Kezdőoldal / BLOG / 2018 természetes ombre hajtrend

2018 természetes ombre hajtrend

2018 természetes ombre hajtrend

2018 természetes ombre hajtrend

Kijelenthetjük, habár már több éve annak, hogy az ombre hajtrend meghódította a világot, ennek ellenére sikere máig töretlen. Sokszor megjósolták már a „halálát”, mégis úgy tűnik egyelőre biztosan nem fog lecsengeni ez a frizura divat, hacsak a mesterfodrászok nem rukkolnak elő valami igazán izgalmas újdonsággal.

Az ombre technikákban az a csodálatos, hogy bárki megtalálhatja köztük a személyiségéhez legjobban passzoló stílust. Igazán merészek választhatnak a színpaletta vadítóbb oldaláról, de hogyha inkább a naturális vonalra szavazol, akkor válaszd a 2018 természetes ombre hajtrendet és kérd a hajfestést a hajszíneddel harmonizáló színnel.

Most összegyűjtöttük számodra a legszebb 2018 természetes ombre hajtrend divatot színekre elkülönítve, hogy az inspirálódás még egyszerűbben menjen!

B A R N A

Nap csókolta hatás

Egyértelműen a barna hajúaknak van a legkönnyebb dolguk ezen a téren, mert megannyi variáció közül választhatnak, de hogyha egy igazán természetes hajszínért vágyakozol, akkor válaszd ezt az enyhe balayage ombre-t, aminek teljesen olyan benyomása van, mintha csak most érkeztél volna egy trópusi nyaralásból, ahol csak a napocska kicsit leszívta volna a tincseidet. Plusz jó tulajdonsága ennek a trendnek, hogy a hajkoronád is alig károsodik a változás alatt.

2018 termeszetes ombre hajtrend

Karamell öntet

Imádod a vöröset, de nem mersz belevágni, hiszen tudod, hogy ez egy olyan szín, ami nem mindenkinek áll jól? Akkor próbáld ki ezt a 2018 természetes ombre hajtrend stílust, ahol csak a hajszálak vége kap egy kis vöröses löketet, amitől nem lesz nagyon kirívó a változás, de mégis belekóstolhatsz a vadóc rezes árnyalatokba.

2018 termeszetes ombre hajtrend

Aranyló hullámok

Ugye tudod, hogy az igazán szürkés, platina szőke ideje lejárt? Itt az ideje kipróbálni egy ilyen meleg, mézes finom színkavalkádot, és meglátod ezután nem akarsz majd visszatérni a jeges árnyalatokhoz barnaként. Ezzel a kombinációval egy kicsit feltűnőbb, de mégis természetes és könnyedén hordható viseletet kapsz majd.

2018 termeszetes ombre hajtrend

S Z Ő K E

Babylights nemcsak babáknak

A babylights a 2018 természetes ombre hajtrend egyik változata. Ennek a stílusnak a lényege, hogy olyan hajszínt kapjunk végeredményként, amely hatása akár az újszülött babák hajacskája, ami, mint tudjuk, mindig világosabb, mint a későbbi hajszín. Hogyha te is szeretnéd visszakapni a baba tincseid színét, akkor csak kérd szőke babylihts ombre néven ezt a frizurát és fodrászaink tudni fogják, hogy milyen hajkoronát szeretnél!

2018 termeszetes ombre hajtrend

Természetes szőkeség

Hogyha alapból egészen sötétszőke hajjal áldott meg az anyatermészet, és nem szeretnéd az egészet kivilágosítani, akkor válassz egy olyan tónusú festéket, ami csak 1-2 árnyalattal világosabb a saját loboncodnál! Így egy nem olyan feltűnő, de nagyon szép, természetes frizurát kapsz végeredményül, amiért biztosan odáig leszel.

2018 termeszetes ombre hajtrend

F E K E T E

Csoki feketén

Azt hiszem nem túlzok azzal a kijelentéssel, hogy a te hajszínedből lehet a legnehezebben kihozni egy igazán természetes ombre hajkoronát. Hiszen a csodaszép, szénfekete tincseiddel bár a pasztellszínek nagyon mennek, de hogyha természetesebbre vágysz, akkor egy szőkével vagy világos barnával eléggé mellé lehet nyúlni. Ezért mindenképp maradj a sötétbarna skáláján, és kérd inkább balayage stílusban a festést, hogy semmiképp se legyen nagyon elütő a színkülönbség.

2018 termeszetes ombre hajtrend

Koktél cseresznye

Ez a frizura kissé kakukktojás, mert nem kifejezetten 2018 természetes ombre hajtrend, hiszen ki látott már eredeti, bordó hajú hölgyeményt? Viszont a feketével mégis annyira harmonizál a marsala, hogyha csak egy enyhe színt szeretnél belecsempészni a hajkoronádba, akkor nem lesz kirívó a hatás, viszont annál inkább huncutabb és divatosabb a megjelenés.

2018 termeszetes ombre hajtrend

V Ö R Ö S

Csipetnyi fahéj

A természetes vörös hajszín a legkülönlegesebb és a legritkább a világon! Légy büszke rá, hogyha te alapból ilyen hajzuhataggal születtél! Persze teljesen érthető az is, hogyha egy idő után már unalmas ugyanaz a szín. Nos az ombre ilyen esetben is tökéletes választás, mert ezt a szép színt nem érdemes teljesen átfesteni, viszont megspékelheted kicsit világosabb, szőkésebb árnyalatokkal. A hatás ebben az esetbe természetes marad, így neked sem lesz hatalmas váltás, könnyedén megszokod majd!

2018 termeszetes ombre hajtrend

Fűszerezd meg!

Hogyha sötétebb vörös a hajad, vagy csak szeretnél egy ilyen vadító színt kipróbálni, akkor kérd élénkvörös árnyalatokkal az ecsetelést. Ezt a hajtrendet viszont inkább vadócabb lányoknak ajánlom, mert kissé nehéz lehet viselni az elején, amíg bele nem lendülsz. Viszont utána garantáltan csak ezt fogod kérni a fodrászodtól!

2018 termeszetes ombre hajtrend

Az ország legszebb ombre frizurái szalonjainkban készülnek!

Az ombre hajtrendek berobbanásakor profi szakembereink az elsők között voltak, akik külföldi oktatásokon részt véve megtanulták és azóta is tanulják a legújabb ombre technikákat, emellett, már nagy sikerrel oktatják is szalonjainkban. Több ezer vendégünk szeretett bele ebbe a változatos hajstílusban és kérik fodrászainktól. Így, ha eddig nem merted kipróbálni, most eljött az ideje!

Összeállításunk után Te is kedvet kaptál egy új, izgalmas hajszínhez? Szívesen változtatnál megjelenéseden, de félsz a drasztikus változástól és az egyéb kockázatoktól? Akkor ne habozz, szépülj profi szakembereink kezei között, és kérd ki bátran véleményüket is! Ismerd meg fodrászati szolgáltatásainkat és jelentkezz be hozzánk, akár már ma! Ha pedig fodrászként szeretnéd bővíteni repertoárodat, gyere el következő Balayage ombre oktatásunkra!

Hogyha további inspirálódásra vágysz, akkor ajánlom figyelmedbe a 2018-as balayage ombre trendösszeállításunkat is, hogy garantáltan megtaláld a karakteredhez legjobban passzoló hajszínt és stílust!

Szerző: Yu Sisi

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel