Kezdőoldal / BLOG / 2018 őszi-téli sminktrend

2018 őszi-téli sminktrend

2018 őszi-téli sminktrend

Ismerd meg a 2018 őszi-téli sminktrend legújabb technikáit, színeit és formáit! A felsorolt divatirányzatok között visszaköszönnek a 60-as, 80-as évek stílusjegyei is, klasszikusabb, lágyabb és nőiesebb színek és technikák, valamint ezek modernebb újításai is. A felsorakoztatott trendek egyenesen a legnagyobb divatházak kifutóiról és leghíresebb sminkmestereinek kezei közül érkeztek meg. A divatipar termékeinek palettáit és a sminkesek munkáit erősen befolyásolják az itt látható smink szettek! Ismerd meg te is a legújabb 2018 őszi-téli trendek legfeltűnőbb és legdivatosabb sminkjeit! 

Twiggy inspirálta smink a 60-as évekből 


A világelső szupermodelljének kikiáltott Twiggy a 60-as évek sztár ikonja volt, aki divatba hozta a vékony, kissé fiús alkatot. Arca és sminkje is meghatározó volt a kor számára hiszen kissé durcás kisfiús vonásait többsoros szempillával, melyet erősen kispirálozott alul és felül is. Dupla tusvonallal tette szemét még hangsúlyosabbá. A világ megőrült az újszerű kinézetéért. A 2018-as őszi-téli sminktrend terén ez a rebellis kinézet tér vissza, azzal a különbséggel, hogy a fekete helyett színesebb ceruzákat, palettákat használnak fel. A nagy divatházak kifutóin a kollekcióból vett rózsaszínes, lilás, ezüstös, kékes árnyalatokat használták fel a szemhéjakon. A szemsmink rendhagyóvá egy extra tusvonallal tették a szemhéjak felett. Az ajkakra halvány nude-os, rózsaszínes rúzst vagy szájfényt használtak és az orcákat is természetesre és üdére sminkelték. 

Vörös rúzs a magabiztos nő védjegye


A vörös rúzs a nők erejét szimbolizálja 2018 őszi-téli sminktrend és divatok terén! Általa könnyedén elérheted célod, magabiztossá és ellenállhatatlanná tesz. Még a kissé fáradt kinézetet is feldobja, fogsorod fehérebbnek tűnik, feldobja megjelenésed.  Nem hiába a legtöbb Hollywood-i sztár állandó kelléke már évtizedek óta. A megválasztásánál ügyelj arra, hogy jobb minőségű, nem kenődő, tartós darabot szerezz be, hiszen amilyen gyönyörűvé tesz, annyira kiábrándító, ha fogsorodra kenődik. Napjainkban divatos és talán könnyebb is használnod, ha a szájceruzával színezed ki ajkaid. Webshopunkban szuper tartós szájceruzákat találsz erre a célra, kattints ide. Ha megtalálod a számodra kedvenc árnyalatot, akkor örök darab lesz neszesszeredben! A 2018-as őszi-téli divatrendek egyik kulcs darabja, melyet vékonyan az ajkak felett arany highlighterrel hangsúlyozhatsz ki. Nappal kinézeted egy szempillaspirállal egészítsd ki, viszont egy esti bulin az ujjbegyeiddel helyezz fel egy cseppnyi arany ragyogást is.

A Caraja Creamy Lip Pencil krémes, lágy formulájú ajakceruza. Használhatod színkeveréshez rúzs és szájfény alá, ajakkontúrként, vagy az ajkak satírozásához. Színei természetesen emelik ki ajkaid és hosszan tartó fedést biztosítanak neki. Tökéletes smink-kellék a mindennapokra vagy a különleges eseményekre is, használd akár kontúrozásra akár színkeverésre. Tekintsd meg elérhető árnyalatainkat a webshopban! 

Sárga szemhéjak


A 2018-as őszi-téli divatrendek között a sárga szín rendhagyónak tűnhet, hiszen erősen a nyárra emlékeztet minket. Ugyan miért ne dobhatnánk fel megjelenésünket egy vidám, ragyogó és élénk színnel, mely könnyen mindenki szívébe lophatja magát. Biztosan feltűnést fogsz kelteni, ha ezt az árnyalatot használod. Megjelenésed vidámmá és barátságossá teszi, jó hatással van rád és környezetedre. Egyaránt remekül mutat szépen lebarnult bőrön és hófehéren is. A szettet tökéletesen kiegészíti, ha szemsminked mellé egy azonos sárga színű koktélruhát, pulcsit, cipőt vagy táskát húzol fel. 

Tiszta arcbőr highlighterek helyett 


A 2018-as év a minimalizmus éve lesz az arcra kent sminkek tekintetében. Az erős ragyogást fokozó highlighterek és bronzerek helyett a bőr jól ápoltságán és természetes ragyogásán, üdeségén és szépségén lesz a hangsúly. Bőrhibáktól mentes arcbőr, melyre csak leheletnyi smink kerül, szinte semmi alapozó. Próbáld ki a Karaja BB krémjét, mely nem tömíti el a pórusokat, egyenletes, tiszta arcbőr hatását kelti. Sokkal kevesebb kontúr, halványabb barackosabb pirosító kerül az orcákra, illetve a bronzerek teljesen ki lesznek zárva.  A szempillákra még spirál sem kerül, maximum a szemzugba egy aprócska, alig észre nem vehető highlighter, melyet nagyon kevés mennyiségben az ajkak fölé, orra és szemkörnyékre is felhelyezhetünk. Az ajkakra csak ajakápoló kerül.

Egy olyan varázslatos fehér krém, amely akkor fedi fel titkát, amikor a bőrrel érintkezik Varázslatos színe mikro-kapszulákból szabadul fel, amelyek olyan pigmenteket tartalmaznak, melyek észrevétlenül illeszkednek az arcszínhez, fokozva és tökéletesítve ezáltal a bőrtónust, üde, ragyogó matt hatást eredményezve. Használatával természetes és egyenletes színt, tömör és tónusos arcbőrt kapunk.

80-as évek inspirálta neon


A legtöbb divatház és vezető sminkmárka kollekciójában piacra dobja a neon színeket, mely a 80-as éveket idézi . Köztük megtalálható lesz a pink, kék, narancs, sárga, zöld, lila. Ezeket bátran használhatod szemtusként, cica szemeket rajzolva, éppen egy keveset feltéve a szem külső zugába, vagy egyéb absztrakt mintákat ábrázolva. A szabály, hogy mintákat tekintve nincs szabály, de mennyiségben és kombinációkban jobb, ha vigyázol velük. Ha a teljesen kiszíneznéd a szemhéjad, akkor érdemes az alsó szemhéjad alá egy másik színt felvinned. A nagyon színes és hangsúlyos szemsminkek mellé, ügyelj arra, hogy az arcon a szezon divatos minimalista technikáival dolgozz és ajkaidon hagyd meg a nude szín érvényesülését.

Swarovski kristályok


A 2018 őszi-téli sminktrend egyik slágere a csillogó kövek melyek a dekadens életérzést és a bájt testesítik meg. A szeles és hideg hónapokat ünnepivé varázsolják a tündöklő kövek. Nappali sminkedet könnyen változtathatod át esti sminkké egy kis szempilla ragasztóval és köröm-, és sminkkellékes boltból vásárolt apró, csillogó kövekkel. Egy egyszerűbb fekete vagy egyszínűbb, nem kihívó ruhakölteményt is feldob, ha bulizni támad kedved. Sellős hatást kelthetsz vele, ha a szezonban divatos élénk színekkel, mint a rózsaszín, zöld és kék színekkel kombinálod. Ügyelj arra, hogy a kiegészítőid között legyen a szemsminkedhez illő. Hajad viszont lehet kiengedett, hullámos. 

Visszafogott tus


A vörös rúzs mellett a másik szintén klasszikus és nőies vonal megtestesítője a szolid fekete szemhéjtus. Ha gyönyörű tekinteted szeretnéd kihangsúlyozni és mindenkit el szeretnél ragadtatni pillantásoddal, akkor ezt neked találták ki. Az egyszerűbb sminkeket is feldobják, egyszerre alkalmi, de mégis könnyedén viselhető, akár napközben is munkahelyen vagy iskolában. A 2018-as őszi-téli divatrendek szerint szeretnéd elkészíteni sminked, akkor érdemes az orcáidra üde, halvány pírt helyezned. Szolidan spiráloznod pilláid és nude színű szájfényt használod. Továbbra is divat a szemöldök természetes formájának, vastagságának és ívének megtartása és folyamatos karban tartása. Ügyelj rá, hogy szemed mindig gyönyörűen keretezze szemöldököd. 

Csatlakozz a Szabó Imre Beauty  Academy Facebook csoportunkhoz, hogy elsőként értesülj 2018 szeptemberétől induló sminkoktatásainkról!

A csoportot ide kattintva érheted el! 

Hétvégi sminkoktatásaink tananyagát és referenciáit itt találhatod meg!

Nézd meg oktatásainkon készült videóinkat

 

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel