndör haj esetében nem érdemes túl hosszúra hagyni a hajat középen, hacsak nem tudunk vele minden reggel elég időt eltölteni, hogy megformázzuk. A rövid vágás praktikus és könnyen kezelhetővé teszi a loknikat.

2018-as tavaszi férfi hajtrend

Hullámos crop vágás

Akinek nem egyenes, de nem is kifejezetten göndör a haja, csak éppen, hogy csak hullámos, azoknak is mutatunk egy tökéletes megoldást.  A klasszikus crop vágás nekik is jól állhat. Ha egy kicsit bolondítani szeretnénk, hagyhatunk egy kis frufrut is. Természetesen adódhatnak problémák a hullámos haj kezelésével is. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a hajtípusunknak legmegfelelőbb ápolási szereket. A következőkben a hullámos hajúaknak adunk néhány tippet, milyen termékekkel kezelhetik rakoncátlan tincseiket.

2018-as tavaszi férfi hajtrend

Vagy esetleg pontosan tudod már, hogy melyik az a vágás, ami a legtökéletesebben áll, csak abban vagy bizonytalan, hogy mivel is kellene ápolnod a hajad? Akkor a Kérastase Discipline termékcsaládot ajánljuk a figyelmedbe, ami kifejezetten a göndör, ezáltal nehezebben kezelhető hajtípusra lett kifejlesztve.

kiralyi csalad haj trendek
kiralyi csalad haj trendek
kiralyi csalad haj trendek

Kérastase Discipline Bain Fluidéaliste sampon 

A Morpho-Keratin technológiának köszönhetően meggátolja a haj gubancosodását, helyreállítja a rugalmasságát, valamint védelmet nyújt a párával szemben.

Kérastase Discipline Mousse Curl Idéal hajhab

A Pro-Keratin és Elastin tartalmának köszönhetően regenerálja a sérült hajhagymákat, valamint selymessé teszi a károsodott hajvéget. A benne lévő Karagenan pedig rugalmasságok kölcsönöz a tincseknek.

Kérastase Discipline Oléo-Curl krém

Könnyed textúrája karakterizálja és simává, rugalmassá varázsolja a göndör fürtöket. Nem kell többé tartanod a párás időtől, vagy épp esőtől, az Oléo-Curl krém segíti a göndör hajad mindig legjobb formájába hozni.

A 2018-as tavaszi férfi hajtrend tehát mindenki számára tartogat megfelelő formákat, fazonokat. Legyen szó akár könnyen kezelhető, akár göndör hajról.

Nem tudod még, milyen fazonra szeretnéd vágatni a hajad, de biztos vagy abban, hogy újítani szeretnél? Látogass el szalonunk valamelyikébe, hogy profi fodrászaink a segítségedre lehessenek. Ha már esetleg olyan frizurával rendelkezel, amit elképzeltél, viszont úgy gondolod, hogy a hajad is megérdemli a kényeztetést, nézz szét a webshopunkban és válogass kedvedre a professzionális termékeink közül.

oszi-teli kifuto smink
kiralyi csalad ruha trendek

Szerző: Puskás Bettina

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel