Kezdőoldal / BLOG / 2019-es menyasszonyi haj trend

2019-es menyasszonyi haj trend

2019-es menyasszonyi haj trend

2019-es menyasszonyi haj trend

2019-es menyasszonyi haj trend vonatkozásában is találkozhatunk különleges, kifinomult és egyedi hajkoronákkal egyaránt. Az idei év is tartogat meglepetéseket azoknak is, akik az egyszerű hajviseleteket kedvelik, de azoknak is, akik esetleg valamilyen különlegesebb, érdekesebb, esetleg vadabb kreációt szeretnének. Ebben a bejegyzésben 7 olyan menyasszonyi haj trend kerül bemutatásra, amivel 2019-ben nem lőhetünk mellé!

Menyasszonyi haj trend

A lehető legtermészetesebben

Vannak, akik úgy gondolják, hogy az esküvőjükön is olyan frizurát szeretnének, ami nem áll tőlük messze a hétköznapokon sem, mert nem szeretnék kényelmetlenül érezni magukat. Az ilyen típusú menyasszonyoknak lehet tökéletes választás a simán kiengedett haj. Ha szeretnénk, annyit bolondíthatunk rajta, hogy előző éjszaka befonjuk, hogy laza, lágy hullámok legyenek benne, vagy egy hajsütő segítségével érjük el az eredményt. Ez az a viselet, ami egészen biztos, hogy nem okoz kényelmetlenséget és örök klasszikusnak számít.

Menyasszonyi haj trend

Laza kontyba fogva

Szintén azoknak hozunk egy remek ötletet, akik a természetességet kedvelik. Laza kontyba is foghatjuk ugyanis a hajat. Ez sokkal praktikusabb lehet, mint az előző viselet, főleg, ha az egész lakodalmat szeretnénk végigtáncolni a vendégekkel. Ez a kreáció egyszerű, kényelmes, hétköznapi, így ez sem fog semmilyen feszültséget kelteni az arában a nagy napon. Nem fogja tőle műnek érezni magát.

Menyasszonyi haj trend

Romantikus lófarok

Még mindig maradunk azoknál a formáknál és kivitelezéseknél, amik a hétköznapokat csempészik az esküvői forgatagba. Ilyen lehet egy romantikus esküvői lófarok. Természetesen, ha elegáns végeredményt szeretnénk kapni, kicsit fel tudjuk dobni magát a copfot. Legyen szó akár enyhe hullámos lófarokról vagy masnival átkötött copfról, a végeredmény egy nagyon csinos és kifinomult hajkorona.

Menyasszonyi haj trend

Kifutók ihlette, hátrasimított forma

Akik egy kis vagányságot szeretnének csempészni ebbe a különleges napba, azoknak a hátrasimított, egyenes hajviseletet tudjuk javasolni. Ezt a trendet a kifutók ihlették, viszont tökéletesen meg tudja állni a helyét egy esküvőn is! Azoknak javasoljuk, akiktől amúgy sem áll távol egy ilyen frizura viselete. Ennek ez az oka, hogy ha olyan személynek készítik el a 2019-es menyasszonyi haj trend ezen változatát, aki nem visel ilyet sűrűn, az könnyen kellemetlenül érezheti magát, mert furcsa lesz a látvány, amit a tükörben lát.

Ha jól bánunk a különböző hajformázó eszközökkel, akár mi magunk is elkészíthetjük a frizuránkat a nagy napra. Ehhez azonban érdemes minőségi termékeket vásárolni, nehogy tönkretegyük a hajszálainkat a próba frizura elkészítése során! Gondoskodnunk kell arról is, hogy maga a hajformázó minőségi darab legyen, valamint arról is, hogy a hajkreáció elkészítése során használt termékek is hővédővel és ápoló formulával legyenek ellátva.

Ha tehát számodra is fontos, hogy olyan terméket válassz, ami nem teszi tönkre a hajad, akkor a L’Oréal Steampod gőzölős hajsimító lehet a tökéletes választás! A legjobb a termékben, hogy ha most vásárolod meg, akkor ajándék termékeket is adunk a készülék mellé. Ez azért jó, mert így nem neked kell gondoskodnom a megfelelő termékek összeválogatásáról!

De miért is jobb a Steampod, mint egy másik hajegyenesítő?

  • Míg más hajformázó készülékek a hőkibocsátás miatt szárítják, dehidratálják a hajat, így az töredezettebbé válik, roncsolódik. Ehhez képest a Steampod gőzölési elvén működve folyamatosan juttatja be nedvességet a hajba, illetve így a kiegészítő termékeit használva a hatóanyagok is sokkal koncentráltabban kerülnek a hajszálak belsejébe, így hidratálva azt.
  • Használata biztonságos, hiszen erős külső burkolatának köszönhetően nem melegszik át, a gőz pedig csak a lapok összezárását követően 3 másodperccel indul el
  • Szuper tartós, akár 10.000 hajvasalásra is elegendő lehet
  • Exkluzív kinézete miatt fürdőszobád igazi ékévé válhat
  • Akár 20 perccel is lerövidítheti a hajformázási időt, hiszen már törölköző száraz hajon is használhatod
  • Elősegítheti a haj növekedést, hiszen a többi hajvasalóval ellentétben vitaminok segítségével táplálja és regenerálja a hajat
  • Megvédi hajszíned a fakulástól, ha használod a különleges Steampod termékeket is, a hajszálakba juttatott vitaminoknak köszönhetően segít megőrizni a ragyogó hajszínt
kifuto haj trend

Fonatok minden mennyiségben!

Már a tavalyi évben is elkezdett hódítani ismét a fonat, legyen szó parkettáról, halszálkáról, holland fonásról vagy éppen egyéb, érdekes és különleges formákról. Nem csak a dolgos munkanapokon lehet tökéletes választás, hanem a boldogító igen kimondásakor egyaránt. Praktikus választás, mert nem azzal kell foglalkoznunk az egész ceremónia és bulizás alatt, hogy éppen, hogy is kellene feltűznünk a kilógó tincseket!

Menyasszonyi haj trend

Fejpántok és hajráfok – praktikus és elegáns

Tökéletes választás lehet egy hajpánt vagy egy elegáns hajráf, amivel a kósza, kilógó tincsek hátrafoghatók. Egy ilyen kis segédeszköz a hajlakk vagy más hajformázó dolgát is nagyban megkönnyítheti. Arról pedig nem is beszélve, hogy nőies és csinos végeredményt kaphatunk. Legyen akár fekete, vagy ezüstös, aranyos, remek döntés lehet!

Menyasszonyi haj trend

Virágkoszorú a természetkedvelőknek

Azok, akik esetleg tavaszi vagy nyári esküvőt terveznek és a szabadban szeretnék tartani a ceremóniát, igazán nagyszerű választás lehet egy virágkoszorú. Még közelebb érezhetik magukat a természethez az arák és egy kicsit nimfásabb kinézetet kölcsönöz. Ha ezt a vonalat szeretnénk követni, akkor egy lazább, lágyabb esésű ruhát érdemes választani, amibe könnyen belekaphat a lágy nyári szellő.

Menyasszonyi haj trend

A 2019-es menyasszonyi haj trend most inkább azoknak kedvez, akik a visszafogottabb, természetesebb megoldásokat kedvelik, viszont szerencsére 1-2 megoldás azoknak is akad, akik különlegesebb, esetleg extrémebb frizurát szeretnének álmaik esküvőjére.

Ha neked is nagyon fontos, hogy tökéletes és makulátlan legyen minden a Ti napotokon és nem szeretnéd a véletlenre bízni a frizurád elkészítését, akkor jelentkezz be hozzánk egy próba haj elkészítésére! Ha pedig biztos vagy benne, hogy gyakorlott fodrászainkra bíznád hajkoronád, akkor lehetőséged van különböző esküvői csomagok igénybevételére is!

Szerző: Puskás Bettina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel