Kezdőoldal / BLOG / 2019-es Kifutó haj trend

2019-es Kifutó haj trend

2019-es Kifutó haj trend

2019-es Kifutó haj trend

Az idei évben számos trend kísér minket, ami alól nem kivétel a 2019-es kifutó haj trend sem. Összegyűjtöttük most nektek, hogy melyek azok a hajviseletek, amelyek megjelentek a kifutókon és inspirációt nyerve belőlük könnyedén átültethetők a hétköznapokba is. A hajkreációk között megtalálhatjátok a hosszú fonatokat és a természetes hullámokat is.

Vizes hatás a hétköznapokban

A vizes hatású frizura meghatározó szerepet tölt be a kifutó haj trend forgatagában, de mára már megjelent a hétköznapokban is. Nem kell drámai kinézetet elképzelni, csak egy laza hátrafésült fazont, amely tartással rendelkezik és kap egy enyhe csillogást a töveknél. Kicsit fényes, mégis friss végeredmény érhető el anélkül, hogy zsírosnak tűnne tőle a hajatok.

A frizura kialakításához szükségetek lesz egy fésűre és kis fixálóra. A fixálót fújjátok a fésű sörtéi közé, fésüljétek hátra vele a tincseiteket és kész is a hétköznapi vizes hatású look. Ezt a viseletet legjobban egy buliban tudnánk elképzelni évszaktól és tematikától függetlenül.

kifutó haj trend 2019

Hosszú fonatok, ragyogó hajtővel

A korábbiaktól eltérően, amikor a gyönyörűséges fonatok a romantikáról szóltak, most egy új, ettől eltérő kifutó haj trend jelent meg a nagyközönség előtt. Szoros copfba fogott haj és sikkes, de mégis szigorú fonások hódítják meg a kifutókat. Minden kreáció jellemzője, hogy alacsonyan , szinte a tarkóra fogott copffal indul, melyet egy hosszú fonat követ és mindezt csillogó hajtő varázsolja tökéletessé, ahol nincs helye kusza babahajanak.

Ez a viselet megmentője lehet a rohanó hétköznapotoknak. Nem számít, hogyha nem friss a frizurátok, sőt annál jobb, minél jobban csillog a hajtő. Nem kell félnetek attól, hogy ápolatlan hatást keltene a megjelenésetek, sőt a még ragyogóbb, a modellekéhez hasonló végeredményért, érdemes bevetni egy kis illatosított hajolajat is.

A lényeg, hogy készítsetek egy copfot a tarkótokra, ügyelve arra, hogy ne legyenek kusza tincsek, jöhet egy jó szoros fonás, hajolaj vagy hajlakk a fixálásért és indulhattok is. Hogyha pedig nem erősségetek a fonás, akkor egy kis csalással, gumikat elhelyezve a copfotokban, máris imitálhattok egy hasonló lookot, úgy mint ahogy a modellünk hajában látható.

kifutó haj trend 2019

Fénylő tökéletesség

A 2019-es kifutó haj trend listánkon kulcsszerepet töltenek be a fényes tincsek és ebben a pontban is a fénylő tökéletesség játszik főszerepet. Szinte a káprázó csillogásra kell törekednetek, hogyha hasonló a célotok és szeretnétek ennek a stílusnak hódolni a hétköznapokban is. Legyen szó félig felfogott hajról, kontyról, vagy lófarokról, a cél a csillogás, mint, ahogy a modellek haján is jól látszik.

kifutó haj trend 2019

Hasonló végeredmény elérése érdekében válasszátok a L’Oréal Steampont  gőzőlős hajsimító készülékünket!

A Steampod a L’Oréal első saját fejlesztésű hajszerkezet-újjáépítést segítő hajsimítója, visszaadja a hajatok erejét, miközben helyreállítja a természetes rugalmasságát és fényét és lágyítja a hajatok külső rétegért: a végeredmény pedig egészséges, fénylő és gyönyörű hajzuhatag! A Steampod hajsimítója a frizurátok mindennapi ápolására is tökéletes választás, a selymes, sima haj használat után garantáltan napokig tart.

Miért jobb a Steampod, mint más hajegyenesítő készülékek?

  • A Steampod a maga nemében egyedülálló eszköz. A gőzölési elvén működve folyamatosan juttatja be nedvességet a hajatokba, illetve a kiegészítő termékeit használva, a hatóanyagok is sokkal koncentráltabban kerülnek a hajszálaitok belsejébe,  hidratálva azokat.
  • Más hajvasalókkal ellentétben, a Steampod hidratálja a hajszálaitokat és nem dehidratálja!
  • Szuper tartós, akár 10.000 hajvasalásra is elegendő lehet
kifutó haj trend 2019

Természetes mozgalmasság

Tervezzétek újra a tengerparti hullámokat idéző frizuráitokat a természetesség jegyében, legalábbis ha igazán divatosak akartok lenni, ugyanis a 2019-es kifutó haj trend ezt diktálja. A fókusz most a természetességre kerül, a szigorú göndör, vagy besütött hajat felváltják a lágy hullámok. A végeredmény elérése érdekében, fonjátok be törülközőszáraz hajatokat, aludjatok egy nagyot, engedjétek ki reggel, fésüljétek át lazán az ujjaitokkal a fürtjeiteket és kész is vagytok!

kifutó haj trend 2019

A hajkoronák éke, kiegészítők a hajban

A hajas kiegészítők mindenhol ott voltak a kifutókon, a sikkes csatoktól egészen a játékos és bohókás hajpántokig, melyek leginkább a 70es éveket idézik fel számunkra. Kombinálhattok mindent mindennel, csatot pánttal, hajgumival vagy virágos kiegészítővel, akárcsak úgy, ahogy a modelleken látható, mindennek csak képzeletetek szabhat határt. Nem csak a kiegészítőket variálhatjátok, de azt is, hogy milyen hajkölteményt dobtok fel velük. Egy egyszerű kiengedett frizura éke könnyedén lehet egy díszes csatt egy copf vagy fonás éke egy hajpánt vagy hajráf, de akár egy kontyot is felextrázhattok különféle már-már ékszernek tűnő kiegészítőkkel.

kifutó haj trend 2019

Baby bangs trend

Merjetek belevágni! És itt most szó szerint bele kell vágni elég bátran, méghozzá a frufrutokba. A baby bangs vágás látható volt a Prada és a Miu Miu kifutóján megfűszerezve egy két díszes hajpánttal és hajráffal. A hangsúly itt a minél rövidebb frufrun van, viszont ügyelni kell arra, hogy ez nem mindenkinek áll jól.

Nem kell a kifutók sztárjának lennetek ahhoz, hogy hódolhassatok ennek a viseletnek, de fontos odafigyelni a részletekre, ugyanis ez a trend főleg az alacsonyabb homlokkal rendelkezők számára ajánlott. Otthon semmiképp se kezdjetek bele a kialakításába, mert nagyon mellé lehet nyúlni, inkább bízzátok rá magatokat a profi fodrászaink kezeire szalonjaink egyikében.

kifutó haj trend 2019

Ha már a kifutó trendek kerültek terítékre, fontos megemlítenünk, hogy professzionális fodrászaink rengeteg tapasztalatok gyűjtenek különböző rendezvények, fotózások, divatbemutatók előkészületeikor. Ezeket a tapasztalatokat könnyedén átültethetik a hétköznapi életben és elékíszthetik nektek, a hozzátok legközelebb álló trendet, így forduljatok hozzájuk bizalommal, hogyha kérdésetek vagy kívánságotok akadt.

Reméljük inspiráló trendeket tudtunk nektek összegyűjteni és bebizonyíthattuk, hogy a kifutón viselt frizurák könnyedén átültethetőek a hétköznapokba is. A formázáson és vágáson túl sose felejtkezzetek el hajatok ápoltságáról sem! Legyen szó külső, vagy belső ápolásról. Hajpakolásról, vitaminról, vagy samponról a webshopunkban bármit megtaláltok.

Ha úgy érzitek szükségetek van egy kis színfrissítésre, hajvégfrissítésre vagy teljesen új frizurát szeretnétek, akkor ne felejtsétek a fodrászainknál szakértő fülekre és kezekre találtok, akik megvalósítják a számotokra legmegfelelőbb frizurát. A kifutó haj trendek elkészítése kapcsán is kérdezzetek bátran, Mi segítünk!

Készítette: Buczkó Andrea

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel