Kezdőoldal / Smink blog / 2018-as ünnepi smink trend

2018-as ünnepi smink trend

2018-as ünnepi smink trend

2018-as ünnepi smink trend

Két fajta nő létezik. Az egyik, amelyik az ajándékvásárlást, a karácsonyi menühöz a nagy bevásárlást, a ruha és a smink kiválasztását is a legutolsó pillanatra hagyja. Valamint az, akinek már októberben becsomagolva állnak a karácsonyi ajándékok, aki már november végére tudja, hogy kik lesznek ott a vacsorán és mit fog viselni, hogy áll majd a haja és milyen sminkje lesz. Mi gondoltunk mind a kétfajta nőre! Megmutatjuk, hogy az ünnepi smink trend közül melyek azok, amik 2018-ban nagy divatnak örvendenek! Ezek között mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót, legyen az illető akár vagányabb, akár visszafogottabb vagy éppen nőiesebb!

Csillámokkal hangolódva az ünnepre

Ha már ünnepi smink trend, akkor kezdjünk is rögtön azzal, ami leginkább az ünnephez hasonlít. Csillámok és glitterek minden mennyiségben! Akár a szemre, vagy az ajkakra, vagy akár az orcára is használható! Ha szeretnénk, kicsit visszafogottabb változatát is alkalmazhatjuk a karácsonyi családi vacsorához. Ellenben a szilveszteri bulira nem kell spórolnunk a csillámokkal! Elvégre, egyszer ünnepeljük az év végét egy évben!

ünnepi smink trend

Klasszikus kárminvörös rúzs

Az ünnepekre hangolódásban segítségünkre lehet egy vörös rúzs is, amivel egy nagyon natúr, természetes sminket is fel lehet dobni! Ajánlott figyelni a mértékletességre nem csak az ünnepi vacsora során a borfogyasztásra, de a sminkelésben is. Ha a vörös rúzst választjuk, akkor hanyagoljuk az erős szemfestékeket, mert könnyedén más hatást érhetünk el, mint amit szeretnénk. A visszafogott szemhéjpúder és a vörös rúzs kombinációja ugyanis elegáns és nőies, mely esetében az ajkak lesznek a dominánsak!

ünnepi smink trend

A lehető legtermészetesebben

Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, mást és mást szeretünk. Van, aki szereti a feltűnő sminkeket, van, aki nem. Azoknak sem kell azonban kétségbe esniük, akik nem szeretik az erős sminkeket, ugyanis idén is fontos szerepet kap a teljesen természetes smink! Semmi csillám, semmi erős szín, csak a pasztell árnyalatok, maximum egy kis szájfénnyel.

Ahhoz, hogy makulátlan legyen a végeredmény, nem csak a hibátlan technikát kell elsajátítanunk, hanem szükségesek a megfelelő termékek is! Mi most a Karaja Wonder Sculpt No. 1-9 szemhéjárnyaló palettáját ajánljuk azoknak, akik a természetesebb, naturálisabb sminkeket kedvelik! Ezzel a palettával akár nappali, akár éjszakai sminket is kiválóan készíthetünk. A benne lévő matt, bézs és rózsásabb színek miatt pedig tökéletes választás lehet az ünnepek idejére is!

Metál szemfesték

Az ünnepi sminkek tekintetében nem csak a karácsonyra kell gondolnunk, hanem a szilveszterre is. Így a következő trend egy erősebb, vagányabb smink lesz, amit nyugodtan viselhetünk akkor is, amikor átlépünk a 2019-es évbe! Ezek pedig a metál fényű szemfestékek. Minden mennyiségben és lényegében minden színben jöhetnek, ugyanis mindegyik árnyalat nagyon divatosnak számít idén! Éppen ezért, egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a bőrszínéhez passzoló árnyalatot!

ünnepi smink trend

Látszik tehát, hogy rengeteg opció közül választhatunk, ha ünnepi sminket szeretnénk karácsonykor vagy szilveszterkor. Mindenki találhat olyat, ami tetszik is neki, és jól is áll a bőr- és hajszínéhez egyaránt!

Ha ez alapján a bejegyzés alapján az ünnepi sminkedet már sikerült kitalálnod, de azt még nem tudod, hogy fog állni a hajad, jelentkezz be szalonjaink egyikébe és foglalj időpontot, vagy olvasd el az előző bejegyzésünket a 2018-as ünnepi haj trendekről!

Szerző: Puskás Bettina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel